• M94
    1.4k
    Cannavaro trener, prvo pojacanje sluzbeno stiglo, cekaju se jos neki dogovoreni... Sad jos cekamo kapitalce na beku i u spici.
    Mi ovdje smo napeti.

#euforija
  • Jurki
    14.2k
    Da ne ispadne da samo kudim, bez obzira kaj ne šmekam dealove s Rijekom ovo je odlican potez.
    Galesic reprezentativni kalibar stopera i nadam se da bu zacepil rupe u nasoj obrani.
    Niko dobrodosao u Svetinju.
  • Marley
    2.5k
    Sto se tice ovih placa, Mmaeeova me bas boli, auf. A zivi bili pa vidjeli sto ce biti.

I dobro nam doslo prvo pojacanje, sretno Niko :up:
  • keppi
    245
    Svaka čast upravi za Galešića, ipak se na kraju sve odradilo relativno brzo i efikasno.
  • dzis
    926
    Zivo me zanima tko ce biti Cannavarov izbor za drugog stopera uz Niku.

Niki sve najbolje zelim. Neka bude nas novi veliki stoper i reprezentativac
  • M94
    1.4k
    Pa pogledaj na tablici tko je zabio najviše golova u prvenstvu?nemapredaje

Pa sta nije da smo po statistici uvjerljivo najvise velikih prilika fulali u cijelom HNLu?
    Treba tu neko provjereno ime jos, bilo bi i vise golova da je tu jos jedan kvalitetan napadac.
  • Brusa
    2k
    Koliko golova zabijamo,govori ti i stanje na tablici.Odani Zgd

Moje skromno mišljenje je da je razlog stanju na tablici više broj primljenih golova, a ne zabijenih.

.Bit je zabit u velikim utakmicama,da ima tko riješit derbi,a ne Šibenik,Goricu,Lokmotivu itd...Odani Zgd

Moje skromno mišljenje je da je nama sada svaka utakmica derbi i da nema malih i velikih utakmica.
    Pa iz tvog upisa ispada da smo samo derbije izgubili, a ove ostale utakmice lagano pomeli.što je netočno.
    A da smo na jesen Goricu i Lokomotivu i neke druge shvatili kao velike utakmice, bilo bi nam bolje valjda.

Nama treba kvalitetan napadačOdani Zgd

Svakako se slažem! Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao!
  • Dinaminjo
    1.2k
    Bas me zanima hoce li Franjic uzet 38 ili novi broj
  • Noel
    7.9k
    U novinarskim (a i nekim forumaškim) redakcijama piju se tablete za smirenje od ranog jutra.. Nek idu štakori brojat ko je došao a ko nije na trening.
    Galešić dobrodošao.
    Idemo dalje.
  • Pavinho
    137
    Nije to jos gotova stvar...nije zapratio Dinamo na insti hahahahah
  • keppi
    245
    Nevezano sada na ovo što je Maee napravio.... igrači koji dolaze besplatno ili uz manju naknadu, obično imaju veća primanja jer kao za njih nisi puno uložio. Recimo za Galešića je samo odšteta 5 milja ili koliko već.
  • Marley
    2.5k
    ma jasno, samo kazem, s obzirom na njegovu situaciju zadnjih par tjedana, muka mi je kad vidim tu cifru. Na kraju dobro ako ga ipak iskoristimo, ali tek ce se vidjeti kakav ce se pokazati. Mislim karakterno.
  • Odani Zgd
    13
    Protiv Lokomotive i Šibenika smo zabili ukupno 9 golova.Ostalo nije vrijedno spomena,pa nama Kulenović prvi napadač....da je bio još netko u rotaciji od napadača,možda je se mogao ugrabiti još koji bod....mene zamina titula na kraju,"đaba"nama najviše zabijenih golova,ako titula ode iz Maksimira.Slažem se,i obrana je k....,mi u napadu imamo 2 igrača od kojih je jedan non-stop ozlijeđen,a u obrani imamo sigurno dovoljno,samo ih treba uigrat,posložit.....
  • Mihaljević
    11.1k
    Dobrodošao Gala mrcino, jedini igrač koji može uz njega igrati je Theophile na lijevom stoperu. Mmaee nije bio nimalo loš na početku sezone i očekujem da će iskorisit drugu šansu, jer on nema ništa lošiju sezonu od Rileta i Ademija npr.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions