• emreli21
    173
    sumnjam u Oršu. da ga žele već bi potpisao. a stvarno ima puno krila, jedino ako se netko proda
  • Majki2111
    3.7k
    Pa to ti je igrao Guardiola u Bayernu. 10 igrača na jednoj strani,izolacija na Costu dijagonala na Costu i piči i driblaj. 1 na 1. Neku sličnu ideju je imao i naš jakir. Reko je točno: "Sve radimo za krila. Pa daj se pokažite. Ko će ako nećete vi?".

Opet, imaš Atletico madrid koji je narasao a igra defanzivni nogomet. Mouringo. Hrpu trofeja, defanzivni nogomet. Dinamo? Proljeće jer je reaktivni nogomet. Najviše bodova 2019. jer je reaktivno igrao i primao malo.

Može se i jedno i drugo.

Prvo pitanje na presici doslovno je rekao kaj će se delat na pripremema. Defanzivna suradnja bekova, krila i stopera. To je ono čime nije zadovoljan, Direktnije nije mogao.

Pa može. Ovo je forum.
  • Jurki
    14.6k
    nama treba filijala prekjucer. Vec sam s tim dosadan svima.
    Igracima treba dati prave minute, di mogu grijesiti, razvijati se i igrati nogomet na ozbiljnijem nivou.
    Ocito ni ovaj prijelazni rok nist od toga.
  • Sting86
    38

Ja nisam neki pobornik povratka Orše jer imamo previše izraubanih senatora. On je legenda i sve ali na Ademiju smo se opekli jebeno, ne treba nam ponavljanje toga.
  • Zagi
    9k
    nama treba filijala prekjucer. Vec sam s tim dosadan svima.Jurki

Nisi. To se treba isticati svaki dan dok se ne riješi.
    Modovima ćemo malo ići na onu stvar ali sve je to za naše dobro.
  • Daliban
    4.1k
    Pa to ti je igrao Guardiola u Bayernu. 10 igrača na jednoj strani,izolacija na Costu dijagonala na Costu i piči i driblaj. 1 na 1. Neku sličnu ideju je imao i naš jakir. Reko je točno: "Sve radimo za krila. Pa daj se pokažite. Ko će ako nećete vi?".Majki2111

Ja ne želim izolacije. Guardiola širi teren maksimalno moguće, to je osnova njegovog nogometa. Ja želim suportno, ali srodno nam je da želimo nogomet s tehnički potkovanim i ne nužno fizički najdominantnijim igračima.
  • Majki2111
    3.7k
    Kako biš branio širinu od 68 metara Makrimirskog travnjaka? Ranjiv si na dijagonale onda i kontre. Dogodi se greška, izgubiš loptu, pukne ti dugu loptu, dijagonalu i imaš 100% situaciju za protivnika.

Sve ovisi o igračima kakve imaš i protiv kog igraš...
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Nemogu vjerovati da Selahi nije opcija , zabrine se kad niko u klubu nije spomenuo poziciju 6 i Selahija. A oni koji misle da nam je Soldo pojačanje su mi smiješni. Oršić??? Pa ljudi zar se ništa nije promijenilo u odnosu na tetu i starog prdonju. Kao da je vlak još sportski direktor, headscout i ne može se mrdnuti iz Zagreba i okolice. Pa dovedite nam prava pojačanja ,i igrače na pozicije koje su potrebne i prioriteti
  • Daliban
    4.1k
    Kako biš branio širinu od 68 metara Makrimirskog travnjaka? Ranjiv si na dijagonale onda i kontre.Majki2111

Mislim da je to manji problem od pozicijski razvučenih igrača po izgubljenoj lopti.
  • Zagi
    9k
    Naravno da Selahi nije opcija. Trebao je bili kupljen prije 12, 18 ili 24 mjeseci.
    Ako on dođe, Marić nema nikakvu ulogu u klubu i može ići.
  • Majki2111
    3.7k
    Jednak problem. Ranjiv si ovako i onako.

Ajd da imaš u prosjeku 70% posjeda u utakmici, što je opet puno. 30% vremena ima protivnik. 30% od 90 minuta je pola sata. Pola sata ima on vreman nabijat duge dijagonale svaku utakmicu. Jedan dvije po utakmici će proć ziher.
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da uopće ne tražimo zadnjeg veznog. Mislim i da je to logična odluka, ne vidim posebnu potrebu za još jednim.
  • Sting86
    38
    Najbolje se guzit Rijeci i njihovim usijanim glavama zauvijek. Nije li dosta to što smo se ponizili do te mjere da smo im bez potrebe dali onolike igrače?

Nisam neki fan Marića ali isto tako on može napravit manju štetu od Glave koji je od Dinama napravio Miškovićevu kuju di si on probire šta mu paše i to za dž, a sve zarad svojih interesa. Još pogotovo kad se uzme u obzir da nam je to glavni konkurent za titulu zadnjih 10 godina. A Selahi je očito teška budala u glavi, zbog njega je Sopa letio iz Rijeke, ovaj si je umislio kako je Daniele De Rossi a sad kad završi u 10. ekipi Championshipa će vjerojatno nešto Dinamo bit kriv. Čim ga Albanija ne drži u rosteru vidi se da nešto ne štima. Bio sam njegov pobornik ali mislim da je njegov agent nakon one izjave pokazao da su i on i Selahi skupa (polagao sam nade u agenta da će ga obrnut radi dobrobiti igrača misleći da Selahi želi na veću razinu) teške budale koje zaboravljaju da Rujevica nije BayArena. Ciao amici i nikad više.
  • Chempers
    453
    :snicker: Opet je počelo, zločesti Misko, zločesti Selahi, šta si oni umisljaju...a možda je problem u nama, da već godinama ne možemo normalan transfer odraditi i da nas svatko vuče za nos?

Ma i ja svasta pišem, sigurno je IO to dobro izanalizirao i sad će bit bolje.
  • Sting86
    38
    Pa je, problem je u nama što nas godinama Miško jebe kak stigne, da prostite, a mi mu stalno skidamo gaće sa Caritasom u vidu igrača. Do kad će to tak ić?

Ja ne razumijem ljude u forumu, ovdje bi mijenjali sportski sektor više nego Bugari skupštinu, to ne ide tak ljudi moji, pogotovo ne u ozbiljnim klubovima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions