Meni ovo baš potvrđuje da su vjerojatno bili zainteresirani za Frigana pa im je Bakrar bio opcija B. Ista pozicija, iz iste lige, vjerojatno skautani u isto vrijeme. — vjeko1701
Meni samo nije jasno odkud im oona da smo mi novi bogataši europskog nogometa xD — vjeko1701
Slažem se, danas je bio dobar dan za sve nas žedne novosti oko transfera, je da pesimist u meni divlja i da je 90% spomenutih igrača vjerojatno potpuno nerealno, ali lijepo je maštati...zanimljivo je i da su svi spomenuti ili napadači ili def. vezni.Jako mi je drago kaj danasnji članci, i to velikih stranih medija, potvrđuju ono što mnogi od nas govore vec neko vrijeme: u klubu se vjerojatno radi na desecima igrača koji su zanimljivi, ali naši novinari ne uspjevaju doći do informacija o tome pa konstantno recikliraju iste price o istim HNL igračima. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.