• NitkoBitan
    21.5k
    Ako mogu oni mozemo i mi. Zasto mi ne bismo uclanjivali ljude bez OIBa u loyalty program pa ih svejedno vodili pod clanove u ukupnoj brojci?

Ima navijaca Dinama bez OIBa u inozemstvu koliko oces.
  • Carrasco
    4.6k
    Ako mogu oni mozemo i mi. Zasto mi ne bismo uclanjivali ljude bez OIBa u loyačty program pa ih svejedno vodili pod clanove u ukupnoj brojci?NitkoBitan

Pa draže mi je vidit stvarnu brojku nego friziranu.
  • Jurki
    14.2k
    mislim da to nije izvedivo zbog zakona o udrugama.
    Uostalom zakaj bi pumpali brojke bezveze.
    Bolje imati karikiram10 tisuca pravih clanova nego 120 tisuca izmisljenih ljudi.
  • Derby
    354
    Ako mogu oni mozemo i mi. Zasto mi ne bismo uclanjivali ljude bez OIBa u loyačty program pa ih svejedno vodili pod clanove u ukupnoj brojci?NitkoBitan

Zašto bi to radili?

BTW Konzum iih vjerojatno šiša po članovima ;)
  • NitkoBitan
    21.5k
    Po cemu frizirana? Imali su tu ljudi na forumu (mislim na forumase iz Slovenije) problem sa uclanjivanjem jer nisu imali OIB.

Nikog se ne sili da se uclani jer se ne uvjetuje dolazak na utakmicu clanstvom kao dolje. Nece se turist uclanit u Dinamo da pogleda jednu utakmicu.
  • Sven
    78
    kako su Osijek i Rijeka to rijesili?
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Nisam dirao ništa do sada, ali pomaka nema, sve po starom :sad:
  • barbax
    200
    I dalje mi nije jasno.

Za to tzv. Hajdukovo 'loyalty članstvo' moraš platiti. Dati novac. Hajduk zarađuje novac od toga! Veliki. I onda na kraju država ne zna čiji je novac, odakle dolazi novac koji ulazi u Hajduk, pošto ne treba OIB od "kupovine loyaltya" i novac može uplatiti pas, mačka, mrtvac s Lovrinca ili turist iz Albanije kojem su ukrali osobnu. U Konzumu i Lidlu loyalty karticu dobiješ badava ako tamo dođeš kupiti kruh. To je velika razlika.

Dakle, ja osnujem udrugu, stavim cijenu tog "loyalty članstva" 50€, učlanim svojih 10 kompića, a ostatak od 10 000 članova pse i mačke bez OIB-a sa novcima koje imam namjeru oprati, a došao sam do njih prodajom droge. Time sam oprao pola milijuna €. I nikome ništa, državu nebriga. Fantastično.

A vi drugi imate poslovati po zakonima o udrugama i od članova tražiti OIB inače ćete trpiti posljedice. Normalno? Ne bih rekao.
  • jedan u nizu
    10.6k
    Govorio sam i prije, kada su bile slicne rasrpave, a opet cu ponoviti.

Ne znam zasto se sekirate oko toga jesu li clanovi Hajduka ili udruge NH?
    Ne govorim sad o OIBu i tome da su si time dodali par desetaka tisuca clanova, nego o tome u sta su uclanjeni?

Imaju 120 (ili 70, 50, 20 - koliko god) tisuca ljudi koji su spremni uclaniti se i platiti neki novac da bi se nazivali clanovima hajduka.

Da li ih NH vuce za nos, i kome idu te pare nebitno je. I dalje imaju zavidan broj ljudi koji su spremni izdvojiti 20 eura za to.
  • barbax
    200

Ali, na kraju ispada da zbog načina na koji je njima to dozvoljneo i posloženo nitko na kraju niti ne zna koji je stvaran broj članova koji su spremni dati svoj novac i koliko od tih članova je fiktivno ili su poslužili za oprati neki njihov prljavi novac. Što po meni nije niti pošteno niti transparentno niti normalno. Dapače, malo mi je suludo da se to shvaća tako olako.
  • Papastrumf
    13.4k
    Tema je dzg - članstvo i godišnje.
    Prestanite zamarati s jebenim hajdukom. Nek imaju i 300.000 članova ili članova udruge NH, to nije naša briga.
    Imamo dovoljno velik potencijal i za rast članova i za poboljšanje odnosa s istima, nema potrebe da se zamaramo s njima.
  • skener
    1.3k
    Danas nesto vise od 350 clanova
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Zna netko zasto mi na tickets.gnkdinamo.hr pod aktivni clanstvo pokazuje clansku za 2025 a u aplikaciji kad kliknem da ni pokaze clansku sa barkodom mi pokazuje clansku od 2024?
  • NKDZ86
    2.5k
    Ne mogu vjerovati koliko stranica o suparniku. A tema se zove dZg-članstvo i marketing. Ne znam zašto prije nisu admini to prekinuli.
  • criticus
    2.9k
    Kad kreće radit ekipa za članstvo? Čisto da znam kad će boost članstva što su produžili offline. Kad krenu unosit po 500 dnevno :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.