Aggro
Mali dioničar
Kad govorimo o udrugama, ja se prvo sjetim udruga navijača Dinama, udruge darivatelja krvi, SUBOS-a, udruge liječenih alkoholičara, planinarskih društava, a neko se prvo sjeti udruge Iskorak... jebiga i to je indikativno — Aggro
Mali dioničar

Fanboy
Nolifer
Mali dioničar
The Undertaker
Aggro
Aggro
Mali dioničar
recentniju studiju sa Sorbonne, gdje su autorice na uzorku od 1428 djece predškolske dobi, koju su postojano pratile u razdoblju od godine dana do 8 godina života, utvrdile da su djeca u formalnom okruženju (vrtiću) manje sklona visokim emocionalnim šokovima i problemima u odnosima s vršnjacima, a vrtići promoviraju prosocijalno ponašanje pri čemu djeci koja ih pohađaju daju pripremu za obrazovanje, kognitivne, jezične i predakademske sposobnosti. — Aggro
Fanboy
Mislim, ne znam kako da ti navedemo zemlju Zapada s visokim fertilitetom, a da iz računice oduzmemo imigracijske valove zadnja dva stoljeća... Koja zemlja Zapada nije imigracijska zemlja? — Aggro
serbus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.