• Probirštift
    940
    Čudno mi je da neće bit Anica al će biti čavoglave jer i u jednoj i drugoj pjesme spominju četnike
    Tak da nadam se da obje budu :pray:
  • Tvrdica McTvrdi
    981

Oke sad ajmo ovako. Ne znači da nekome tko je domoljub Konobar ne može bit dobra pjesma (meni je ta super zabavna primjerice), isto kako imaš hrpu Srba u komentarima koji pišu da im je Samo je ljubav tajna dvaju svjetova najljepša pjesma ikad. Ali, ako je nekome draža pjesma o privatizaciji od Lijepa li si moj odgovor će onda bit "da", vjerojatno je manji domoljub.

Što se tiče ovog sa Bobanom isto da. Ja ne zamjeram igračima da su igrali za Jugoslaviju, ali uvijek ću ti reći da je veći domoljub onaj igrač koji je odbio nastupati za nju i rekao da priznaje samo Hrvatsku (ne znam iz glave ima li takav). Bez obzira kae to sad Boban kojeg svi volimo
  • Doktor Kunić
    5.1k
    A zakaj dirati u osinje gnijezdo usred bijelog dana?
    Nedajte se pecati
  • Ludovic IX
    9.1k
    isto kao i thompsonu. S time da se thomson cigani oko par tisuća eura za medicinske službe, pa par tisuća eura oko onog što treba platiti mupu. To su službe njegove domovine.

Da ja toliko pjevam o domovini, onda bi valjda rekao da ce sva zarada (nakom placanja svih troskova) umanjena za neku umjerenu cifru njemu bit donirana.

Kekin kako kažeš ne pjeva o domovini pa uzima od nje sto mu daje. Ovaj bi trebao sve vratiti domovini kad ju toliko o njoj pjeva i izvor je njegovih stihova. U najmanju ruku bar da plati sve poreze bez da mu to porezna mora reći ili se prodati hdz-u i uzet pare da ne pjeva drugima.

Kekin i svi ti slobodni umjetnici su dobili taj status po meni nezasluzeno. Ok, oni koji ne zarađuju ko oni, mogu dobiti to od države. Ali bar nisu licemjeri ko neki koji bi svr dali domovini ali bi pare ipak od nje uzeli
  • Marktwain
    582
    Zapravo, smatram da bi ovaj forum bio puno kvalitetniji kad bi se ovdje raspravljalo samo o Dinamu koji nas sve veže.
    A eliminirati ama baš sve što se tiče politike i ideologije koja rak ovog foruma.
  • Tvrdica McTvrdi
    981

Smiju li onda ostat bar guzice i sise?
  • cibona
    5.6k
    Kolega je rekao da je thompson kradljivac, a milutin nevina žrtva. Tu za mene staje svaka rasprava. Nema smisla trošiti živce.
  • Marktwain
    582

Tko ih zabrani, peder.
  • Jay
    2k
    Evo naručio Thompson kišu da malo rashladi Zagreb, kakav gospodin :heart:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Kakva kisa, sprema se Oluja :cool:
  • Bosskovitz
    17.3k
    Niti me slušanje Thompsona čini ustašom niti me slušanje Bore Čorbe čini četnikom.The Undertaker

Generalno se pretjeruje oko svega. Radikali s oba spektra tu su puno sličniji jedni drugima nego što si žele priznati jer su jednako u krivu kad jedni tvrde da je ovo ustaški dernek 500.000 ljudi koji briju na fašizam i kad drugi tvrde da se radi o okupljanju 500.000 ušutkavanih konzervativaca i nacionalista, "tihoj većini". Samo da je drama. Stranke koje u potpunosti propagiraju vrijednosti koje se daju iščitati iz Thompsonovih pjesama u Hrvatskoj ne prelaze izborni prag i tu svaka šira politička konotacija ovog koncerta završava.

Zato ne treba pretjerivati. Bit će to dobar koncert, ljudi će se zabaviti, zaradit će se, srušit će se svjetski rekord, stvorit će se neke uspomene i idemo dalje. Koncert je folklor, zabava, provod, zajedništvo, ekipa.

Ne razbijajte glavu glupostima i uživajmo u onome kaj volimo.
  • Nolifer
    11.8k
    Kolega je rekao da je thompson kradljivac, a milutin nevina žrtva. Tu za mene staje svaka rasprava. Nema smisla trošiti živce.cibona

I da kao nisu licemjeri, aha, to kaj nije član te tzv. stranke je kao pozitivno i okej, a bitno da se istovaruje po Thompsonu
  • NitkoBitan
    28.4k
    Treba se pomolit da sve bude u redu. Ako ovo prode tip top kao i Sheeran Zagreb bi se mogao ucrtat na koncertnu mapu Europe. Imam osjecaj da nas Budimpesta i Beograd bas sisaju, zapravo nije osjecaj nego cinjenica.
  • đole
    394
    Zagreb je predivan baš zato kaj u njemu ima mjesta i za Thompsona i za Kekina, i za “komunjare” i za “ustaše”, i za ateiste i za klečavce. Ne moramo svi imati iste glazbene ukuse ili svjetonazore da bismo navijali za isti klub i disali za isti grad. Ono kaj je jedino relevantno za Dinamo i grad Zagreb oko ove dvojice navedenih je to da zajedno ne bi znali nabrojat pet igrača iz aktualnog Dinamovog rostera.
  • Tercel
    505
    Ima neko kartu za fan pit sjever viska?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.