• fakin
    945
    imaju li ove vodoravne crte neko značenje ili su samo tako random?fakin

sa sam sebi odgovorim:

Kombinacija s poprečnim prugicama sporadično se javljala u klupskoj povijesti, a na nju nailazimo i u ranim godinama, još u doba Gradjanskog, kad su purgeri nakratko koristili dres s vodoravnim plavo-bijelim prugama. Dinamo je u ljeto 1990. zakoračio u novu sezonu u dizajnu sličnom današnjem. Bilo je to doba u kojem je maksimirsku momčad predvodio znameniti kapetan Zvonimir Boban, današnji predsjednik klupske Uprave. Dinamo je tadašnje dresove promovirao po povratku s turneje u Francuskoj, bila je to prva garnitura u kojoj su plavi zaigrali bez zvijezde na grbu. Razlika je tek u tome što su vodoravne prugice tada bile u nešto tamnijoj nijansi u odnosu na temeljnu boju dresa.
  • GOAT
    3.1k
    U gostujućem se dresu ženim :fire: :fire: :fire:
  • Shkera
    535
    Navodno je treći još najbolji, meni je sivi top, a plavi prolazan kao i većini.

Treba pripaziti da se ne piše bijeli jer je sivi točna informacija.
  • El Madrigal
    514
    Meni su glavni savršeni. Za bijele bi se dalo poraditi na dizajnu!
  • Agramer86
    611
    IMG-2323.jpg
    Font je odličan
  • Mathiasovi Chageri
    5.6k
    Gostujući odličan. Trebali su izvuć Bošnjaka za predstavljanje i razbit mu glavu na slikanju u studiju čisto zbog romantike.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Nedostaje mi “osobnosti” i na jednom i na drugomnemapredaje

ocekivao sam vise od Castorea....fakat ni malo kreativnostiOrc123

suglasan...ali lajkam nijansu plave

u ove dvije sezone razočaran pričom o individualizaciji dresova u suradnji s Castoreom

u odnosu na ovaj domaći, prošlogodišnji mi sad djeluje puno bolje

gostujući je čisti "throwback" na onaj Umbro od pred dvadesetak godina
  • BBBaranja
    3.7k
    Gostujući pun pogodak,prvi ništa posebno još uz to i V izrez koji ne mogu smisliti :grin:
  • Goncalo Santos
    49
    Mogo se na gostujuci bar neki uzorak staviti kao na trecem od prosle sezone, ovako dosta dosadno izgleda, toliko o tome da s Castoreom ima vise prilike za dizajniranje, dresovi sablonski, dosadni, nadam se da ce treci biti bolji.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Me like, me like a lot.
  • FrodoJePurger
    369
    Ma domaći je odličan ne znam kaj neki baljezgaju. Puno bolji nego prošle sezone sigurno :love:
  • Mali Zeus
    17.9k
    Mogo se na gostujuci bar neki uzorak staviti kao na trecem od prosle sezone, ovako dosta dosadno izgleda, toliko o tome da s Castoreom ima vise prilike za dizajniranje, dresovi sablonski, dosadni, nadam se da ce treci biti bolji.Goncalo Santos

Pa možda opet bude treći s uzorkom...
  • BBB Mataa998
    2.6k

Prvi dres treba uvijek i zauvijek biti cisto plavi ili sa nekim prugama a vase likovne radove sa kojekakvim motivima,stvarima za djecu iz vrtica i ostalim slicicama treba ostaviti za treci dres.
  • don
    13.9k
    prvi baš razočarenje, priviše klasično.
  • crophantom
    950
    Prvi mi je li la s lanjskim, moramo vidjeti kako ce to izgledati uzivo, 2. Je top.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.