• CastAway1986
    2.1k
    Frigan s 21 godinom u Westerlou je prvi strijelac kluba sa 6 golova usto može igrati obje krilne pozicije a taj klub bio sranje ili ne može dati 5milki za njega a Galešić nije ništa lošiji od naša prva dva stopera čak štoviše kompletniji je u većini stvari...
  • Sting86
    8
    Nije u tome poanta...
  • Cif
    160
    al možda samo možda se selahiju neide u Dinamo ili mrzi Dinamo ili je tovarski nastrojeni?Nitko to uopće ne uzima u obzir nego samo Selahi je idealan za Dinamo.
  • Sting86
    8

A dobro onda ako je ovo "forum" di samo vas 10 može reć šta misli onda nemam neki komentar. Valjda forum služi tome da se mišljenja razmjenjuju.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    nema veze selahi nego u biti 6 takvog profila. Lik koji će stići kontri,lik koji je brz ,i koji nije finjak i hoće poput karton kad treba zaustaviti kontru. Niti je mišić,ni Sušić a ni Pavić takav profil. Nemogu shvatiti da nam uprava ne vidi to. Nadam se da Bjelica kuži da mu treba prljav igrač za tu ulogu. Slažem se da je bek i napadač pogotovo prioritet. Ali ne umanjujem činjenicu da nam 6tica treba u borbi za titulu
  • Sting86
    8
    A i ta fora di ja "nekog nešto učim"... To onda isto treba pitat većinu na forumu koji prate klub a nemaju funkciju u klubu no misle da mogu donijet bolju odluku od SD kojeg su sami birali svojevremeno. Reci koliko trebam tu platit da imam pravo glasa na forumu obzirom da sam nedavno napravio profil. Najbolje ostavit 50 ljudi na Zoni i nek Zona bude internetska verzija Našeg Hajduka. Ekstra ti je ta ideja.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    stari oprosti, do mene je. Ali zato i jesmo ovdje da se slažemo i ne . Sve u pozitivnom tonu
  • Cif
    160
    tu se slažem.Dapače kako god to zvučalo čudno fali nam Kruno Jurčić na poziciji 6
  • Sting86
    8
    Najbolje da više niš i ne komentiram i samo kimam glavom.
  • Paggini
    29.6k

Brajko, skoro 50 postova u jednom danu, smiri malo aktivnost, uspio si se zakačiti već sa ponešto i članova. Smiri doživljaje, svi smo emocionalni jer to je Dinamo, ali smanji malo.
  • Sting86
    8

Pa šta je zabranjeno pisat?
  • Mihaljević
    10.7k
    Ako igrač poput Pavića nije dovoljan za zamjenu Mišiću onda mi imamo ozbiljan roster. Neka Selahi u Championshipu pita Šunjića kako će mu se karijera razvijat.
  • Sting86
    8
    Pišem jer imam vremena pisat. Ubuduće neću, hvala na demokraciji. Nije stvar kačenja s nikim već imam vremena iskomentirat stvari oko kluba. Moje isprike što sam uopće kontrirao bilo čijem mišljenju ovdje jer je to očigledno zabranjeno. Uživajte dečki i lp.
  • Paggini
    29.6k

Ne, ali ako ti se napiše da se malo smiriš s postanjem, poslušaj savjet. Svi smo bili novi ovdje jednom, nema nitko ništa protiv novih ljudi, ali 50 postova u prvom danu i jos pametovanje drugima nije baš najbolji ulazak na forum.
  • Sting86
    8
    Nije pametovanje ako vidim nešto na svoj način. No neću dalje da ne budem crna ovca što već jesam. A forum valjda je oke ako je aktivan, no neću ulazit u teme jer ne smijem očito... Ugl sori ekipa, nastavite u svom ritmu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions