• Olmic
    3.9k
    Lijevi bek ili se ceka Taylor ili ce to krpat perkovic, rpg i franjic
    Spica nam fali i ne smijemo pogrijesit s njom jer nam mora donijet barem 8-10 golova u polusezoni
  • Noel
    8k

Ovaj tjedan bu to rješeno,polako..
  • vjeko1701
    11.3k
    Zamisli da nismo ušli u Ligu prvaka...zamisli da nismo osvojili 8 bodova i još na konto toga zaradili milijune eura...zamisli taj scenarij. Pa koga bi mi doveli? Antu Ercega i Leonarda Žutu.Blueshadow86

Smiri se i diši duboko.
  • Paggini
    32.8k
    Dva dana bez transfera i već lagano počinje :snicker:
  • Mr Anderson
    9.3k
    Ne znam zasto je unisono misljenje da je Bockaj totalno bezkoristan.GeneralNapoleon

Nije ni išao na pripreme, pukao mu mišić na prvoj tekmi koju je igrao. Sumnjam da se na njega više uopće računa. Imao je dogovoren transfer u Tursku pa mu pukla kost u stopalu, sad je bio blizu dogovora za transfer u Belgiju i opet se ozlijedio. Čak i nije bio loš protiv Lokomotive.
  • Captain America
    19.2k
    Mauro na stoperu>Mauro na lijeovm beku>Taylor.

Bizarno je da 4 godine od odlaska Gvardiola mi nismo našli lijevog beka u Europi u kojoj postoji 30 liga gdje bi Dinamo trebao tražiti pojačanje. Franjić može biti zamjena Mišiću, a na lijevom beku ga ne želim gledati.

deluzija je da ce dobiti priliku? Ok kapetane Amerika 2Jos-Optimus

giphy.gif
  • Cif
    210
    bivši treneri su glavni krivci kaj smo na -7
  • Blueshadow86
    2.2k
    Nitko sretniji od mene ako ćemo na dan 24.05.2025. godine podići pehar i sjetiti se svih ovih upisa, slagao se ja s nekime trenutno ili ne.
  • GeneralNapoleon
    207

Znam, ove sezone ga ozljede potrefile. Al nije jedini. Kazem prosle sezone, znaci ne prije nekoliko godina, je odigrao 33 utakmice za Pafos (2500 minuta). Znaci valjda neko prolazno fizicko stanje ima. A neka kvaliteta je po meni svakako tu.
    Ako je fizicki u stanju kao Peric onda pisi propalo. Inace po meni iskoristiv.
  • ShanKu
    1.2k
    u Football manageru obaviš 10 transfera u 2 dana i miran si :rofl: pa se ljudi navikli
  • Murtidzg
    63
    Taj lijevi bek koliko se prica imam osjećaj kao kad on dođe da ćemo jedno 15 golova po tekmi zabijat i svi problemi će nestati.

Nemoj te zajebavat sa lijevim bekom kao sto je netko napisao i puno vece ekipe od nas krpaju tu poziciju..

Trebaju nam prije dobti napadači koji ce iz 50 velikih prilika zabiti 45 do 49 gola (trenutno je ucinak 32 gola) dok konkurent Rijeka je stvorila 27 prilika, a zabila je 24 gola i Hadjuk je stvorio 27 prilika, a zabio je 26 golova prema Sofiscore .
  • Crni86
    7k
    Nama je u ovom trenutku najveci problem obrana. Da to pokriva perkovic 6 mjeseci ja mislim da cemo biti uredu, samo da se zatvore prilazi prema golu, a prema naprijed ionako prema podacima imamo dosta prilika makar se i rpg nije nesto previse dizao na lijevoj strani. Perkovic > rpg defanzivno na lijevom beku, ofanzivno su vjerojatno tu negdje. Ali iskreno bi volio maura rade vidjeti na stoperu.

Vise me brine dugorocna vizija, nije nam taj problem od jucer. Lijevi bek se trebao rjesiti izmedu ljetnog i zimskog prijelaznog roka kada se vec nije rjesio na ljeto.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Na kraju krajeva, možda se stvarno računa na Franjića da igra lijevog beka ili da će to igrati oporavljeni Perković, koji se, ruku na srce, dosta dobro snalazi tamo.
    Svi znamo kako nam je već neko dulje vrijeme problem branjenje prekida pa se nadam da će se i to popraviti kroz 2 visoka igrača - Galešića i Franjića koji su oba 185+ cm. Znam da je to više stvar i faktor koncentracije pa i snalažljivosti, ali opet...zahvalno je imati i visoke igrače.
    Uglavnom, nadam se da kroz par dana Ivanušec dolazi, kao i dobar napadač i onda bi to trebalo biti dobro sve skupa.
  • Daliban
    3.9k
    Trebaju nam prije dobti napadači koji ce iz 50 velikih prilika zabiti 45 do 49 golaMurtidzg

Ne postoje takvi napadači. Doslovno ne postoje.
  • Murtidzg
    63

A vidiš da kod konkurenata postoje (hahaha).
    Nisam doslovno mislio da ce svaku priliku zabiti, ali da statistika mora bit bolja mora tj. post je bio usmjeren da primarno nam trebaju učinkoviti napadači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions