• Dino
    3.9k
    Ajde konacno da je netko napisao neki komentar da se malo zabavimo odgovorima
  • Nolifer
    11.8k
    Po svemu sudeći ovaj vikend je i festival vatrometa

https://www.infozagreb.hr/hr/novosti/vatreni-spektakl-na-nebu-zagreba

:smile:
  • Marley
    4.4k
    Joj nemojte samo sad s tim politickim ratom krenuti. Svatko zna svoje, i bok. Nema se sta kome nametati niti uvjeravati/razuvjeravati, nema to smisla.

Evo muz i ja zivimo i vise nego skladno, a on anti-Thompson, anti-nogomet itd. I dobro :grin:

Samo da me ne izbaci iz kuce ovih dana, vec je poludio od mojih priprema za sutra. Ujutro cu se odmah uputiti frendici na zagrijavanje, jer on ne moze vise to podnijeti :lol:
  • Bosskovitz
    17.3k
    37110082.jpg?1751637711

Ostavljam ovo ovdje da vam ne ponestane tema za komentiranje.

Navodno su polijepljeni na putu do hipodroma, mada neki izgledaju dosta photoshopirano. Ima više na Jutarnjem kog zanima.
  • Nolifer
    11.8k
    Ali fora mi je da ima više toi toi-a na Hipodromu, nego ekipe na nekom tzv. antifa derneku u močvari od milutina ili remi :rofl:
  • The Undertaker
    8.4k
    Ja slušam i Thompsona i Kekina i Gibonija i Mostar Sevdah Reunion i Cocu. Pokrivam izvođački spektar od krajnje ljevice do krajnje desnice i nemam nikakvih unutarnjih ideoloških konflikata.
    Broj slušatelja nije dokaz kvalitete izvođača.

Edit: Niti me slušanje Thompsona čini ustašom niti me slušanje Bore Čorbe čini četnikom. Malo ste zabrijali...
  • Paggini
    57.2k

Uh trznuo si me, umalo!
  • Marley
    4.4k
    Onaj peder Habijan iz HDZa kaze da ne moze na Thompsona jer ima ekipu s kojom ima "sportske" obaveze u subotu navecer.NitkoBitan

Sportske obaveze ovu subotu? Pa mozda covjek planira gledati Dinamo-Siroki brijeg.
    Prvo prijenos preko aplikacije, pa onda jos i snimku ako bude, da moze analizirati to s ekipom do ponoci. Ako je dinamovac mislim, ne znam je li ili nije.
  • KtcGoat
    773
    Anti-nogomet. Rip
  • deda
    38.3k
    Razmislite, korak sam od pečačenja teme.
  • NORTE
    17.2k
    neki izgledaju dosta photoshopiranoBosskovitz

Okladio bih se da je to fake news.

Btw Thompson je ratovao protiv fašista.
  • cibona
    5.6k
    Smiri hormone, znam da će biti teško izdržati ova dva dana u gradu punom domoljuba, ali eto sam si predložio da ćeš po cijele dane slušati Milutina, to će sigurno biti od pomoći.
  • cibona
    5.6k
    Ključno je radi osvještenja društva da se sutra gradom ori pjesma Slike Bleiburga. To se nipošto ne smije izbaciti iz repertoara.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Razmislite, korak sam od pečačenja teme.deda

Nemoj Deda molim te, napokon se nesto dogada po ljeti u Zagrebu da se kljuca tema. Smirit ce se ekipa...

Btw. danas ni traga najavljenom prometnom i svakakvom drugom kolapsu po gradu. U kvartu jos ima dosta slobodnih parkirnih mjesta. Ima ljudi u gradu vise nego inace u ovo doba, ali i dalje manje nego mimo ljeta.
  • Tvrdica McTvrdi
    980
    da, meni su pjesme hladnog piva kudikamo kvalitetnije od njegovih jer ne slušam tu vrstu glazbe. za mene je to šundLudovic IX

Ajde na stranu sve ostalo, ali jel moguće da su ti hitovi poput Mlohave čune i Renaulta 4 kvalitetnije pjesme od onak bilo koje Thompsonove?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.