• E46
    983
    krivo sam rekao, mjesam stalno bugarsku i rumunjsku :D
  • marcio amoroso
    38.8k
    Da, da, čitao sam i ja kako ga Deda ovdje svako malo sprda iz valjda neke osobne netrpeljivostiDaliban

Kao prvo ne izmišljaj. Deda nikoga ne sprda nego samo piše kako dečko po njemu nema potencijal za prvu momčad Dinama. Kao drugo smanji doživljaj. Još jedna ovakva izmišljotina i letiš za sva vremena. Možeš se nazvati i ban, daliban, klinacban, ali pisati ovdje nećeš ako nastaviš lupati dalje ovakve gluposti!
  • BBB Mataa998
    2.1k
    @Daliban daj odmori malo sa komentarima. Dosadan si i bogu i narodu. Znamo svi da nista ne valja,dovode se pogresni igraci,tebe nitko ne slusa a znas najbolje. Da mi je samo znat koje su reference ljudi koji po forumu pisu kao da su u najmanju ruku prosli strukture svih najjacih nogometnih klubova
  • Orc123
    9.7k
    Ne postoji dobar igrac za Dinamo ako ga Banana nije predlozio....jednostavno ne postoji....uopce ne mislim da sve kaj pises bedastoca ali da toliko imas visoko misljenje o sebi, toliko nadobudan, a svi ostali ako se ne sloze s tobom su klaunovi, neznalice, idioti valjda, koji nogomet nisu dosad gledali...
    Ok, imas svoje misljenje, imas svoje zelje ali covjece nikad nisi radio taj posao, svi smo mi amateri i veliki navijaci Dinama a ne neke firme kojoj je bitno kolko ce se para okrenuti na nekome i necem, nigdje se nisi dokazao, daj malo smanji misljenje o svojim idejama koje su neke van pameti......
    Ako se ne slozi netko s tobom odmah covjek ne zna nista, klaun je i neznalica.....previse je, daj malo stani na loptu...nisi pokupio svu pamet ovog svijeta.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ma isti racku :lol: pomisliš da nam spremaju nekog Rumunja na kraju , a spominjali se halleri,tylori
  • E46
    983
    Dvije najsiromasnije zemlje u Eu, pa ih valjda zato mjesam.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    pool haha bolje onda bugarska
  • E46
    983
    Ajde @Daliban cekam tvojih 11 i koja bi ti pojacanja doveo ovaj rok, 10 milja eura budzet plaće do milje eura i naravno glavni cilj obranit naslov prvaka.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Kako se ovdje piše ,ništa ne mora značiti da su ova dva igrača koji se spominju pojačanja sad .ali da smo ih scoutirali da se propituje ,prati pa zar nije to normalno? Zar nismo to svi željeli? Meni je to jako drago. Da sve počinje funkcionirati kao zdrav klub . Ubjedjen sam da Neće biti niti jedan od spomenutih a pravo pojačanje. Bitno je da se radi i da smo sanjali da se pojačanja dovedu do početka priprema. Barem većina njih . Za odlaske još je rano . Treba Cannavaro sve vidjeti ,odmjeriti . Neko će se nametnuti ,netko ne.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Inace kad se radi o napadacu drago mi je da se barata imenima koja ce bez ikakvih problema Kulenovica poslat tamo gdje mu je mjesto - u ulogu treceg napadaca.
  • Dinamosaur
    1.8k
    "Taylor didn't do lap of honour and went straight up tunnel at FT apparently"
    -spomenuo navijac na forumu poslje danasnje tekme.

Jel to Taylor napravio zbog pregovora ili je neki drugi razlog, vidli bumo.
    Danas sam im škical po forumu i nisam primjetio da ga pljuju.
    Opcenito mi je dojam da ga smatraju previse defanzivnim, full back i zato bi htjeli da im dode Tierney koji je vise wing back i bolji prema naprijed od Taylora.
    Inace, ako i ode u ovom roku, to nece biti prije odigranih tekmi u LP jer bi ostali na samo jednom igracu na toj poziciji
  • ElDorado
    1.2k
    Ja stvarno ne bi cekao ljeto za Taylora nego bi odmah probao dofkat Jurišića. Ionako u perspektivi trebamo dva lijeva beka jebo krpanje.
  • Daliban
    3.8k
    Ajde Daliban cekam tvojih 11 i koja bi ti pojacanja doveo ovaj rok, 10 milja eura budzet plaće do milje eura i naravno glavni cilj obranit naslov prvaka.E46

Pa već sam sve stavio na Scout temu. Nema posebnog smisla da se ponavljam, ali ako te zanima potpisao bih Lapoukhova kao golmana besplatno, uzeo Osujia za par milijuna i Pongračića na posudbu do ljeta, Dahla na posudbu od godinu dana s opcijom otkupa ili alternativno poslao upite Šahtaru i Boavisti za Pedrinha odnosno Onyemaechija, potpisao bih onog malog Bjelorusa za 200k kao napadačku rotaciju te ostavio Rimca također u kadru, dok bih Majića poslao na posudbu od pola sezone u neku ekipu koja zapravo igra nogomet i misli ga profilirati kao devetku u stilu Petkovića. Uzeo bih i Ivanušeca na posudbu, jedini uistinu kvalitetan igrač koji nam se pridružuje u ovom roku po svemu sudeći.

U slučaju da je Dahl zainteresiran i Roma je otvorena opciji otkupa, plaćanje tog transfera bih odgodio do sljedeće zime te bi preostalih 7-8 milijuna preusmjerio na drugog napadača koji bi s Petkovićem igrao u tandemu u 442 (romb) sustavu. Točnije, uzeo bih tih 7-8 milijuna, prodao bih Kulenovića za maksimalno moguće te pridodao sva sredstva od Kuleta na tih 7-8 milijuna i bacio sve karte na Tyukavina iz moskovskog Dinama kao kapitalca u napadu u mega transferu za naše pojmove.

Gdje god da fali, oslobodio bih sredstva prodajama Rileta, Mohe, Torrentea, Stojkovića, Hoxhe.

Neporaženo proljeće bez ikakve dileme. Okej, to je možda ekstremna izjava, uvijek se može zalomiti poraz, ali razumijemo sentiment.

Eh, da, uzeo bih Kovačevića za trenera, ali on želi odraditi sezonu sa Slavenom i već smo doveli Cannavara pa ajde.
  • miro
    5.1k
    Stojkovića bi prodao?
  • Krizy
    49.4k
    Mariću, pravac Bjelorusija!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions