• Orc123
    12.7k
    Okereke je odlican napadac! Francuz ce morati dobiti priliku, bas kao i Kaneko....tj. svi ce dobiti priliku....
  • rob ljubavi
    982
    Istina, ali Okerekeove brojke i lige u kojima je igrao ozbiljnije su od gore navedenih
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Plavi agent na instagramu tvrdi da je situacija u klubu jako dobra i da će biti ozbiljnih pojačanja do kraja roka
  • Jaro
    10.5k
    u Club Bruggeu je bio rezerva ili tribina vecinom. S njima se volimo usporedjivati, a ne s Cremoneseom, al dobro.
    Ako je to kapitalac, znaci da ulazi u prvih 11 - na koju poziciju? Pise da je centralni napadac prvenstveno (znaci umjesto Petkovica) i po potrebi lijevo/desno krilo.
    Ako ne ulazi u prvih 11, nije kapitalac...
    Ili je kapitalac jer je eto crn?
    Ne znam nistza o njemu, samo brojke...
  • Neki tip
    21.3k
    Okereke je odlican napadac!Orc123

Po čemu?
  • OsamŠest
    5.8k
    Al tu je ključna stvar da ga je Biščan htio? Želi li ga Jakir?
  • Olmic
    5.1k
    Okereke ili Mierez?

Ajmo reci npr da su isto para xy
  • Mali Zeus
    18.8k
    Plavi agent na instagramu tvrdi da je situacija u klubu jako dobra i da će biti ozbiljnih pojačanja do kraja rokaDoktor Kunić

Tko smo mi da ne vjerujemo Plavom agentu.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Frend, navijac Bruggea..

Screenshot-20230825-101740-Messenger.jpg
  • mali M
    8.1k
    Jakir mora za Drmića brzo reći što je s njim. Ovo da ga se držalo na klupi bez jasne komunikacije prema navijačima nije dobro.Patak

niti jedan trener do sada nije brzo rekao što misli s Drmićem, ali Jakiru je bolje da se izjasni a ne da nema jasne komunikacije prema navijačima.. :roll:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    ako ga nitko ne pita, neće ništa ni reći, my bet
  • Krizy
    59.3k
    Okerekea smo htjeli i prije par godina. Ubrzo nakon toga je prodan u Brugge za velik novac. Mislim da trebamo boljeg igrača, željnog dokazivanja. Ne znam koliko motiva ovaj ima.
  • Common Sense
    1.2k
    A što će reći o igraču koji se u igri poprilično štedi, izbjegava bilo kakve duele pod mus. Zar netko misli da će kod Jakirovića takav napadač igrati? Bilo je na početku ljeta nekih opcija za Drmića da preseli na srednji istok, ali on nije htio.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Privatno sam mu pisao veli da i Petko ostaje i poslije dobiva posao u Nogometnoj školi.

P.S ovi Turci na Twitteru Jbt kao da Sisak napadaju 1593
  • vjeko1701
    16.7k
    A kolko je to pouzdan izvor? Ruku na srce, mogu i ja to okolo po netu pisati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.