• Izet Hajrović
    3.3k
    objava završava s "Budimo kao prsta dva jedne ruke". Otvaram komentare i prvo mi iskoči "Od ta dva prsta, Marko Marić je očito srednji." :lol:
  • Rama86
    89
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/dinamova-obitelj-ne-poznaje-granice-zakoracimo-ponosno-u-2025-godinu-i-povecajmo-plavu-obitelj

Dinamo nije samo klub, već simbol zajedništva, tradicije i ponosa koji spaja generacije navijača diljem Hrvatske i svijeta. Naša obitelj raste iz godine u godinu, a rezultati koje smo postigli u 2024. svjedoče o snazi plavog zajedništva.
    Godinu smo zaključili s impresivnih 51.138 članova! Među njima, 86% čine muškarci, dok je 14% žena. Posebno nas veseli što imamo čak 26% maloljetnih članova, odnosno više od 13.000 djece i mladih koji s ponosom nose plavu boju.
    Kao što se i očekivalo, najveći broj članova dolazi iz Zagreba i Zagrebačke županije, ukupno više od 29.000. Odmah iza njih su:
    • Brodsko-posavska županija: 1.753 člana
    • Osječko-baranjska županija: 1.704 člana
    • Međimurska županija: 1.623 člana
    Posebno nas raduje rast članstva u najjužnijoj hrvatskoj županiji, Dubrovačko-neretvanskoj, koja sada broji gotovo 1.000 članova.
    No, Dinamo obitelj ne poznaje granice! Izvan Hrvatske imamo čak 4.008 članova, od čega najviše iz Bosne i Hercegovine, koja broji 2.143 člana.

Planovi za 2025.
    U novoj godini naš je cilj dodatno proširiti Dinamovu obitelj, kako unutar Hrvatske, tako i među našim iseljenicima. Planiramo razne akcije učlanjenja diljem zemlje, ali i u inozemstvu, kako bismo povezali plava srca gdje god se nalazila.
    Ovim putem pozivamo sve dinamovke i dinamovce, velike i male, da postanu dio najvećeg i najtrofejnijeg hrvatskog kluba. Učlanite se i budite dio naše plave obitelji! Učlaniti se možete OVDJE. 
    Zajedno stvaramo budućnost Dinama – jer plava boja uvijek pobjeđuje! Budimo kao prsta dva jedne ruke!
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    najveći broj članova dolazi iz Zagreba i Zagrebačke županije, ukupno više od 29.000.Rama86

Ovdje lezi najveci potencijal za rast.
  • DrawTube
    5.8k
    Da me se 10 puta pitalo nikad ne bih pogodio da je Osječko - baranjska 2. po redu županija izvan zg i okolice po broju članova, a Međimurska 3.

Nadam se da su Krapinsko - zagorska i Varaždinska prošle 1000, a uz rad me ne bi začudilo da uspijemo dogurat do 1000 u Zadarskoj ili možda Šibensko - kninskoj

Na faksu imam dosta Zadrana i dobar broj njih navija za Dinamo
  • javolimtebejako
    1.7k
    Na faksu ima pun fosta Zadrana i dobar broj njih navija za DinamoDrawTube

mladi Zadrani koji navijaju za dinamo? iskreno ovo mi je malo nevjerojatno..
  • Papastrumf
    13.5k

Reći ću kolegi da imaš dobro mišljenje o njemu.
  • BBBaranja
    2.9k

Ima nas dosta ali i mene je iznenadilo da smo druga zupanija po brojnosti..
  • don
    9.4k
    mladi Zadrani koji navijaju za dinamo? iskreno ovo mi je malo nevjerojatno..javolimtebejako

ja ne znan kakvom vi dalmaciju smatrate :lol:
    iznenadili bi se kad bi vidili koliko mladih ima po Šibeniku i Zadru a da navijaju za Dinamo. Uz to ima onih neutralnijih koji ne podnose hajduk i torcidu i draži im je Dinamo.

ovdje baš ima potencijala za rast među članovima jer poznan dosta Dinamovaca koji ujedno i nisu članovi.
  • javolimtebejako
    1.7k
    ja ne znan kakvom vi dalmaciju smatrate :lol:
    iznenadili bi se kad bi vidili koliko mladih ima po Šibeniku i Zadru a da navijaju za Dinamo. Uz to ima onih neutralnijih koji ne podnose hajduk i torcidu i draži im je Dinamo.
    don

isao sam u zadar u srednju i dobar dio zivota proveo dolje..tam je bilo samo zadar kosarka i hajduk
  • don
    9.4k
    istina da ih ima manje nego u Šibeniku, ali da ih ima, ima.
  • rioda
    6.2k
    @Papastrumf kad kreće live praćenje članstva po županijama?
  • maksimirski istok
    271
    Planiraju li se terenska učlanjivanja i van Hrvatske?
  • DrawTube
    5.8k
    Dobro, ne mogu rec da ih je većina za Dinamo, ali nekoliko zadarskih dinamovaca sam upoznao, jedan je rekao da mu obitelj nije pretjerano u sportu a on je za Dinamo, kaže jedan od razloga Livakovic

Od 4 Sibencana koja sam pitao , jedan ne prati nogomet, jedan hajdukovac, jedan dinamovac, a jedan sibenik
  • ZgDLions
    609
    Zagorce sam očekivao u nekom respekt broju, malo su podbacili, ali vidim da nisam jedini ženu učlanio.
    :lol:
  • Papastrumf
    13.5k

Cekamo dekod. Trebalo bi svaki dan.

Planiraju li se terenska učlanjivanja i van Hrvatske?maksimirski istok

BiH svakako i to vrlo skoro. Ekipa dolje priprema pa ce uskoro izaci vise informacija.

Plan je i Njemačka, znat cemo vise kroz par tjedana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.