• xavier
    12.1k

Ostat će još neko vrijeme, ali kako @Li d1986 kaže, nisu to neke prevelike zalihe svakako.
  • Pop corn
    8.9k
    Kad istekne ugovor s adidasom, sto se dogadja sa svom opremom?
    Jel ostaje i dalje u prodaji određeno vrijeme ili se polači potpuno?
    — Maxx

Bit će iznenađenje :smile:
  • Ivan0302
    2.2k
    Pozdrav ekipa, da pitam samo. Je li netko imao problem sa ovom majcom prvaci, da nakon prvog pranja je spala ova zlatna boja, ili je do mene?
  • Dzgšb
    2.2k
    ja ni najmanji,dosad najkvalitetnija zadnji dosta godina.
  • Robi T
    417
    nikakve probleme.
    Kad perem okrenem na kontra stranu i perem na max. 40°
  • rioda
    18.8k
    Vidio sam već par takvih komentara, ali ja nemam takvo iskustvo, prao sam ju već 4-5 puta i potpuno je ista. Vjerojatno je do pranja na previsokoj temperaturi... Ja ju i okrenem naopačke kad ju perem
  • Ivan0302
    2.2k
    Hvala na odgovorima. Onda je do mene vjerojatno je nisam naopako okrenuo, a bila 40 temperatura. Samo žao mi nakon prvog pranja odmah nisam je ni pronosao onakvu zlatnu hahahaha.
  • Boysica
    963
    Ja sam bila u St.Pauli fan shopu na Reperbahnu imaju dva pre dobri su ... Uglavnom im je sve crno asortiman ogromaaaan u oba dva ducana ... Nezz ucitat fotku al top ...
  • Pop corn
    8.9k
    Pozdrav ekipa, da pitam samo. Je li netko imao problem sa ovom majcom prvaci, da nakon prvog pranja je spala ova zlatna boja, ili je do mene? — Ivan0302

Bilo je reklamacija par. Tehnički razlozi. Šalji mail na klupskim web shop i promijenit će se
  • Infinity
    21.7k
    Imam od zadnjih desetak majica prvaci nekih 6-7 i ova je definitivno najkvalitetnija. Ne znam jesam li ikad tu majicu obukao vise od 1-2 puta, ovu nosam stalno. Zlatna se jest malo isprala, ali je i dalje postojana, a sam kvalitet majice je top. Recemo, ona iz 2022., ona sto je bila 33 kune, ta vrijedi te 33 kune samo zbog Dinama, inace teski skart.
  • NORTE
    27.9k
    Recemo, ona iz 2022., ona sto je bila 33 kune, ta vrijedi te 33 kune samo zbog Dinama — Infinity
    Dizajnom mi je ta i najbolja baš zbog velikog natpisa dinamo u fontu.
  • Infinity
    21.7k
    Dizajnom top, ali kvalitet majice je uzas. Nakon samo jednog nosanja je postala dio kolekcije koja stoji i ne dira se.
  • Maxx
    2
    jel ovo neka fora ili znas neke tajne hahah
  • zoom
    505
    ti si novi pa ne znaš da Pop corn zapravo dirigira cijelim Dinamom. Ili barem tako kaze Blazicko

edit: il je mladji glava to izjavio zaboravih
  • NB86
    17.8k

Oboje, i blazicko i kizo, drmamo klubom preko foruma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.