• Crni86
    6.6k
    Samo da se Vrbu ne dira u loksi. Sjetimo se Cuzea kojeg se povuklo iz Istre i Zivkovica iz lokomotive. Dajte mu punu sezonu kao sto je imao josip sutalo u istri.

Nadam se da cemo do priprema otkriri bar 1,2 nova imena kako bi se i nasi zivci malo smirili.
  • emreli21
    80
    ma čak i ne. to je dio nogometa. netko se razvije prije, netko kasnije. neka svatko od tih klinaca ima ugovor s dinamom a gradi svoju nogometnu priču. evo o soldi nitko nije ni pričao 3 godine, sad nam je top. ko se dokaze na visokoj razini u hnlu neka dođe, tko stagnira ili ne dominira tamo gdje igra, neka ostane na posudbi ili se proda
  • emreli21
    80
    bas to, neka se razvija tamo dok ne postane njihov najbolji igrač, a takav nam onda treba. kad su takvi postali pjaca, brozović, majer, ivanušec, kačavenda ili stojković onda su nam došli. vrba sad nije tamo među važnijim igračima, mlad je, neka raste, neka se razvija
  • Sting86
    6

Što se ovog roka tiče ja ne očekujem više od tri igrača. Ali isto tako mislim da će to bit dva top imena i Orša.

O imenima neću jer smo ih ovdje bacili 20 u zadnjih par dana :D
    To će bit netko kog nismo ni napisali
  • emreli21
    80
    sumnjam u Oršu. da ga žele već bi potpisao. a stvarno ima puno krila, jedino ako se netko proda
  • Majki2111
    3.5k
    Pa to ti je igrao Guardiola u Bayernu. 10 igrača na jednoj strani,izolacija na Costu dijagonala na Costu i piči i driblaj. 1 na 1. Neku sličnu ideju je imao i naš jakir. Reko je točno: "Sve radimo za krila. Pa daj se pokažite. Ko će ako nećete vi?".

Opet, imaš Atletico madrid koji je narasao a igra defanzivni nogomet. Mouringo. Hrpu trofeja, defanzivni nogomet. Dinamo? Proljeće jer je reaktivni nogomet. Najviše bodova 2019. jer je reaktivno igrao i primao malo.

Može se i jedno i drugo.

Prvo pitanje na presici doslovno je rekao kaj će se delat na pripremema. Defanzivna suradnja bekova, krila i stopera. To je ono čime nije zadovoljan, Direktnije nije mogao.

Pa može. Ovo je forum.
  • Jurki
    13.5k
    nama treba filijala prekjucer. Vec sam s tim dosadan svima.
    Igracima treba dati prave minute, di mogu grijesiti, razvijati se i igrati nogomet na ozbiljnijem nivou.
    Ocito ni ovaj prijelazni rok nist od toga.
  • Sting86
    6

Ja nisam neki pobornik povratka Orše jer imamo previše izraubanih senatora. On je legenda i sve ali na Ademiju smo se opekli jebeno, ne treba nam ponavljanje toga.
  • Zagi
    8.7k
    nama treba filijala prekjucer. Vec sam s tim dosadan svima.Jurki

Nisi. To se treba isticati svaki dan dok se ne riješi.
    Modovima ćemo malo ići na onu stvar ali sve je to za naše dobro.
  • Daliban
    3.3k
    Pa to ti je igrao Guardiola u Bayernu. 10 igrača na jednoj strani,izolacija na Costu dijagonala na Costu i piči i driblaj. 1 na 1. Neku sličnu ideju je imao i naš jakir. Reko je točno: "Sve radimo za krila. Pa daj se pokažite. Ko će ako nećete vi?".Majki2111

Ja ne želim izolacije. Guardiola širi teren maksimalno moguće, to je osnova njegovog nogometa. Ja želim suportno, ali srodno nam je da želimo nogomet s tehnički potkovanim i ne nužno fizički najdominantnijim igračima.
  • Majki2111
    3.5k
    Kako biš branio širinu od 68 metara Makrimirskog travnjaka? Ranjiv si na dijagonale onda i kontre. Dogodi se greška, izgubiš loptu, pukne ti dugu loptu, dijagonalu i imaš 100% situaciju za protivnika.

Sve ovisi o igračima kakve imaš i protiv kog igraš...
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Nemogu vjerovati da Selahi nije opcija , zabrine se kad niko u klubu nije spomenuo poziciju 6 i Selahija. A oni koji misle da nam je Soldo pojačanje su mi smiješni. Oršić??? Pa ljudi zar se ništa nije promijenilo u odnosu na tetu i starog prdonju. Kao da je vlak još sportski direktor, headscout i ne može se mrdnuti iz Zagreba i okolice. Pa dovedite nam prava pojačanja ,i igrače na pozicije koje su potrebne i prioriteti
  • Daliban
    3.3k
    Kako biš branio širinu od 68 metara Makrimirskog travnjaka? Ranjiv si na dijagonale onda i kontre.Majki2111

Mislim da je to manji problem od pozicijski razvučenih igrača po izgubljenoj lopti.
  • Zagi
    8.7k
    Naravno da Selahi nije opcija. Trebao je bili kupljen prije 12, 18 ili 24 mjeseci.
    Ako on dođe, Marić nema nikakvu ulogu u klubu i može ići.
  • Majki2111
    3.5k
    Jednak problem. Ranjiv si ovako i onako.

Ajd da imaš u prosjeku 70% posjeda u utakmici, što je opet puno. 30% vremena ima protivnik. 30% od 90 minuta je pola sata. Pola sata ima on vreman nabijat duge dijagonale svaku utakmicu. Jedan dvije po utakmici će proć ziher.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions