HNL Liga 10 donijela je određenu kvalitetu, ali opet nedostaje ono nešto. Nedostaju gledatelji, nedostaje neizvjesnost, nedostaje 'natjecateljska ravnoteža'. Većinu tih stvari donijela bi liga takvog tipa. Barem u teoriji kruže priče da konstantno igranje protiv jačih ili makar sebi ravnih podiže kvalitetu nogometa, a kvalitetan nogomet opet za sobom povlači druge pozitivne stvari. — Eduardo
trebalo bi cijelu domaću ligu razbucat? — Kwedi
to što nedostaje natjecateljska ravnoteža, neizvjesnost i gledatelji ne donosi kvalitetniji protivnik već zdrav, normalan i pošten pristup nogometnom biznisu. — Kwedi
Ta RL moze uspjeti samo ako ce biti jako profitabilna. — Infinity
tu je kraj priče za mene. — marcio amoroso
Gdje sam napisao to? Mislim da nigdje, niti mislim nešto slično. Nema potrebe izvlačiti stvari iz konteksta. Zato sam pitao, koliko bi takva liga naštetila nacionalnim ligama i ostataku naših klubova? — Eduardo
Misliš da bi natjecateljsku ravnotežu, neizvjesnost i gledatelje u HNLu donio zdravi i pošteni Zadar, Šibenik ili Rudeš? Sumnjam. Prije toga bih svakako stavio stavke kao što je kvaliteta tih momčadi i mogućnost da budu konkurentni za nešto više od toga da ušićare pokoji bod od jačih klubova.
Nije valjda da u top ligama i klubovima sve pršti od zdravlja i poštenja.
Ludo bih volio vidjeti tu Ligu Beneluxa, čisto da vidimo princip po kojemu bi to funkcioniralo. Samim time bi dobili i dosta odgovora na pitanja iz uvoda teme. — Eduardo
Mišljenja sam da mlatimo praznu slamu.
Bolji ili slični nama neće s nama (Austrija, Češka itd) a s lošijima nećemo mi i tu je kraj priče za mene. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.