• Zagi
    10.5k
    Bila bi apsolutna nostalgija da Xavice dođe i pozdravi.
    Znamo da čita.

(Vjerojatno i posta ali to je iznad mog paygrade-a)
  • NB86
    16.9k
    Ko što ste rekli, lequipe objavio da se interesiramo za igraca rennesa i lyona i sad ljudi nabadaju po twitteru
  • San Lorenzo
    19.7k
    Kako je krenulo idemo sutra po Mbappea :lol:SAS1987

To ćemo kad prodamo Šutala i zgrnemo onih 20% od Joška.
  • Droljo
    18.2k
    Budu uskoro modrić i lovren došli pa ih treba pitat da ostanu sezonu, sezonu i pol :snicker:
  • vjeko1701
    16.4k
    Još kad bi se pročula ili progurala na mail nekog englskog lista insajderska da top 5 premjerligaš nudi 35M + bonusi za Šutala...gorio bi twitter. Englezima prodaju, od nas kupuju...
  • Jurki
    18.3k
    mogli bi oni potpisati za nk Lepoglavu.. cul sam da traze stopera i veznjaka..
  • Droljo
    18.2k
    To i velim
  • deda
    38.4k
    O piše ti Xavice i te kak.
  • maddaddam
    2.9k
    Zona Dinamo je riješila 90% svojih ulaznih transfera za ovo ljeto. :strong:deda

Jos lijevi bek plus Jankovic?
  • Ivanmtk
    1.5k
    Pa ja sam još u šoku od ovoliko imena.. Cijeli dan sam na mob, googlam, gledam, čitam, prevodim. Žena pizdi na mene.. Izgledam ko neki teenager...
  • emilperska
    11k
    Ja situaciju gledam ovak..

U odnosu na zadnje kolo trenutno smo jaci za stopera Francuza koji pokriva vise pozicija i po svim "nezavisnim" novinarima DO TN AL, ovaj mali Sucic ce bit ako nista ozbiljan rotacijski igrac, tako da smo danas svakako jaci nego 28.5.

A da kapne bar 1 od ovih 8 nabrojanih, mi smo se ozb pojacali..
  • Lynx17
    4.3k
    Stvarno mi nije jasno kako klubovi iz Engleske nisu vise zainteresirani za Sutala. Tko su ti skautovi? Lako sada rec da je Gvardiol odlican, ali to je bilo ocito (ili barem je trebalo biti) i dok je igrao u Dinamo. Kao sto je sada sa Sutalom.

Danas Brentford dovede Nathan Collins za £23m, naprimjer. A ima tu puno vise takvi slucaja.

SQBY6.gif
  • Ivanmtk
    1.5k
    ali pazi ovaj točan dugi kulerski pas na Petka nakon laganog lažnjaka..
  • Lynx17
    4.3k
    U vezi Satriano (ili bilo koji ulazni transfer), ovo zvuci dobro:

This according to Italian news outlet Gazzetta.it, who report thatthe Croatian side want to wrap up a deal for the Uruguayan before their Champions League qualifying matches start up.

To bi tako i trebalo biti, ali znamo iz iskustvo da to uvijek nije slucaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.