• Orc123
    12.4k
    Realno nije da smo mi te igrace poceli pratiti jucer ili prekjučer, koji god da jesu, rako da...previse to sad info o igracima a jos nikog nema u zg, rako da ostaje za vidjeti sta ce se desavati u narednih nekoliko dana.....ako se nis ne desi onda ni nis od ovog nije ista ili nismo nista uspjeli ispregovarati...
  • Beowulf112
    390
    Necemo se zaliti uopce...nek nas se povezuje s takvim igracinama...jos ako uspijemo barem jednog ili dvojicu dovesti odlicno...pa mi smo 30.klub u europi..nismo vise kanta za napucavanje...ja se nadam da je simic bacio oko na seada kolasinca...znam da je malo van naseg budzeta ali mozda bi ga se dalo pridobiti..besplatan je i odlicno rjesenje za nas lijevi bok
  • Lynx17
    4.3k
    Dragi prijatelju dobro nam došao. :heart:deda

:pray:
  • Markelo
    3.4k
    Pljačkamo Francuze dok im država gori. Šta ćeš, takva su vremena. Istok se diže
  • Droljo
    18.2k

Šta taj veli sad? I ko je taj lima?
  • vjeko1701
    16.4k
    Meni samo nije jasno odkud im oona da smo mi novi bogataši europskog nogometa xD
  • Infinity
    18.9k
    Ne mora doci nitko, od petka idu nova imena za odrzavanje mira :rofl:
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Stiglo vrijeme za naplatu Vidinog miga :rofl:
  • vjeko1701
    16.4k
    The Dinamo Zagreb would work to bring in a player from the OL for next season.
  • deda
    38.4k
    Samo da kažem novijim generacijama. Gospodin Lynx je doajen i apsolutna legenda Sportnet foruma.
    Što se mene tiče njegovim dolaskom na forum, Zona Dinamo je riješila 90% svojih ulaznih transfera za ovo ljeto. :strong:
  • Droljo
    18.2k
    Sam što dugo spava i pojavljuje se u čudno doba :joke:
  • Sajla
    10.5k
    Šta taj veli sad?Droljo

koliko ja razumijem francuski:

kkc8jlt8u16fwuzc.gif
  • Lynx17
    4.3k
    Samo da kažem novijim generacijama. Gospodin Lynx je doajen i apsolutna legenda Sportnet foruma.
    Što se mene tiče njegovim dolaskom na forum, Zona Dinamo je riješila 90% svojih ulaznih transfera za ovo ljeto. :strong:
    deda

WildSnoopyEyas-max-1mb.gif
  • Krizy
    58.8k
    @Lynx17 Dobrodošao na najbolji kutak vezan za Dinamo na internetu :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.