• OsamŠest
    5.7k
    Koja šteta za Sosu. Stuttgart traži "samo" 10m eura.

Kad smo se već danas razbacali, da malo ja odem u ekstreme..
  • OsamŠest
    5.7k
    Dinamo je na story stavio igrača u sjeni i stavili su da pogodimo tko je u pitanju. Bio je Bruno Petković.

Lijepo sam se cimnuo..
  • vjeko1701
    16.4k
    Koja je bila poanta posta?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nisam bas procitao jedno zadnjih 20 strana, ugl. vidim da je Bakrar u NYC (mislim da su one teorije o iznudjivanju vise novca sad pale u vodu, ocito je Istra dobila bolju ponudu) i da ste pisali nesto za Miska i Frigana tamo.

Frigan ima potencijal, ne znam sa sigurnoscu kao i vi ostali je li to vec dogovoreno, pregovara li se ili ne ali ako on kao predsjednik zavlaci i laze ja bih to odmah odbio, makar iduce sezone dao 20 golova. Ako ima ponudu od Amera i sl. neka ide, ocito da bi Frigan u Dinamo i da ce se negdje prelomiti, nadam se da ga nasi nece bas pretplatiti.
  • Zagi
    10.5k
    Frigan ima potencijal, ne znam sa sigurnoscu kao i vi ostali je li to vec dogovoreno, pregovara li se ili ne ali ako on kao predsjednik zavlaci i laze ja bih to odmah odbioBornaPŽ1986

Zašto? Pa njegovo je legitimno pravo probati iskamčiti što više.
    Al da bih promijenio odnos prema Rijeci poslije transfera, bez dvojbe.
  • Droljo
    18.2k
    Frigana bi trebalo osigurati. Dobar je. A i za bakrara mi je žao što je otišao u ny. Nije mi drago kad dobri igrači odlaze iz hnl-a.
    Ja prije sto godina instalirao nekog managera i u editoru u svaki klub u hnl-u stavio po dva tri brutalna igrača. I u prvom tjednu su sve prodali. Osijek proda saviolu i aimara za ukupno 7 mil i dovede nekog panja iz varteksa za 3 mil. I svi su tak napravili. Umiro sam od smijeha
  • SAS1987
    17.8k
    Osijek proda saviolu i aimara za ukupno 7 mil i dovede nekog panja iz varteksa za 3 mil. I svi su tak napravili. Umiro sam od smijehaDroljo

Football Manager uveo managerske provizije :lol:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Zašto? Pa njegovo je legitimno pravo probati iskamčiti što više.Zagi

Pa je, ali nase je i da vidimo da nabija cifru igracu na temelju jedne sezone da si spasi budzet samo na jednom igracu unatoc suradnjama, posudbama itd. Uostalom ne znam puno o njemu i proslosti ali ako je bio suradjivao sa krimosima o cemu mi.
  • Droljo
    18.2k
    Treba pričekati i vidjeti što će biti sa rijekom i miškom. Pa nema šanse da lik ne kuži ksko je do europe došao zbog nas i naših igrača tamo. Eto neke je i dobio đaba sad. Nitko nije tako glup filat konkurenta i da ti ga taj isti meće u pak kad pregovaraš o friganu. Bumo videli
  • Zagi
    10.5k
    Tretirat ga kao i sve ostale polu-kriminalne nogometne radnike.
    Nužno zlo.
    Naši su očito rekli koliko misle dati za Frigana i sad je samo čekanje dok se Miško ne pomiri s realnošću da je to najbolja ponuda, a on treba pare hitno.
    Dapače ja bih još malo smanjio ponudu ali to je možda sitničavo.

Biznis
  • bbb medimurje
    4.1k
    Jasno da je ovo sve s bakrarom i MLS-om samo dokaz da Misko bilda cijenu
    Kolko je igraca ispod cijene otislo iz dinama u rijeku i kolko posudbi smo napravili jedino ispravno bi bilo da frigan dođe
    Ako ne, sve veze s miskom prekinuti
  • Krizy
    58.8k
    Kad potpišemo 5 igrača u 2 dana :sweat:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    I tu forum nakon 5 kapitalaca :rofl:

• Maksim Maksimirski
    7.1k
    To je Dario Bel nakon što dosudi penal za Hajduk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.