• miro
    5.3k
    Ali odlično ih je opisao
  • Oluja
    4.9k
    meni se cini da si ti krivo protumacio sto je on htio reci
  • criticus
    3k
    Pa dobro može jedan hnl analitičar nositelja prava bit hajdukovac al bar je drugi... aha ma ništa. Al dobro bar nisu u direktnom dealu s klubom. Šta kažeš kanal im dali? Zaboravi.
  • Jurki
    14.7k
    ma kuzim da ih zali i da bi im on dal titulu da zacepe.. al to tak degutantno zvuci ... ko najveci klosari kad cmolje za necim kaj nisu zasluzili.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    ni ti ni tvoja djeca dozivjeti tovarski naslovJurki

Na koga misli? Na njegova tri sina koji su svi odreda rođeni i odrasli u Zagrebu i žive tu cijeli život?

Baš zbog njih trojice koji kad otvore usta i dalje pričaju kao da su jučer došli iz Solina u Zagreb a tu su rođeni i čekaju naslov Hajduka se nadam da neće još dugo dugo uzeti naslov.

EDIT: možda najstariji nije rođen u Zagrebu, sad u glavi računam, ali druga dvojica sigurno jesu
  • Crni86
    7.5k
    A tko kaze da su sva tri hajdukovci?

Ne treba djeci sudit po roditeljima i to diranje u neciju djecu je najjadnije sto se moze napravit.
  • Hrc-Vg
    521
    to kaj su tu rođeni niš ne znači…Znam ih hrpu kaj navijaju za Hajduk jer im je stari hajdukovac…Moj stari je dalmoš i stara Torcida i probao me navesti na to zlo, al se nisam dao
  • Paggini
    35.5k
    probao me navesti na to zlo, al se nisam daoHrc-Vg

Nanio si najgoru bol hajdukovcu - da ima sina dinamovca. Bravo brate! Sad i kojeg unuka boysića hehehe
  • Hrc-Vg
    521
    Ja samo cure delam, evo dvije i to je to od mene. :)
    Al znaju sve pjesme, bili neki dan na ročkasu i neki dečki se deru “ Dinamo, Dinamo”, a ova mala od 4 godine počne pjevati “Ti si ponos mog Zagreba grada”, a dečki ne znaju pjesmu

A kaj se starog tiče nije to baš lako bilo…Prva tekma na Maksimiru mi je bila s njim na Sjeveru s Torcidom. Mislim da sam imao 7 god… Živjeli smo na Volovčici i po putu doma sam mu rekao otprilike ovo: “ Tata, nemoj se ljutiti, al ja bum navijao za Dinamo. Nitko od ovih sa stadiona ne priča ko mi, i ružno su se derali o Zagrebu i to mi se ne sviđa…”
    Iako sam bio mali, vidio sam da mu je baš teško palo…Nikad poslije nismo priči o tome.
    On je došao u Zagreb sam ko klinac kad je krenuo u srednju školu i živio s rođacima i prihvatio Zagreb kao svoj grad. Nikad mi nije pričao nikaj protiv Dinama, a poprilično je razočaran sa Hajdukom još od 90-ih.
    Njegov bratić koji mi je bio krsni kum me odmah po rođenju učlanio u Dinamo i poslao me u pravom smjeru, a mamina zagorska familija je isto napravila svoje.
  • Paggini
    35.5k
    Iako sam bio mali, vidio sam da mu je baš teško palo…Nikad poslije nismo priči o tome.Hrc-Vg

Uh, zabolilo i mene... Pozdravi starog od moderatora Zone, ipak sam se malo sažalio. :sad:
  • Dudu 9
    428
    Sam Joško je rekao da mu je najmlađi sin Dinamovac.
  • Jay
    368
    Srednji sin ide stalno na utakmice jogurta, a kad priča čovjek bi pomislio da se prije 5 min spustio s brda
  • Dudu 9
    428
    Starija dvojica su tovari, a najmlađi je prema Joškovim riječima ljuti Dinamovac.
  • criticus
    3k
    Jay Starija dvojica su tovari, a najmlađi je prema Joškovim riječima ljuti Dinamovac.Dudu 9

Kad osvojimo prvenstvo ove godine tribamo skupit lovu i kupit primjerak svakog artikla iz Dinamovog fan shopa i poslat malom. A na drustvenim mrezama uslikat paket uz poruku "Volio bih da Dinamo osvoji radi svog sina" i prikačit dotični video iz podcast inkubatora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.