• E46
    980
    Moze i Mmae igrati uz njega i nadam se da ce to i bit stoperski par.
  • austrijanac
    4.9k
    Perković i Galešić su moji mokri snovi.

Ili Perković Galešić Franjić.

No to je više za dogodine, nego ove.
  • Droljo
    10.6k
    Bumo mi derali sa tri iza meni se čini. Ili budu prodali perića i još jednog...
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Ja se nadam da je Galesic taj uz kojeg drugi izgledaju bolje kao KTC. Nositelj iza i onda imamo razne opcije, progresivnog Maxa, iskusnog KTCa, Torrentea za skok i sa 3 iza. Trebalo bi bit dosta sto se stopera tice.
    Edit: Perkovica sam i zaboravio. Ahh Mauro..
  • dinon7
    1.3k
    Realno, stopera imamo i previše. Ukoliko se neće igrati na dva kolosijeka, na toj poziciji treba napraviti malu čistku.
    Mmae, Gale, Max, Torrente, KTC, Peric, Perkovic… tu smo bas bas prekrcani.
  • Jurki
    14.2k
    nadam se da Peric odlazi... jbg nije to vise kaj nama treba.
    Perke je bil potencijal za repku i bil sam milijardu posto uvjeren da bu igral za repku.. ali sudbina je htela drukcije. Osakatile ga ozljede.. steta.

KTC je vec u godinama i pitanje je kakvi su njegovi planovi bez obzira na to kaj je u vrhunskoj formi i vrhunskom fizickom stanju.
    Dodaj tu jos i Perica i ostali smo na 5 stopera za sljedecu sezonu.
    Tak da nebi bas delal neku zescu cistku.
  • blue heart 72
    1.9k
    Perića za milijunček poslati Mišku na Rujevicu
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Peric je vjerojatno zavrsena prica, KTC moze lagano u onu kategoriju pricuve za svaki slucaj. Onda imas Perkovica, Galesica, Torrentea i Maxa, a nadam se da ce Mmae rehabilitirat toliko da bi ga neko uzeo da se oslobodimo te place.
  • JMastermind
    249
    @Krizy ajmo, di je tema za Galešića :razz:
  • SAS1987
    15.6k
    Momci al moram nešto primjetiti. Dragi su meni naši Zonaški insajderi i vidim da dosta ljudi prati šta će oni napisati, tko će doći... Ali meni zaista nije jasno kome je to insajderska vijesti. Ako si redovit na Zoni već odavno se priča i kombinira sa Galešićem, predložilo Franjića, Selahija, kao i ostale... Doslovno smo sva imena već znali i prije "insajdera".. ajde zanimljivo je što ti naši insajderi znaju kad se kome mjerio pišo na liječničkom jer očito su tranu negdje, ali vidim da mi je Zona sama po sebi otkrila imena davno prije insajdera...mali M

Zona generira jako puno imena potencijalnih pojacanja i ostalih insiderskih informacija ali kad bi se radila analiza tih prognoza bi vjerojatno došli do zaključka da su prognoze poprilično neprecizne. Stvar je u tome da imamo taj prirodni "confirmation bias" i da u tom slucaju obracamo paznju na pogođene transfere.

Ak nekoga više zanimaju takve stvari postoji jedna sjajna knjiga (Superforecasting) u kojoj je dobro razvijena teorija prognoziranja budućih događaja a i validacije prognoza iz prošlosti.
  • KtcGoat
    100
    Galesic dobr igrac, bit ce odlican za uc s klupe kad se Teo malo umori
  • recikaj86
    512
    Koga čekamo u 12? :cool:
  • Blueshadow86
    2.2k
    Kakav početak vikenda... :cool: Bartole, dobrodošao!
  • blue heart 72
    1.9k
    ak bu čekal kaj se KTC umori, onda ga jedno vrijeme nećemo vidjeti na terenu.

Ajmo sada Ivanušec i taj misteriozni napadač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions