• Ivanmtk
    1.2k
    Ajmo se složit u dvi teze koje su očite. 1. da već par prijelaznih rokova ne uspijevamo riješit pozicije napadača i lijevog beka i to je apsolutni promašaj naše struke, jer za dovest Franjića, Stojkovića, Kačavendu, Ivanušeca ti ne treba sportski direktor to mogu i ja. 2. to su dvije pozicije za koje, ako želimo kvalitetno rješenje, treba iskrcati najviše novca. Prva pozicija je najdeficitiranija u modernom nogometu i svaki igrač koji iskoči na njoj, u bilo kojoj ligi, je isti tren na meti ozbiljnih klubova (mi smo i Gvardiola i Franjića prodali ko bekove), a druga pozicija je skupa jer se pravi napadač prodaje isključivo i samo po statistikama i to gotovo u pravilu po broju postignutih pogodaka, što ga, ako je uspješan, automatski čini skupim. E tu sad uskače uloga i sposobnost sportskog direktora koji ta dva igrača treba naći.
  • Crni86
    7k
    isti mu je menadžer ko i Cannavaru.Ivanmtk

Ovo je demantirano na forumu. Zahavi nije bio menadzer Cannavaru pri dolasku u Dinamo.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Oho, evo i tebe nakon 4. bana. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.Blueshadow86

Radi takvih wannabe sportskih direktora ko ti i budem baniran kad sam alergičan na histerične i glupe postove.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Nestabilan si i moraš to čim prije prihvatiti. I zna se gdje je mjesto takvima, a na Zoni nikako.
    Gore govoriš da imamo u avionu 2 napadača i 3 lijeva beka i da ne treba više...pa imao si i 5 stopera pa si doveo još jednoga - Galešića. Bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Ostavi se analize i brojanja, sreća pa se tebe i takve ništa ne pita koji ste kvazi znalci, a pojma nemaš.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Tebe će se valjda pitati za bilo što?
  • Mr Anderson
    9.3k
    , jer za dovest Franjića, Stojkovića, Kačavendu, Ivanušeca ti ne treba sportski direktor to mogu i ja.Ivanmtk

Svakako, bez sumnje.
  • E46
    986
    Svakom tko ima oči, samo nekolicini vas je prihvatljivo, onda vam je valjda isto tako prihvatljivo da tovari budu prvi.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Kome je neprihvatljivo?
    — Mr Anderson

Meni, ako je drugima to ok, tko sam ja da im kenjkam, samo iskazujem svoje mišljenje poučen iskustvom zadnjih x godina kad smo krpali te pozicije.
    blubach

Znači, zadnji lijevi bek koji se pokazao kao OK pojačanje je bio Leovac. Kad je on bio ozlijeđen krpalo se s Rahmanijem. Dovodili smo bekove s dobrim CV-em (Moubandje, Mihajličenko) pa ništa. Kaj vi stvarno mislite da je tak lako dovesti kvalitetnog igrača na deficitarnu poziciju u nogometu? Plava sjena misli da samo treba kliknut na lijevog beka i ubacit ga u košaricu.
    S Franjićem barem znamo što dobivamo. Rijeka i Hajduk su 7 bodova ispred nas, a lijeve bekove im igraju fucking Diallo i Devetak. Na treneru je da složi ekipu od ovog što ima, ako se još uspije dovesti dobrog lijevog beka i špicu, tim bolje.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Ali baš nema panike s bekom...konacno ce Oliveras dobiti priliku, imamo Perkovića i Franjića, a Taylor dolazi na ljeto. Nije bek bio problem u HNL
  • vlatkomarkovic
    249
    konacno ce Oliveras dobiti prilikuJos-Optimus

Čudo od deluzije :heart:
  • Mr Anderson
    9.3k
    Jel tebi garancija da budemo prvi ako dovedemo npr tog Taylora? Jesi siguran da bude on bolji od Franjiča i da bude igrao ispred njega ako ga dovedemo? Jebi ga, ne možemo dovesti Robertsona ili Hernandeza. Ove što možemo ništa ne garantiraju. Čak ni da bi bili bolji od Franjića. Ili RPG-a kojem to nije prirodna pozicija.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Tako ste lako otpisali Bockaja s kojim su pojedinci bili odusevljeni zbog par dobrih ubacaja...
  • Daliban
    3.9k
    Perković (stoper) je i dalje najbolji lijevi bek u klubu. Nismo se u godinu dana maknuli ni milimetra na toj poziciji. Galešić ne daje potrebnu brzinu pa ni stopersku poziciju nismo riješili.

Hrpa nadobudnih imena (Haller, Taylor, Matanović) bačenih novinarima je pacificirala navijački puk i svi su sretni, ali kod nas se ništa nije promijenilo. Najveća pojačanja su i dalje povratci ozlijeđenih, uključujući i Perkovića koji je najbolji lijevi bek u kadru. Ostaje za vidjeti hoće li Ivanušec doći ili je i to nekakva patka, ali naginjem da stvarno dolazi. Njegova posudba je trenutno jedino ozbiljno pojačanje u ovom roku, a igra na poziciji koju je najmanje potrebno pojačati.

Ako se sve ovo uskoro ne pomakne s mrtve točke, izgubit ćemo prvenstvo. Možda nas potrefi da ostali kiksaju dovoljno da samo s povratcima ozlijeđenih nekako prošepamo do titule kao i prošle sezone, ali to je kocka i nije dovoljno dobro.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    deluzija je da ce dobiti priliku? Ok kapetane Amerika 2
  • GeneralNapoleon
    207

Ne znam zasto je unisono misljenje da je Bockaj totalno bezkoristan. Covjek je odigrao cijelu proslu sezonu kao standardni lijevi bek u ciparskoj ligi, koja je eto samo dva mijesta iza nase, a ispred naprimjer i svedske. Pa valjda nije totalno amaterska liga u usporedbi sa nasom.

Uvjeren sam da bi Bockaj doslovce svakom klubu u ligi bio prvi lijevi bek, cak i u Osijeku pored Jurisica. Samo nama je totalno neiskoristiv makar nemamo na toj poziciji doslovce nikoga.
    Jasno da nije defenzivni stroj, ali ako ti u HNLu ne moze Bockaj igrat lijevog beka onda stvarno ne znam. Barem ima solidan driblig, odlican centarsut i dobru kombinatoriku.

Evo mozda sam ja lud stvarno ne znam :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions