Daj nemoj biti idiot nego pročitaj moj komentar smisleno. Itekako nam mogu poslužiti kao dobar primjer oko jedne vrlo specifične stvari o kojoj sam i pisao. — Bosskovitz
St. Pauli je u samom svjetskom vrhu po marketingu i prepoznatljivosti, a relativno su mali klub cak i u lokalnim okvirima, i od njih se definitivno moze dosta toga nauciti, nevezano uz ideoloska sranja koja propagiraju. — badjibadara
Velim, AEK, St.Pauli, Livorno da rade najbolje stvari na svijetu u nekom segmentu, ne bi ih navodio kao primjer za išta. Iz principa. A ti sad navodi njih i dalje kao primjer za šta god želiš ako su ti simpatični. — emilperska
nit ste ti i ovaj koji ti lajka komentare sposobni shvatiti ono kaj su svi ostali shvatili bez problema pa me molim te ubuduće zaobiđi sa svojim pizdarijama za moje, tvoje i Zonino dobro. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.