• Peškaman
    7.3k
    Nikada mi neće biti jasno zašto netko ima potrebu komentirati nešto što ne voli/ne podržava.
    Mjesecima prije koncerta bombardiraju preko medija o sigurnosti, pozivaju se razno-razni glazbeni stručnjaci za koje 90% ljudi čulo nije i daju svoja nazovi mišljenja kakve su pjesme i kakva ideologija stoji iza koga.
    Nešto vam se ne sviđa, evo ideje,nemojte otići na koncert i gotovo.
  • GOAT
    3.2k
    HRT na kraju nema live prijenos?
  • Tom Hanks
    3.9k
    Marko je institucija, slušaju ga gotovo isključivo samo Hrvati i opet poruši svjetske rekorde bez beda i milijuna fanova iz drugih država
  • Batigol
    90
    Sta Zvone i nijegove izjave imaju s Markom? U toj repki je na drugoj strani bilo igraca koji su,pa skoro pusili Arkanu i sto sada??
    I da, ne bih se cudio da bude isto sutra na koncertu...sto cemo onda?
  • masacusec
    5.7k
    Svakome ovdje sa zone tko sutra ide na koncert savjetujem da, uz patriotizam, pokaže i lokalpatriptizam. Naša zemlja, naš grad!
  • Kermit
    581
    Svakome ovdje sa zone tko sutra ide na koncert savjetujem da, uz patriotizam, pokaže i lokalpatriptizam. Naša zemlja, naš grad!masacusec

Znači svi uz Hrvatske ponesite i zastavu grada Zagreba!
  • Marley
    4.4k
    Nas grad, ali isto tako, budite normalni i suzdrzite se od ikakvih sranja, znamo zasto se okupljamo sutra :wink:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Majica 1986 Zagreb spremna. Nas grad nasa pravila, vrijedi uvijek :cool:
  • Kermit
    581

Ako sutra ekipa ne povede Juru i Bobana pa onda i Jasenovac i Gradiška Stara i Marko se ne pridruži nije ništa napravio.
  • Facke
    6.3k
    Ma samer zutra treba uzivati. I nek saki popeva koj oce.
    Te koj su neki na aparatima zbog Thompsona njihova stvar. I mene se glake dizeju od nekih pevaca pa ne serem non stop. Saki kak voli.

Lijepo li je hrvat biti....
  • KtcGoat
    776
    I na putu do Hipodroma, zapalite 2,3 srpska štaba, da ne dolazite đaba.
  • Tradicija bunta
    7.8k
    za mene je thompson uzasno loš pjevač sa još lošijim pjesmama. da, meni su pjesme hladnog piva kudikamo kvalitetnije od njegovih jer ne slušam tu vrstu glazbe. za mene je to šundLudovic IX

Sund ti je zato sto si pod utjecajem medija. Doslovno nemoguce da netko izdvoji Thompsona kao sund na ovakvoj sirotinjskoj HR glazbenoj sceni, a da nije pod utjecajem medija ili politicki ostrascen. I jos pored toga gura buraniju kao sto je HP. To je kategorija, reci mi da si glazbeno neobrazovan bez da kazes da si glazbeno neobrazovan.
    Recite jebiga, nije moj djir, imam drugaciji svjetonazor, odgoj, vrijednosti... nemojte se sramotit s ovakvim usporedbama.
    Produkcijski i glazbeno vise manje svi ili skoro svi Thompsonovi albumi nakon faze varala me grkinja su za ovo podneblje level pro.
  • ZGV
    3.6k
    Ali se vec ekipa u majicama prgava familija, mišo itd sece po gradu. E takve treba samarati unatoc koncertu.
  • shameless86
    343
    ne treba pljuvati po nekom pjevacu,ak nije njegov glazbeni ukus..tko voli neka slusa kaj hoce..ekipa koja ide sutra neka se zabavi,provedu kak spada..i da im to ostane u lijepom sjecanju..uživajte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.