• ElDorado
    1.2k
    Back to reallity?
  • emilperska
    7.4k
    Kada Daliban pripazi na gramatiku, volim njegove upise, slagao se ili ne :lol:
  • BPAM
    97
    Ima li novosti oko Ivanušeca?

Da li bi za lijevi bok opcija mogao biti Elseid Hysaj?
  • Ivdzo11
    5k
    Kad već spominjemo ponude, neslužbeno se može čuti da je zagrebački Dinamo nedavno iskazao zanimanje za napadača Lovru Kulušića i braniča Morrisona Agyemanga, čak i u “paketu”, a znamo pouzdano da Kulušića već neko vrijeme intenzivno prati i njemački Werder. Prije nekoliko mjeseci škotski Aberdeen je imao navodno i konkretnu ponudu za Morrisona (spominjala se cifra od 400.000 eura), ali su sa Šubićevca odbili tu ponudu kluba kojeg je nekoć vodio slavni Sir Alex Ferguson.
  • Orc123
    9.7k
    taj dvojac su veliki talenti....ali nemaju s kim igrati Morrison je strasno miran na lopti, dobar tehnicki...ima potencijala
  • Carrasco
    4.6k
    Dovodit Kulušića dok imaš Rimca, Ćutuka, Majića i Sertića je glupost neviđenih razmjera. Najbolje da ukinu omladinsku školu i nek dovode mlade igrače iz drugih klubova.
  • FrenchMontana
    771
    Kulušić mi baca na novog Denija Jurića. Daj Bože da sam u krivu.
  • FrenchMontana
    771
    ja bi Morrisona eventualno zakapario sad i da dođe na ljeto. Sad smo pretrpani na stoperu.
  • CastAway1986
    2.3k
    nakon Galešića sumnjam da će ga dovesti ili zakapariti jer žele milijun za njega
  • FrenchMontana
    771
    ako je vise od 500k, ništa.
  • Ivdzo11
    5k
    Tijekom utakmice, više puta dok je Taylor imao loptu u nogama, s tribina se orilo ime Kierana Tierneyja, bivšeg igrača Celtica, sad Arsenala, koji je u pregovorima za povratak u redove 'Kelta' na Taylorovu poziciju.

Da je i on to slično shvatio pokazuje gesta na kraju utakmice, kad nije ostao pozdraviti tribine zajedno s ostalim suigračima već je odmah otišao u svlačionicu.
  • CastAway1986
    2.3k
    800K-1M sam čuo da traze od osobe bliske klubu ..Zanimljiv igrač u svakom slučaju
  • Ali
    2.4k
    Ma samo nam treba NAPADAČ ili preciznije čista špica !
    Zahvaljujem kolegi @Krizy na podacima za prvi dio hnl sezone iz kojeg se iscitava da nam fali samo spica:

Velike prilike:

1. Dinamo - 55
    2. Osijek - 35
    3. Hajduk - 30
    4. Rijeka - 29...

Pogođen okvir gola:

1. Dinamo - 12
    2. Varaždin - 10
    3. Istra - 7
    4. Šibenik - 5
    5. Lokomotiva - 4

Dakle uz nekog killera ili fox in the box da smo samo 50% ovih vise izglednih prilika i stativa pospremili bili bi prvi na ljestvici.
    Ok primali smo puno previse, ali iskreno ja zelim Dinamo koji ide na tzv. gol više id protivnika. Tako da bih da sam na mjestu SD sav budget za pojacanja na spicu.
  • Dinamo Sarajevo
    57
    u najgorem slučaju bili bi na - 3, - 4 što bi bilo plitak potok na proljeće. Ovako ce biti malo teze ali apsolutno izvedivo. Ipak se ne bi smjeli primati golovi iz kadeta jer smo i ovako zabili dovoljno (najviše) ali i primili neprihvatljivo. Vjerujem da i u posloženoj odbrani lezi veliki uvjet odbrane naslova.
  • Noel
    7.9k

Prva utakmica u dresu modrih za Taylora je prošla šokantno. Kada je imao loptu u nogama navijači su skandirali Robert Ljubičić,Robert Ljubičić!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions