• Noel
    7.9k
    Franjo Bartolić dobrodošel.
  • Filip Međimurje
    26
    Sad još Ivanušec u 12 i onda Mierez u 13 pa nek se cijeli forum vužge!
  • CUCAK
    278
    možda se i Taylor sutra oprosti od Celtic Parka
  • tp1997
    796
    Imamo li opciju otkupa Franjića? Na klupskim stranicama nigdje nije navedeno
  • rioda
    6k
    Pisao je Tironi da imamo i opciju otkupa i opciju produljenja posudbe.

Btw. Ničota piše: Kao i Martina Baturinu, koji je jesenas očito padao u formi i došao do toga da je Bjelica zagovarao čak i njegovu prodaju na zimu. Cannavaro mora Baturinu učiniti opet igračem odluke.

Zanimljivo ako je istina.
  • PlaviDuh
    99
    navodno se nakon poraza od Rangersa već oporostio sa svlačionicom
  • skener
    1.3k
    molim da mi dežurni objasne kako je moguće da se sportski direktor slikao s Bartolom, a nije s Nikom?

mislim da je to nedopustivo i još jedan veliki, neoprostivi gaf ove uprave
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Niko je neželjeno dijete. :joke:
  • Droljo
    10.6k
    Sve potrt vužgat
  • gledatelj
    680
    Za Bjelicu je i bila priča da mu je Baturina presudio, tj njiva svada
  • ZrnTSCHeZ
    611
    mislim da je i Franjića on najavio prije svih jer ga nije bilo niti u primislimaIzet Hajrović

nije baš da nije bilo u primislima samo je prošlo vjerojatno ispod radara jer nije došlo od "viđenijih" forumaša, ali prije više od mjesec dana sam ga spomenuo u kontekstu da ćemo s njime dobiti 3 u 1 kombinaciju
  • Izet Hajrović
    3.1k
    iz više izvora su dolazile informacije oko problema s Baturinom i da protiv Varaždina nije imao temperaturu čime se opravdao njegov izostanak. Jasno je da su postojali problemi između njega i Bjelice i ovo zagovaranje njegove prodaje je samo potvrda toga. Otkaz je u takvoj situaciji uz loše rezultate neizbježan.

Klub si je napravio medvjeđu uslugu, znam da neće javno pustiti da je bilo problema oko Baturine, ali mogli su putem "insajdera" pustiti priču u medije i ne bi bilo ovakve hajke na Upravu i ostatak vodstva pa i Marića. Ovako su pretrpili svašta. I zašto se nije jasno obznanilo da su nakon otkaza Jakiru glavna dva kandidata bili Cannavaro i Bjelica i da su tada bili u kontaktu s Cannavarom? Ovako sada imaju situaciju da ljudi koji nisu toliko unutra tumače situaciju kao da se sapunala daska Bjelici odmah po njegovom dolasku jer su nedovoljno inteligentni zaključiti da to nije slučaj. Prosipala se hrpa sranja po Mariću i vodstvu kluba u ovih par dana, što od stručnjaka, što od kvazinavijača, a sve se to moglo spriječiti samo da su se jasno rekle neke stvari.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Prije odlaska u Tursku smo riješili stopera i zadnjeg veznog što je zapravo odlično. Sad smo na stoperskim pozicijama dobrano natrpani i Cannavaro treba naći početni stoperski par, bez lutanja. Franjić ako rastereti Mišića u HNL-u to će biti jako dobar potez. Uz potencijalni dolazak Ivanušeca i Taylora mislim da ćemo dosta brzo smanjiti zaostatak na ljestvici. Nadam se da će se napokon riješiti i taj ugovor s Mikićem i ako sve bude dobro ovo bi potencijalno mogao ispasti jako dobar prijelazni rok. Iako, mala je granica između jako dobrog i lošeg pošto treba dobar zaostata dostići u polusezoni...
  • dinon7
    1.3k
    Selahi, Ivanusec, lijevi bek i napadač.
    Uz to iskreno se nadam da od Roga neće biti ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions