• Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Problem je u tome što sad mi sustav neda da se učlanim pošto “Je kupac u procesu kupovine”, a taj kupac sam ja koji je bio slučajno izašao s stranice. Zna li netko kako da to riješim?Ijayi Atiemwen

Riješeno. Ako netko bude imao isti problem kao ja, treba se odjavit i pričekat 24 sata. Nakon 24 sata će sve radit normalno. Članska je tu, a sad u nove pobjede…Fabio povedi nas! :strong:
  • Bosskovitz
    13.5k
    Od Munchena do Istanbula, mislim da je Dinamo nogometni klub s najviše formalnih članova i najveći klub kojim na demokratski način upravljaju njegovi članovi. Ako izuzmemo Pirinejski poluotok i Njemačku kao kolijevke članskog modela upravljanja, jedan smo od najvećih na svijetu. To su fakti, činjenice kojih moramo biti svjesni i nešto na čemu će se klub u budućnosti brendirati jer upravo to je naša najveća snaga.

Kad na UEFA-inoj listi 50 najboljih klubova pogledate klubove izvan top osam liga, gotovo po defaultu se radi o privatnim klubovima koji su tamo jer su u njih uložili tajkuni i milijarderi (Šahtar, Slavia, Olympiacos), korporacije (Salzburg, Kopenhagen) ili autoritarni režimi (Zvezda); samo Fener i mi smo demokratski klubovi.

Zato budite jebeno ponosni na to jer mi smo uspješna, čista priča o emociji i zajednici koje su esencija nogometa, a plafon nam je jako visoko. Gledajte samo gdje smo bili prije godinu dana, a gdje smo danas. Brojke su odlične, ali vidite i sami da je to više od brojki: klinci koji zabijaju kao Petko i Kule a ne kao Vinicius ili Haaland, Dinamove majice i dresovi po gradu, zastavice na retrovizorima, ljudi na stadionu, teme u kafićima... važno je da svatko od nas privuce još poneku osobu da se učlani - frenda, kolegu, susjeda, starce - ali nije ni sve u brojkama. Trebamo rasti i kvalitativno, razumjeti i cijeniti to kaj Dinamo jest, kaj predstavlja i koliko je velik ne samo u okvirima našeg grada i naše zemlje nego i puno šire.

Trebamo biti ponosni što možemo biti dio takve priče i trebamo ju graditi i dalje, neovisno o tome što drugi govore i rade, svaki od nas. Drugi nisu bitni. Kamen po kamen, član po član.
  • Brusa
    2k
    Jel ima kakvih obilazaka stadiona ovih dana, jel zna netko možda?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ja ću pričekati uplatnicu jer sam i prošle godine tak produljio. Al kak hr pošta u zadnje vrijeme radi uplatnicu očekujem u proljeće.
  • Porculanka
    61
    Svako dobro svima u novoj dinamovoj godini!
    Ljubazno molim, ako netko zna, a ja sam propustila:
    gdje i kako mogu provjeriti svoju dolaznost?
  • Carrasco
    4.6k
    Kad kreće radit ekipa za članstvo? Čisto da znam kad će boost članstva što su produžili offline. Kad krenu unosit po 500 dnevnocriticus

Možda su počeli danas jer je već duplo više članova nego jučer.
  • criticus
    2.9k
    Možda su počeli danas jer je već duplo više članova nego jučer.Carrasco

Da, dalo se naslutiti iz skoka članova :smile:
  • Carrasco
    4.6k
    ili je zbog storya na instagramu :chin:
  • SAS1987
    15.6k
    Iz pogleda emotional connection prema klubu bi imalo smisla razmisliti o reformaciji sistema članstva u neke vrste crowdfunding za fizičke i pravne osobe na način da se s time financira jedan od strateških segmenti kluba.

Primjer (cifre su izmišljene), klub odluci napraviti novi trening kamp koji košta 10 000 000€ pa bi sav novac od članarina išao iskljucljivo za pokrivanje rate kredita za trening centar. Recimo da bi rata bila 1 000 000€ godišnje sam uvjerjen da bi se rata mogla pokrivati od donacija navijača i malih sponsora.

Financijski gledano je isto ak novac ide direktno u proračun kluba ili namjensko ide za neki strateški cilj ali je golema razlika u stvaranju emotivne konekcije prema klubu i pogotovo marketinškim mogućnostima. Zbog toga je jako važno da se odabere projekt sa kojem se navijači mogu identificirati i imati osjećaj da oni svojim novcem dugoročno koriste klubu. Kapitalni projekti bi mogli biti trening kamp, mladinska škola ili stadion. Veliki je emotivni faktor kad platis clanarinu i imati osjecaj da sa time financiraš dugoročno stabilnost kluba.

Uz sve to se mogu kombinirati različiti modeli kao što su članski model i sistem sponzorstva projekta (slično futsal dinamu), može se napraviti "Wall of fame" gdje bi se zauvjek zapisala imena sponzora itd. Sa malo kreativnosti se mogu napraviti cuda i barem djelomično financirati jedan kapitalan projekt a uz to graditi emotional connection između navijača i kluba koji eto, opet povećava revenue klubu.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Postoji razrađena jedna jako slična ideja za kad dođe vrijeme, bit će tu svega.
  • SAS1987
    15.6k
    Postoji razrađena jedna jako slična ideja za kad dođe vrijemeBosskovitz

Ja i Musk smo ispred vrijemena :lol:
  • Bosskovitz
    13.5k

Vrijeme leti, sad će to :D
  • Babangida
    51
    Zna ko nakon koliko stigne članska na kućnu adresu ?
    Produljio sam članstvo 19.12.
  • M94
    1.4k
    Ja bi preporucio svakom da digne osobno clansku ili u najgorem slucaju nek rađe onda izabere opciju pošta ali po preporuci/brzi postupak ako ima.

Moja se zagubila bila prosle godine, cekao 2 mjeseca valjda i kontaktirao njih u vezi toga i radio novu ponovo koju sam osobno podigao u fan shopu.
    Nakon valjda 3-4 mjeseca stigla ona koja je trebala davno doci. Uglavnom komplikacije.
  • Papastrumf
    13.3k
    Ja bi preporucio svakom da digne osobno clansku ili u najgorem slucaju nek rađe onda izabere opciju pošta ali po preporuci/brzi postupak ako ima.M94

Kolega je u pravu. Također prepiručam da svatko tko je u mogućnosti odabere osobno preuzimanje ili preporučenu pošiljku. Ogroman broj članskih koje se šalju običnom poštom ne završi na adresi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.