Eduardo
cron1ck
Kwedi
HNL Liga 10 donijela je određenu kvalitetu, ali opet nedostaje ono nešto. Nedostaju gledatelji, nedostaje neizvjesnost, nedostaje 'natjecateljska ravnoteža'. Većinu tih stvari donijela bi liga takvog tipa. Barem u teoriji kruže priče da konstantno igranje protiv jačih ili makar sebi ravnih podiže kvalitetu nogometa, a kvalitetan nogomet opet za sobom povlači druge pozitivne stvari. — Eduardo
agramZ
xavier
Infinity
Eduardo
trebalo bi cijelu domaću ligu razbucat? — Kwedi
to što nedostaje natjecateljska ravnoteža, neizvjesnost i gledatelji ne donosi kvalitetniji protivnik već zdrav, normalan i pošten pristup nogometnom biznisu. — Kwedi
SAS1987
Ta RL moze uspjeti samo ako ce biti jako profitabilna. — Infinity
marcio amoroso
reziser
tu je kraj priče za mene. — marcio amoroso
Kwedi
Gdje sam napisao to? Mislim da nigdje, niti mislim nešto slično. Nema potrebe izvlačiti stvari iz konteksta. Zato sam pitao, koliko bi takva liga naštetila nacionalnim ligama i ostataku naših klubova? — Eduardo
Misliš da bi natjecateljsku ravnotežu, neizvjesnost i gledatelje u HNLu donio zdravi i pošteni Zadar, Šibenik ili Rudeš? Sumnjam. Prije toga bih svakako stavio stavke kao što je kvaliteta tih momčadi i mogućnost da budu konkurentni za nešto više od toga da ušićare pokoji bod od jačih klubova.
Nije valjda da u top ligama i klubovima sve pršti od zdravlja i poštenja.
Ludo bih volio vidjeti tu Ligu Beneluxa, čisto da vidimo princip po kojemu bi to funkcioniralo. Samim time bi dobili i dosta odgovora na pitanja iz uvoda teme. — Eduardo
Neki tip
Mišljenja sam da mlatimo praznu slamu.
Bolji ili slični nama neće s nama (Austrija, Češka itd) a s lošijima nećemo mi i tu je kraj priče za mene. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.