• NitkoBitan
    21.7k
    Izvan Hrvatske imamo čak 4.008 članova, od čega najviše iz Bosne i Hercegovine, koja broji 2.143 člana.Rama86

Malo me negativno iznenadila BiH od kuda cesto znaju docirat Zagrepcanima za posjetu na utakmicama, pogotovo imajuci na umu kakvu utvrdu navijaca tamo imamo. U danasnje vrijeme kada se sve rijesi u 3 klika online...

Jedna Medimurska zupanija ima 3-4 puta manje stanovnistva nego sto ima Hrvata u BiH, a razlika je u par stotina clanova.
  • rioda
    6.2k

Rekao bih da dosta aktivnih članova iz BiH ima i hrvatske dokumente pa moguće da je i to dio razloga
  • NitkoBitan
    21.7k
    Pa bez OIBa se ne moze uclanit jel?

@Papastrumf kako se gleda od kuda je clan? Prebivaliste, boraviste, mjesto rodenja, mjesto uclanjenja...?
  • Papastrumf
    13.5k
    kako se gleda od kuda je clan? Prebivaliste, boraviste, mjesto rodenja, mjesto uclanjenja...?NitkoBitan

Adresa koju si naveo na pristupnici, sto je jedino logicno.
  • rioda
    6.2k
    Pa bez OIBa se ne moze uclanit jel?NitkoBitan

Da, ali znam naše ljude iz BiH koji imaju hrvatsku osobnu iskaznicu i na njima prebivalište u RH. Na to sam mislio
  • criticus
    2.9k
    Rekao bih da dosta aktivnih članova iz BiH ima i hrvatske dokumente pa moguće da je i to dio razlogarioda

Od 29k iz Zg koliko je dotepenaca iz BiH :smile:.

Šalu na stranu, ovo je sve očekivano. Tek je lani i krenula ozbiljnija kampanja biti navijač - biti član.

Plava noć u Mostaru je sigurno odjeknula i pomoći će promidžbi članstva. Problem je i što većini njih se neda tražit povjerenika, ne koriste internet za takve stvari, plus skuplje je. A ima i onaj problem što ima nemali broj štovatelja persone non grata i preziru članski model koji je zapravo jugoudbaška podvala zelenih iznutra crvenih iz Možemo. Što vrijeme bude prolazilo i kampanja širila sve od ovoga će se riješavati i BiH će doći na svojih 10k, ne bojim se ja za to.

Naravno da sam paušalno nabacao razloge, sigurno ljudi koji se tim bave to ipak bolje analiziraju.
  • Dino
    3.1k
    mladi Zadrani koji navijaju za dinamo? iskreno ovo mi je malo nevjerojatno..javolimtebejako

Evo mogu svjedocit da osobno poznajem jednog aktivnog Dinamovca rodenog Zadranina s poluotoka u nizim dvadesetima.

Od njih 60-70 tisuca mislim da bi se nasla koja tisuca ljudi. Nezgodno je kaj nemaju nikakav doticaj s Dinamom (kao kako u Zagrebu postoji bila noc) dok ne dodu u Zagreb pa nisu ni sami svjesni kolko ih je dole puno zapravo.
  • username
    15
    Mislim da nas iz BiH ima sigurno nekoliko tisuća među ovima koji se ubrajaju u Zagreb, dosta ljudi koji u Zg rade, studiraju itd.
  • Praskaton
    3.1k
    Ponosan na svoju najjužniju županiju,ove godine ide još jače
  • Brusa
    2k
    kad kažeš bez problema, da li misliš da im se odmah obnovilo članstvo kao i tebi ili si morao učitati pristupnici i piše da je proces verifikacije u tijeku?
  • rioda
    6.2k
    Na klupskom webu stoji vijest "Obavijest pretplatnicima Dinamo Plusa", međutim kad kliknem na link, izbacuje obavijest da stranica ne postoji. O čemu se radi, zna li netko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.