• blubach
    686
    Zasad je rok nezadovoljavajuć.
    Kako je netko već gore napisao, za napadača još ima vremena, ali pozicija lijevog bočnog je morala biti riješena prije priprema.
    Ukoliko dođu pristojna imena (pojačanja, ne prinove) na te pozicije do kraja roka, mislim da možemo biti koliko toliko zadovoljni (velim, bočni se morao prije riješiti), a ako ne... ne vidim kako bi itko mogao reći da je baš zadovoljan time što će beka ponovno krpati igrač koji to nije ili što će nam sezona opet ovisiti o Petkoviću jer Kule nije dovoljno dobar prvi napadač...
  • GeneralNapoleon
    207
    Mozda je za to da senatori "ne pojedu" trenera i bitnije koliku podrsku i povijerenje trener ima i osijeca sa strane kluba.
    Ako klub cvrsto stane iza trenera i pokaze senatorima da jasno stoju iznad njih i da se nece po volji smijenit onda odma i trener ima cvrscu poziciji na kojoj moze gradit autoritet.
    Mozda je najbolji primjer i sam Jakir. U Rijeku je doveden kao gazda te tamo odlicni ocistio svlacionicu i udario temelje ove Rijeke.
    Kod nas s druge strane, je barem moj osobni dojam, da nije imao toliku podrsku od strane kluba i da bi se prije stalo iza senatora nego iza njega. Pa se mozda i zato "bojao" senatora.
  • Noel
    8k
    Nadam se ovaj tjedan napadaču i lijevom beku. Bilo bi baš neozbiljno na dvije goruće pozicije krenut bez pojačanja u lov na titulu..
  • Droljo
    10.7k
    Možda nisu doveli te 'goruće' pozicije jer se ne želi pogriješiti. Bolje nikoga ni ne dovesti nego potpisati čabraju i denija jurića.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Nadam se ovaj tjedan napadaču i lijevom beku. Bilo bi baš neozbiljno na dvije goruće pozicije krenut bez pojačanja u lov na titulu..Noel

Stari moj, napadač i lijevi bek su još jučer trebali biti u avionu za Tursku. Ovo je neozbiljno jako.
    Šta se čeka, to mi nije jasno? Akcija, sezonsko sniženje? Pa imamo lovu, izvolite platiti te igrače i dopeljati ih!
    Zamisli da nismo ušli u Ligu prvaka...zamisli da nismo osvojili 8 bodova i još na konto toga zaradili milijune eura...zamisli taj scenarij. Pa koga bi mi doveli? Antu Ercega i Leonarda Žutu.
  • Jurki
    14.3k
    Možda nisu doveli te 'goruće' pozicije jer se ne želi pogriješitiDroljo

Lecjaks, Doumbia, Čabraja, Štefulj, Mikhayilinichenko, Ogiwara, Oliveras - 7 bekova - skureni milijuni eura, a dobiveno nist. Nakon tolko promasaja.. nije ni cudo da se vaze svaki gram.

Edit: nije Doumbia nego Moubandje.. isti k - panj i jedan i drugi
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Tu dolazimo opet do skautinga. Igraci su potpisivani na reputaciju kako Maric sam i kaze, skola Barce i Rome, a to jel profilom odgovara na nogomet koji mi pokusavamo igrat je izgleda manje bitno.
    Najbolji bek Svice, iskustvo iz Lique 1 pa mora valjat, a ocito ne mora..
  • ElDorado
    1.2k
    Problem Oliverssa je da je tehnički jako dobar ali fizički nedovoljno
  • Jurki
    14.3k
    slazem se da je do skautinga, ali isto tak jako puno ekipa muku muci s tom pozicijom.
    Naravno, to nije opravdanje da smo doveli tolko losih igraca na tu poziciju. I da bas niti jedan nije uspel.
  • Laugreano
    2.8k
    Zasad je rok nezadovoljavajuć.blubach

Cemu uopce ocjenjivanje dal je rok zadovoljavajuc ili ne , kad rok jos nije ni poceo.
  • blubach
    686
    Cemu uopce ocjenjivanje dal je rok zadovoljavajuc ili ne , kad rok jos nije ni poceo.Laugreano

Rok je počeo, to potvrđuje dolazak Galešića i Franjića koji su na pripremama s ekipom. Ako rok nije počeo, kako su oni s našom ekipom?
    Kao što sam već rekao, lijevi bočni pogotovo, a i napadač, su već morali biti riješeni kako bi počelo njihovo uigravanje. Franjić na bočnom je neprihvatljivo, osim ako želimo ponovno gledati iste stvari kao do sada...
  • Mr Anderson
    9.3k
    Stari moj, napadač i lijevi bek su još jučer trebali biti u avionu za Tursku. Ovo je neozbiljno jako.
    Šta se čeka, to mi nije jasno? Akcija, sezonsko sniženje?
    Blueshadow86

Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Franjić na bočnom je neprihvatljivo, osim ako želimo ponovno gledati iste stvari kao do sada...blubach

Kome je neprihvatljivo?
  • blubach
    686
    Kome je neprihvatljivo?Mr Anderson

Meni, ako je drugima to ok, tko sam ja da im kenjkam, samo iskazujem svoje mišljenje poučen iskustvom zadnjih x godina kad smo krpali te pozicije.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Daj skuliraj se malo. Imaš u avionu dva napadača i trojicu koji mogu pokriti lijevog beka ne računajući RPG-a. Diplite vas nekoliko od jutra do sutra kak je prijelazni rok sramotan i da je već trebalo biti pet pojačanja tu. Nije ovo igrica, spustite se na zemlju.Mr Anderson

Oho, evo i tebe nakon 4. bana kojeg si dobio. Ta činjenica dovoljno govori o tome tko se treba skulirati i tko se treba spustiti na zemlju.
    A ova nonšalancija nas je upravo i dovela do toga da smo na - 7 za Rijekom i Hajdukom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions