• NitkoBitan
    20.8k
    Ne odbijaju Selahi i njegov menadzer Dinamo jer smo se mi njima zamjerili ili su pak oni zakleti Hajdukovci nego je to Miskov mig jer smo mi njima trenutno kakti rivali za titulu, a i neumjesno je po Misku da Dinamo dobije igraca Rijeke po smijesnoj cijeni. Misko Selahiju nece radit problem samo da momak ne dode u Dinamo.

Kad treba nabit cijenu 30-40% iznad realne onda se moze razgovarat sa Dinamom, a inace ne. Trziste je ogromno, a i nemamo pretjerano pozitivna iskustva sa Rijekom.

Nema nikakvih razgovora sa zalizanim oko odricanja postotka od poklonjenih igraca, nek se slika. A i razmislio bi o buducoj suradnji.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Obzirom na pretumbavanja u Hajduku možeš odmah iste otpisat za titulu. Sad se leti kod njih u prodaju.Sting86

Ovo slušam od 1. kola. Nastavilo se isto i nakon 5. Ista stvar i nakon 10 kola. A nakon 18 odigranih kola, ovi spomenuti imaju 7 bodova više od nas. Podcjenjivanjem i nonšalancijom smo se upravo i doveli ovdje gdje jesmo.
  • Plava stijena
    285
    Lijepo bi bilo da Dinamo može kupovati igrače koji će se smatrati pojačanjima za prvih 11, ali to nije realno. Mi eventualno možemo dovesti na posudbu nekog ko ne igra u svom klubu, a nama bi bio kapitalac tipa Moro, Pongračić i sl. To su skupa i vatrogasna riješenja, a tek si u financijskoj rupi ako s njima ne ostvariš cilj. Nadam se da će ovi u klubu to dobro odvagnuti.
  • Sting86
    6

Samo što je sam Rino rekao kak ne može nikog dovest bez da ih zvekne u bankrot

Razlika je prevelika
  • Tongo Doumbia
    5k
    Za Selahija kod nas sam bio još nakon one sezone pod Goranom Tomićem.

Ali me zabrinjava to što on gotovo svaku utakmicu diše na škrge, odnosno ne izgleda mi da su mu kapaciteti veći od Mišićevih. Nebitno, nije mu cijena nerealnih 4 ili 5 milijuna eura, pa da se treba nešto puno lomiti i mišljenja sam da će nam pomoći u HNL-u. Ali za nešto više, teško.

U tom kontekstu, zanimljiv mi je i njihov Petrovič, a dobilo bi ga se za manje novce. Lošiji igrač sigurno nije, dapače.

Ipak je prioritet lijevi stoper i bek, vezu uvijek nekako pokrpamo ako nema odlazaka.
  • Majki2111
    3.5k
    Ja ne znam, stvar je strpljenja. Ja bih bilo kojem treneru dao minimum 2 do 3 godine neometanog rada bez obzira na rezultate. Kolko vidim, navijači Dinama generalno nemaju toliko strpljenja. Jebi ga.

On ima ideju. Ideja mu je direktan nogomet. Gdje se braniš s 11 igrača. Što direktnije lopte jer tako imaš više igrača iza nje i vjerojatnost da primiš gol je manja. Mi smo bili defanzivno nestabilni i prije Bjelice.

Samo što Šibenik, Istra, Qarabag to nisu kaznili. Slaven, Bayern i Osijek na početku jesu. Pa i Rijeka na Ruji, i Hajduk na Maksimiru.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Lijepo bi bilo da Dinamo može kupovati igrače koji će se smatrati pojačanjima za prvih 11, ali to nije realno.Plava stijena

Zašto nije realno? Hoćeš reći da nemamo novaca? Pa kad ćemo imati novaca ako ne sada? Plasirali smo se u Ligu prvaka, skupili u grupi 8 bodova i time dodatno zaradili cca. 6 milijuna eura. Zbog čega igramo onda uopće tu Ligu prvaka ako nikada nemamo love? Neka konačno zarone ruke duboko u džepove i izvole poraditi na tim pojačanjima.
  • austrijanac
    4.6k

Majki kralju govoriš Dalibanu da treba promjenit pogled na to sve, a sam si pisao da si slab na Bjelicu :grin:
  • Zagi
    8.7k
    On ima ideju. Ideja mu je direktan nogomet. Gdje se braniš s 11 igrača.Majki2111

Koja je razlika njegove i Jakirove ideje?
  • Orc123
    9.4k
    Il se nek dovode pojacanja ili nitko...nema smisla vise nakrcavati se nekakvim Belcarima, Nekicima, Soldima, Prsirima i slicima! Stvarno cemu? Mladosti imamo na pretek, ne mogu svi dobiti odmah priliku ali tu su Rimac, Horvat, Šunta, Pavic, Mikic, Zebic, Vrbancic itd......
    Nama trebaju gotovi igraci! Ako se vec dovodi neki talentirani klinac nek to bude Beyat ili Jagusic pa da se ostave na posudbi.....

Trebaju nam pravi igraci!
  • Majki2111
    3.5k
    Da. Ja navijam i za Dinanmo i za trenera Bjelicu. On je osoba koja zaslužuje da ja navijam za njega kad/ako ode u neki drugi klub. Znači navijanje za osobu.

Jakir je forsirao igru od vratara, Bjelkan to ne forsira. Neće se naljutit ako golman često napuca dugu loptu.
  • Zagi
    8.7k
    To je sve? Znači više manje nema razlike?
  • Sting86
    6

Bolje dvojica kapitalaca nego 4 nikakva

A ako dovodimo nekog iz HNLa ja bi odmah letio po Mudražiju, Dinamovac, odličan igrač, a jeftin na tržištu
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    jebiga,možeš sad Radit remont i riskirat sezonu ili potencijalno ionako izgubit sezonu,pa remont Radit na ljeto i riskirat još jednu..e onda si već u problemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions