• striko
    1.9k
    Evo ja uplatio 2.1 i piše mi na webu:

Ova članska iskaznica nije aktivna i ne može se produljiti, ali možete kupiti ili povezati novo članstvo.
  • Papastrumf
    13.5k

Nije baš tako komplicirano. Mogao si se javiti pa bih ti objasnio. Nisi trebao ništa nositi u Zagreb, sve se može riješiti na drugi način. Samo valjda obavijestiš klub kada radiš akciju učlanjenja negdje.
  • mali M
    6.3k
    Samo valjda obavijestiš klub kada radiš akciju učlanjenja negdje.Papastrumf

a valjda su ljudi još navikli pješice to odrađivati sami po inerciji kada nisu imali nikakvu podršku od kluba... bude se i to zniveliralo.

Nego, ako je neka dobra duša uplatila članarinu prije deset dana.. koliko je odokativnom procjenom potrebno da joj se javi da je članska čeka na stadionu?
  • Bosna86
    11.9k
    Onda sam ja zapeo u prošlom vremenu pa sam to rješavao preko Dede… Drago mi je da je to pokrenuto s mrtve točke… U svakom slučaju to onda treba klub iskomunicirati preko društvenih mreža jer ako ja nisam znao za to, nisam siguran koliko ljudi uopće zna za to
  • immerwieder
    1.4k
    upisivanje koda nove članske u aplikaciju prošli tjedan javljalo grešku,
    danas funkcioniralo bez problema i kod upisan
  • Sajla
    6.5k
    super, hvala što si javio ovdje. ja sam onda pokušao opciju skeniranja koda s nove članske (s ekrana, nemam još fizičku), radi i to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.