• cibona
    5.6k
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/glazbeni-kriticar-thompsonom-upravlja-crkva/2686897.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=723111

Čuj ovog "glazbenog kritičara" koji je izmigao iz kanalizacije.

"Thompsonom upravlja crkva"
    "Geni kameni su proustaštka i kriptoustaška pjesma"
    "Projekcija se zove Hodočasnik. Skup očigledno ima elemente vjerskog okupljanja. Je li to nekakav kleronacionalizam s primjesama klerofašizma?"

Preporučio bih mu da se vrati nazad u kanalizaciju i da svoje jugozomboističke bajke nastavi pripovjedati svojim drugovima koji nikako da shvate da jugoslavije više nema.

nismo bezveze ginuli da bi bilo jednoumljeLudovic IX

:rofl: :rofl: Pa jednoumlje i cenzura je na snazi godinama, ali ne zbog Thompsona, već zbog one druge strane koja ga je godinama cenzurirala i nanosila mu osobnu štetu lažno konstruiranim klevetama, a među takvima je i gospodin kradljivac Milutin kojega zazivaš.
  • ksapi
    5k

puno manje nego u fan zoni :cool:
  • nemapredaje
    5.5k

A tek “Prijatelji” …
  • crophantom
    994
    ja micanje Slike Bleiburga ne potpisujem, ipak si na 499 999/500 000 :D
  • Paggini
    57.2k

Tko te plaća?????
  • Tvrdica McTvrdi
    980

Ne vidim u iti jednoj rečenici kae tu glazbena kritika, samo kurcologija o pojmovima koje ne poznaje.
  • crophantom
    994
    neoliberalno-sotonistički dio HDZa, trebam od nečeg zivjet :/

Ali vidjet ćeš kad zagrmi Još povijest pamti bol, još tvoja zemlja diše... ima da se Sava zaustavi na minutu. To je novi koncertni hit samo još to neznate ... bar je u mom autu apsolutni hit :D
  • KtcGoat
    773
    Nekako mi je cudno otvaranje s pjesmom koja je tek izasla i nije neki hit, ne vidim smisao tu
  • Marley
    4.4k
    pa potpisala bih i ja. Ali nije realno ocekivati repertoar kao prije 25 godina, a u medjuvremenu covjek izdao nekoliko albuma. Tim vise sto je upravo izasao novi, koji se mora promovirati, to tako ide.
    Starijih hitova je toliko da nema sanse da bi se svi stigli ubaciti. Evo ti si ih sad nabrojao 5, 6, ja ti kazem da svaki jaci slusatelj Thompsona bi imao jos nekoliko "must have" zelja.

Edit. evo dam se kladit da barem polovica sutrasnjih posjetitelja nikad nije ni cula "Moli mala", a mene pjesma ubija svaki put. Sva sreca da ju nikad nije izvodio na velikim koncertima :lol:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Onaj peder Habijan iz HDZa kaze da ne moze na Thompsona jer ima ekipu s kojom ima "sportske" obaveze u subotu navecer. U vrucu ljetnu subotu navecer, sa ekipom koju ne zanima Thompson, u vrucu ljetnu subotu navecer, sa ekipom koju ne zanima Thompson, sportske obaveze... :rofl: :rofl:

Sve popularniji sport medu HDZovcima je macevanje krcem, inkulzivniji su postali otkad je Plenki na celu stranke...
  • skener
    4.7k
    Starijih hitova je toliko da nema sanse da bi se svi stigli ubacitiMarley

Nije uklesano u kamen da koncert mora trajati max 3 sata, može on to i produžiti :wink:
  • Ludovic IX
    9.1k
    kradljivac je thompson koji uzima pare za nepjevanje i ne plaća porez.. kekin će bit osloboden ako već i nije jer je cijan koju je platio dogovrena dvije godine prije neg je on kupio to..

da je jednoumlje kako ti pričaš, thompson nebi onda ni pjevao pola svojih pjesama jer imaju konotacije na ustaštvo ali mu to nitko ne brani. i sad ti meni budeš rekao da nemaju a i ideš na koncert da možeš vikat "za dom spremni" jer je to valjda vrh domoljublja i pjevat o crnim košuljama i ivanu sa kupresa a znamo ko je tamo bio itd, itd..

po vama "velikim domoljubima" samo je HOS bitan i za dom spremni jer jedino o tome i on pjeva a to sto su činili minorni dio obrane nema veze.. da se bar toliko spominju ostale brigade i bojne.

po tebi a i još nekim ovdje ja nisam domoljub jer ne slušam thompsona, ne dižem desnu ruku i nikad neću glasat za desničare (jednom jesam i opeko se) a ako ti moraš svoje domoljublje pokazivat na ovom koncertu , idi, boli me briga. za mene je thompson uzasno loš pjevač sa još lošijim pjesmama. da, meni su pjesme hladnog piva kudikamo kvalitetnije od njegovih jer ne slušam tu vrstu glazbe. za mene je to šund
  • Mlađi referent
    13.3k
    po vama "velikim domoljubima" samo je HOS bitan i za dom spremni jer jedino o tome i on pjeva a to sto su činili minorni dio obrane nema veze.. da se bar toliko spominju ostale brigade i boLudovic IX

Dobro je pa imamo vas ljevičare da nam pričate o drugim bojnama hahahaha
  • Dr Hofmann
    3.2k
    funny-mind-blown.gif

Jel kreće rasprava u Treći svjetski rat :lol:
  • NitkoBitan
    28.4k
    nikad neću glasat za desničare (jednom jesam i opeko se)Ludovic IX

Za koje domoljube glasas? Mislim to i je neka spika ljudi koji ne idu na Thompsona - ne treba ic na Thompsona da budes domoljub. Koji su to ispravni domoljubi, odnosno politicke opcije? Po tebi jel...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.