Sevillin dres u osnovnoj ponudi ima i patch lige na rukavu. Meni je to, osobno, bolja ponuda navijacima jer dobijas najblize onom originalu sa terena. — Efes Pilsen
Želim reć, meni prijetnja otkazom je dovoljno iz dva razloga. — mali M
Čuj tzv. — Navijač Dinama
Jer sa jedne strane napisat tzv, a na drugo ne, mi ispadne u najmanju ruku smiješno..... — Nolifer
Jer sa jedne strane napisat tzv, a na drugo ne, mi ispadne u najmanju ruku smiješno.....
— Nolifer
Da ne idem u detalje jer zaista nema veze s temom, mene su još u školi učili da se nazive takvih kvislinških režima s određenom razinom autonomije pod okupatorom piše s prefiksom tzv. jer nisu države u punom smislu riječi. Zato su, recimo, tzv. Nezavisna Država Hrvatska ili tzv. Republika Srpska Krajina, ali Republika Hrvatska ili Kraljevina Jugoslavija. Recimo, ja pišem i tzv. Republika Srpska, čisto da se zna da se ne radi o republici u pravom, državotvornom smislu te riječi. Ako iz nekog razloga misliš nastaviti ovu raspravu, molim te da ju nastaviš u nekoj drugoj temi, a ne ovdje — Bosskovitz
Radi se o teškoj povredi Pravilnika o radu — Bosskovitz
Ono što mi se ne sviđa je što se od sada dres kupuje sa sponzorom i izgleda da nema druge opcije.
Bez obzira što nemam ništa protiv ukrajinske kladionice ta novost mi nikako nije draga i vrlo vjerojatno neću kupit ni jedan dres dok je tako. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.