kako će prednost pri kupnji godišnje za iducu godinu imati ljudi koji imaju godisnju za ovu sezonu i dolaznost na utakmicama barem 65%, odnosno 85% s opcijom ne dolazim na tekmu. — Dumit Rumitu
Mislim da nema smisla i isto tako sumnjam da će loyalty bodovi nešto pomoći, budući da je aplikacija tek došla na "pola" sezone i nisu retroaktivno priznavali bodove. Rekao bih da je ova godina za loyalty samo faza uigravanja. — Dumit Rumitu
Kao sto sam bio pisao, clanske su se zbog kasnjenja dobavljaca pocele printati u petak poslijepodne.
Punkt ce biti otvoren od srijede u navedenom vremenu. — Papastrumf
Sjele plaće ljudima 15. i istog trenutka produžili članstvo :grin: — Dumit Rumitu
Pokusavam povezati clanstvo i aplikaciju preko broja, al javi mi gresku kao da se podaci ne podudaraju, a podudaraju se, jel zna neko u cemu je problem? — Marko
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.