• Ludovic IX
    9.1k
    vjetar s dinare i tajna dvaju svjetova su mi ok i to poslusam jer mi je melodija ok. Alo ostalo mi je bezveze.

Hladno pivo mi je puno bolje ono na prva dva albuma ali volim i novije pjesme.

A budi iskren i priznaj da na thompsonu ne bi bilo i pla publike na hladnom pivu da pjeva samo ljubavne pjesme. 90% publike njega sluša iz zapravo krivih razloga a ne muzički kako bi to trebalo bit
  • Pacho
    2k
    Odlicni su ovi guzobolni koji moraju doci izjaviti da oni to ne slusaju. Koga boli kurac :grin:
  • KtcGoat
    776
    Jesam ja jedini koji ne slusa Hladno Pivo, ali ne zbog politicke orijentacije nego jer mi je Kekinov glas jednostavno iritantan
  • Nolifer
    11.8k
    krivih razlogaLudovic IX

Al Thompson bar ne pije kavu s nogometašem...

tako da dragi nisu krivi razlozi... :smile:

Uzalud ti trud svirači

:cheer:
  • NitkoBitan
    28.4k
    90% publike njega sluša iz zapravo krivih razloga a ne muzički kako bi to trebalo bitLudovic IX

Ja fakat imam istancan objektivni glazbeni ukus. Najezio sam se na glas sjevernokorejske operne pjevacice koa je izvela oprostajnu pjesmu za poginule borce u rusko-ukrajinskom ratu.

Sala na stranu, Thompson je realno dobar pjevac. Da nije ne bi ga toliko ljudi slusalo, vrlo jednostavno. Nije jedini pjevac sa pjesmama domoljubne tematike, a najslusaniji je. Ne mozes krestat i imat na desetine milijuna pregleda.
  • Tvrdica McTvrdi
    981

Thompson je brend, naravno da dosta ekipe ide zbog ideološke konotacije na koncert, ne jer eto melodija super zvuči.

Ne volim inače rasprave "ovo je dobra glazba, ono je loša glazba" jer iz perspektive nekog muzikologa oni će ti reć da je sve nakon Beethovena čisto smeće. Ali ako ćemo se već opuštat u kvalitetu tekstova itd nije to ni blizu. Nisu ni isti motivi, Kekin pjeva o 3 kurtona za 20kn i nabaci pokoju kritiku o privatizaciji i slično, a Thompson obrađuje cjelokupnu hrv povijest, teološke misli, ljubavne odnose itd itd
  • Noel
    12.9k
    Da Thompson pjeva po šumama i gorama bio bi balkanski Bruce Springsteen sa velikom karizmom i pjevao bi u Možemo stožeru. Još bolje da je Milutin Kekin desničar i da pjeva Lijepa li si bio bi čelavi krezubi dlakavi zadojeni desničar koji nezna osnove pjevanja. Što je i istina samo nije desničar. Mislim da to govori sve o ljudima koji pljuju desničare i Thompsona. Njihov idol je fizički i inteligencijom više nalik njihovom stereotipu desničara i "klečavca" Štoviše savršeni primjer. Samo pjeva po šumama i gorama pa je simpatičan.
  • don
    14k
    po vama "velikim domoljubima" samo je HOS bitan i za dom spremni jer jedino o tome i on pjevaLudovic IX

šta bi nam tribalo primarno bit bitno osim obitelji, Boga i domovine? A u svitu kakvom živimo, Thompson je pjevač kod kojeg ljudi pronalaze te tri stvari.

da pričamo o pederima, uvozu lgbtq ljudi u Zagreb, da se borimo za pride u Mađarskoj, prava na abortus i sl?

ali ne želin dublje u ovu temu niti se raspravljat, tako da bolje da svi stanemo tu.
  • don
    14k
    ako san na forumu Dinama, onda to valjda sporazumijeva i Dinamo
  • Ludovic IX
    9.1k
    svako ima svoj izbor i voli sto voli.

Samo tvrdnja da oni koji slušaju thompsona su veći domoljubi od onih koji slušaju hladno pivo je meni veći izraz neinteligencije od bit navijačem hajduka rođenog u zg.

I neću sutiti kad se to imputira ovdje.

Zvone Boban u jednom intervjuu rekao je i ovo: ""o je bila moja reprezentacija. Zlato u Čileu jedan je od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. To je bilo više od sna, nešto nevjerojatno... Ostali smo prijatelji, bez obzira na političke okolnosti, povijesne tragedije, rat i sve ostalo. Bili smo suigrači, oni su bili Srbi, ja sam Hrvat, neki ljudi su se osjećali kao Jugoslaveni... Bili smo kao jedno i nije bilo problema".

Jel on manji domoljub zbog toga sto je pnda dao sve za onu drzavu. Jako puno vas potpuno krivo gleda na sve to oko nacionalizma i do.oljublja koja su dva različita pojma.
  • Pacho
    2k

Nemoj tako. Milutin je punker, borac protiv sistema, ali sa povlastenim parkingom, povlastenom kupnjom zemljista i zdravstvenim/mirovinskim koje mu placaju gradani RH. Fight the power!
  • Dzgšb
    1.7k
    Meni je nevjerojatno da netko tu uleti na temu među očigledno mnogo Thompsonovih fanova, hladno izjavi da mu je Milutin Kekin i hladno pivo bolji od MPT-a , a netko ruši svjetski rekord , a netko pjeva o tome da su njegovi pobijedili 45-te, da nije uopće naš?!
  • Neron53
    1.8k

Sta je tu cudno kad je na forumu puno vise deklariranih Mozemovaca nego desnicara
  • Marktwain
    582
    Ima ovdje onih koji ne vole Tompu i njegovo prikriveno pičkasto ustaševanje, a njihovi su pobijedili '95.
    Čudo neviđeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.