• Dumit Rumitu
    37
    Objašnjeno je na početku sezone na press konferenciji koja se nalazi i na youtubeu kako će prednost pri kupnji godišnje za iducu godinu imati ljudi koji imaju godisnju za ovu sezonu i dolaznost na utakmicama barem 65%, odnosno 85% s opcijom ne dolazim na tekmu.

Da li će u tom trenutku biti jos neki dodatni uvjeti, ostaje nam za vidjeti.

Mislim da nema smisla i isto tako sumnjam da će loyalty bodovi nešto pomoći, budući da je aplikacija tek došla na "pola" sezone i nisu retroaktivno priznavali bodove. Rekao bih da je ova godina za loyalty samo faza uigravanja.
  • Georg Koch
    5.2k
    Ovim putem pozivamo sve na veliku akciju uclanjenja, zajednicko gledanje tekme te druzenje plave vojske, u Čitluku (BiH) 02.02.2024. godine.

Okvirni program i satnice, a konacni posaljemo kroz par dana. Datum je sluzben :D

02.02.2025. (Nedjelja)
    Čitluk - Club Bumerang
    Velika akcija učlanjenja (izdavanje članskih odmah na licu mjesta)
    Start 11:30h
    13:00 dolazak legendi kluba (Silvio Marić, Tomo Šokota i ekipa)
    15h zajedničko gledanje tekme Osijek-Dinamo
    • Humanitarna tombola
    • Druženje s igračima, plava fešta

Posebno pozivamo sve iz BiH, kao i ekipu sa plavog juga, ipak smo mi najzeljniji Dinama :grin:

Vidimo se!
  • nemapredaje
    4k
    kako će prednost pri kupnji godišnje za iducu godinu imati ljudi koji imaju godisnju za ovu sezonu i dolaznost na utakmicama barem 65%, odnosno 85% s opcijom ne dolazim na tekmu.Dumit Rumitu

Bilo je isto tako rečeno kako će se to moći i pratiti negdje. Ima netko nekakav info u vezi toga?
  • Mali Zeus
    15k
    Mislim da nema smisla i isto tako sumnjam da će loyalty bodovi nešto pomoći, budući da je aplikacija tek došla na "pola" sezone i nisu retroaktivno priznavali bodove. Rekao bih da je ova godina za loyalty samo faza uigravanja.Dumit Rumitu

Da, ima logike.
  • skener
    1.4k
    Još se nitko nije pohvalio da mu je stigla nova članska i novi etui
  • Sajla
    6.6k
    rečeno je da su ih u petak tek počeli printati, manje od 7 dana je od toga, teško da su ih već mogli poslati i da bi ih pošta dostavila:

Kao sto sam bio pisao, clanske su se zbog kasnjenja dobavljaca pocele printati u petak poslijepodne.
    Punkt ce biti otvoren od srijede u navedenom vremenu.
    Papastrumf

a je li netko već podignuo člansku?
  • Mikina lijeva kopačka
    92
    Sjele plaće ljudima 15. i istog trenutka produžili članstvo :grin:Dumit Rumitu

Zašto me spominješ i otkud me znaš :)
  • mali M
    6.4k
    upravo sam slijedeći na redu na stadionu

P.s. siroti dečko je spor, veli da nisu po abecedi složene kuverte :chin:

P.p.s - ne krivim njega nego zlu tetu na sortirki
  • Sajla
    6.6k
    dobio si mail da je iskaznica spremna za preuzimanje ili ideš na blef?
  • mali M
    6.4k
    dobio mail

Ali mi dečec radi novu kaže da mu se neda kopati

Update. Preuzeo. Dizajn mi nije čudo neko baš, ali je cjelokupni paket petica za trud
  • Sajla
    6.6k
    Pokusavam povezati clanstvo i aplikaciju preko broja, al javi mi gresku kao da se podaci ne podudaraju, a podudaraju se, jel zna neko u cemu je problem?Marko

upravo doznao za sličan slučaj, s time da je moguće da se ipak radi o tome da se podaci ne podudaraju. je li ti ime ili prezime možda sa spojnicom , tipa Jean-Jacques Pierre-Gabriel ili Ana-Marija Čičin-Šain? isprve sve izgleda ok, a onda vidiš da ili u aplikaciji ili na ulaznice.hr fali spojnica i da je ime/prezime upisano kao dvije riječi.
    pošto skoro svima radi, najbolje da se javiš na
  • Brusa
    2.1k
    Nekidan sam produžio online članstvo klincima, učitao pristupnicu kako je traženo i sve. Odma drugi dan im je članstvo verificirano (pohvale za Klub za to :up: )
    E sad ako netko zna:
    Imali su fotke na članskima prošle godine, da li će im i ove godine biti članske sa tim fotkama?
    Vidim da ima opcija "učitaj novu sliku". Ako nove fotke učitam, dal to znači da će im na novim članskima biti te nove fotke? I ako je tako da li još imam vremena uopće za to, odnosno da li mogu to uopće još napraviti, s obzirom im je članstvo već verificirano?
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    moze fotka za nas "obicne smrtnike" koji jos uvijek nisu dobili clansku :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.