• Daliban
    3.3k
    Mislim da uopće ne tražimo zadnjeg veznog. Mislim i da je to logična odluka, ne vidim posebnu potrebu za još jednim.
  • Sting86
    6
    Najbolje se guzit Rijeci i njihovim usijanim glavama zauvijek. Nije li dosta to što smo se ponizili do te mjere da smo im bez potrebe dali onolike igrače?

Nisam neki fan Marića ali isto tako on može napravit manju štetu od Glave koji je od Dinama napravio Miškovićevu kuju di si on probire šta mu paše i to za dž, a sve zarad svojih interesa. Još pogotovo kad se uzme u obzir da nam je to glavni konkurent za titulu zadnjih 10 godina. A Selahi je očito teška budala u glavi, zbog njega je Sopa letio iz Rijeke, ovaj si je umislio kako je Daniele De Rossi a sad kad završi u 10. ekipi Championshipa će vjerojatno nešto Dinamo bit kriv. Čim ga Albanija ne drži u rosteru vidi se da nešto ne štima. Bio sam njegov pobornik ali mislim da je njegov agent nakon one izjave pokazao da su i on i Selahi skupa (polagao sam nade u agenta da će ga obrnut radi dobrobiti igrača misleći da Selahi želi na veću razinu) teške budale koje zaboravljaju da Rujevica nije BayArena. Ciao amici i nikad više.
  • Chempers
    355
    :snicker: Opet je počelo, zločesti Misko, zločesti Selahi, šta si oni umisljaju...a možda je problem u nama, da već godinama ne možemo normalan transfer odraditi i da nas svatko vuče za nos?

Ma i ja svasta pišem, sigurno je IO to dobro izanalizirao i sad će bit bolje.
  • Sting86
    6
    Pa je, problem je u nama što nas godinama Miško jebe kak stigne, da prostite, a mi mu stalno skidamo gaće sa Caritasom u vidu igrača. Do kad će to tak ić?

Ja ne razumijem ljude u forumu, ovdje bi mijenjali sportski sektor više nego Bugari skupštinu, to ne ide tak ljudi moji, pogotovo ne u ozbiljnim klubovima...
  • Daliban
    3.3k
    Jednak problem. Ranjiv si ovako i onako.Majki2111

Sve ima svoje pluseve i minuse, ali ne znači da je sve jednako. Ugrubo, mislim da su fizikalije dobile na važnosti unazad 10 godina baš zbog Guardiole i njegovog pozicijskog nogometa, to jest kao odgovor na Guardiolin utjecaj. Njegov pozicijski nogomet je postavio egzaktne parametre i u tim kontroliranim uvjetima su se počeli stvarati fizikalci i atlete koji lakše pokrivaju distance, a tehnički su dovoljno dobri za šablonski nogomet i ispunjavanje svojih funkcija iako uglavnom nisu nikakvi virtuozi. Dijalektički, odgovor na to je kompresija terena, akumulacija španera i igra na malom prostoru.
  • CastAway1986
    2.1k
    kako ćeš razumjeti ljude na forumu kad si se logirao prije 20h? Stani na kočnicu malo.
    Što se Selahija tiče možda osim Rijeke ne želi igrati za nikoga u HNL-u I želja mu je isključivo inozemstvo zbog kvalitete nogometa i zarade , po meni najprije da se vrati u Belgiju !
  • Sting86
    6

To što sam se logirao ne znači da ne čitam forum bar nekoliko mjeseci unazad. Nisam znao da postoji određeno vrijeme za reganje pa zato nisam bio regan, a dok se nisam javio na mail imao sam dojam da su prijave trajno zatvorene. Jbg.

Svi su lobirali za Zajeca kao da nisu znali da je Zajec već bio u klubu, sad ni on ne valja, Jakirović bio ekstra pa nije, Bjelica se zazivao sad ni on ne valja, valjda ljudi znate da treba vremena da se upravo "smiri lopta" i stane na kočnicu, baš kak ti kažeš... Rijetko koji klub na svijetu lako prođe te turbulencije pogotovo kad su ti još pet igrača iz prve postave ozlijeđeni konstantno. Treba malo bit i realan.

Čim sam vidio na TM da je on "former international" sve mi je bilo jasno. Da je Albanija rang Švice ili Austrije nešto bi i rekao za igrača od 25 godina. Ovak, očito tu postoje neki duboki problemi s njim samim. To vani tek ne trpe.
  • Bosskovitz
    13.2k
    Cijela ta mantra "od Selahija ništa" je posljedica izjave njegovog menadžera, a ponekad se ovdje svi polakome za izjavama kao da su dane na poligraf i predstavljaju ultimativnu istinu. Nemam nikakvu insajdersku informaciju, samo čitam i mislim da ovdje ima ovisnika o prijelaznom roku koji gutaju svaku moguću informaciju o nekom potencijalnom pojačanju kao da im je esencijalna za život. To što neki menadžer kaže da neće biti nekog posla, što neki novinar kaže da će biti ili što Mišković prdne da neki igrač ne ide ispod 7 milijuna eura - to je sve dio iste igre u kojoj svatko pokušava izvući maksimum za sebe. Business as usual.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Mislim da imamo barem tri veće brige od zadnjeg veznog trenutno, a to su stoper, lijevi bek i napadač.

Meni se Soldo kao igrač nikako ne sviđa i ne vidim ništa posebno u njemu, nadam se da griješim, ali ne vjerujem da ima puno viši plafon od Osijeka.

A ovo za Selahija me uopće ne brine i iskreno se nadam da ćemo se više fokusirat na ove gore tri navedene pozicije nego na zadnjeg veznog.
  • GeneralNapoleon
    8
    Mislim da uopće ne tražimo zadnjeg veznog. Mislim i da je to logična odluka, ne vidim posebnu potrebu za još jednim.Daliban

Ja se nadam da trazimo jer smatram da nam trenutno bas treba neka prava 6ica. Mi na toj poziciji mozemo koristit i kemijat nesto sa Misicem, Sucicem, Pavicem, Ademijem, Rogom (ako ostane) i Bernauerom.

Od tih igraca su po meni Ademi i Rog definitivno vise za 8icu a uz to i nedovoljno dobri da bi bili nositelji u prvih 11. Sucicu je po meni takoder idealnije igrati na 8ici nego na 6ici. Pa cak i Misic je dobar dio karijere igrao na 8ici i nije klasicna 6ica destruktivac. Bernauer je svakako stoper i stvarno ne bih htio vise njega gledat na 6ici. Ostaje jos Pavic kao prava 6ica.

U principu smatram da je Misic, kad je u formi, za nas dovoljan kao 6ica. Ali on je u silaznoj putanji i kroz to sto smo ga zadnje tri godine cijedili do iznemoglosti, te nas redovno pojedu u veznom redu jer nam fali agresije i trke. Njegova zamjena bi po toj logici trebali bit Sucic, sto meni nije idealno i Pavic kao prirodni nasljednik. Problem je sada sto mislim da Pavic u ovo malo sto je odigrao nije odigrao ni lose ali ni odlicno. Osobno ne vidim da si mozemo priustiti oslonit se na njega kao glavnu zamjenu za Misica u situaciji gdje zaostajemo 7 bodova za konkurencijom. Nama svaki bod moze bit presudan a on je i u to malo sto je igrao imao nekoliko situacija gdje nas je mogao svojim greskama kostat bodova. I to ne krivim njega jer je logicno da ce grijesit. Samo smatram da si u ovoj situaciji ne mozemo priustit da ga trpimo. Tako da vec samo kadrovski gledano po meni ima smisla dovest destruktivnu 6icu. S jedne strane za instant efekt a s druge kao dugorocna zamijena za Misica. Pavica bi poslao na posudbu, da se tamo dokazuje.

Uz to treba napomenut da koliko sam ja razumio Bjelicu Misic je upitan za pocetak prolijetnog dijela a Sucic je definitivno jos neko vrijeme out. Po tome bi ostali na Ademiju, Pavicu i eventualno Rogu. A to je scenarij koji stvarno ne zelim gledat.
  • ElDorado
    803
    Ok ljudi ali ako Mišić i Sule nisu spremni (a neće biti) tko će biti zadnji vezni?
  • Markelo
    2.9k
    Ovako kategorički odbit Dinamo kao potencijalnu destinaciju za Selahija može samo budaletina od menadžera bez grama mozga u lubanji. Valjda ostaviš sva vrata otvorena ne bi li osigurao bolju poziciju za sebe i svog igrača.
  • Sting86
    6

Slažem se. Tu je Miškov utjecaj 1/1 jer mu nešto ne odgovara u odnosu s nama. Valjda kak smo mu maknuli dragog frenda iz kluba pa se sad "osvećuje".
    No boli nas briga, sad nek se Selahi koprca u Middlesbroughu. Još mu je i pala vrijednost, to vjerojatno ima veze sa ugovorom, no za igrača od 25 godina koji ne nastupa za osrednju repku a odbija najjači regionalni klub je to čavao u karijeru. A Miško sebi radi kontra PR samome sebi jer od Rijeke stvara klub koja stvarnim interesentima nabija preveliku cijenu ili utječe na menadžere, a igrače kasnije prodaje u sranja od klubova. Frigan u Westerlou je kriminal, za Galešića sumnjam da će dogurat dalje od Werdera kako je krenuo s njim.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    de ti nas sad školuj šta nama treba a šta ne. Napravio profil prije par sati ,kao dosta njih danas i svi redom bivaju kontre . Stari moj Selahi je stvoren za Dinamo. A taj kojeg braniš mora sebe braniti. Jer je najgori sd kojeg smo ikad imali. Mi u biti i netreba mo sd jer bi to bolje obavio bilo ko drugi . Ima dosta ljudi ovdje na zoni za koje bi ruku dao da bi bolje radili od Marića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions