• Juznjak
    4.2k

To bi bilo super kad bi postojao način da se može odredit tko treba bit u kopu a tko ne :lol: , al opet se vraćamo na ono da ne treba bit podjela. Na kraju krajeva, ako čovjek “zaluta” u kop i svidi mu se, mi dobijamo još jednog žestokog navijača. A s tim računamo, odnosno nadamo se da se neće dogodit da ekipa od 15 ljudi zaluta :smile:
  • Droljo
    16.4k
    Eto. Došli smo do onoga što govorim od početka. Imat takta je dovoljno. A dečko od 13 do 19 godina sa kaje kurac pička dinamo nema takta....
  • Riot
    2k
    Pa nemreš poterat nekog.Droljo

Moze
    gospodštinuDroljo
    Bolje da nisi spomenuo jer to veze s vezom nema u ovom slucaju

Sto napisa netko gore, oko gluposti se postova najvise nakupi. Odgovorio sam ti jer eto moraliziras tu a ne cinis mi se da ti je materija najjasnija. Napisan je post koji objasnjava neke stvari u temi futsal pa pogledaj. I radije mi nemoj odgovarat ovdje da ne spamamo, a nema se sta vise tu za rec.
  • Crusades
    16.1k
    0950x7v8hnkt2yj8.jpg

Spodoba
  • NB86
    16.7k
    On samo ceka par vezanih losih utakmica da krene bombardirat, kakti volio bi da grijesi, kome on prodaje tu pricu
  • vjeko1701
    15.4k
    Ko je to? Lesički?
  • Ludovic IX
    8.6k
    Samo bi volio znati po kojim se on cinj2nicama vodi da to objavi?

Dinamo nema nijednog igracq kojeg može dobro unovciti i nema dobrih bonusa od već prodanih igrača?
    Nema šanse da udje u LP/EL da se I tu zaradi nešto?

Dinamo će prodati 7-8 glavnih igrača da preživi sezonu pa će igrati sa juniorima?
    Dinamo neće dovesti niti jedno pojačanje?
    Navijači će zapaliti stadion, napraviti nerede i izbaciti Dinamo iz Europe na 10 godina?
    Hajduk će dovesti messija i perisica i sa njima osvajati HNL 10 godina zaredom?
    Past će meteor na zemlju, izbrisat ljudsku rasu pa Dinamo više neće imat priliku osvojiti trofej?
    Dario Simic i Igor Biscan su agenti udbe ubačeni da unište Dinamo iznutra?
    Uprava će krwsti love od transfera, plaćati jacuzzie i golfove nekim sitnim kriminalcima?

Od svih ovih pitanja, nekako mi je ovo zadnje nešto što se nikad nebi moglo dogoditi, ni sad ni u zadnjih 20 godina..
  • San Lorenzo
    19.4k
    Lassie i Medo se najviše zajapurili zadnjih dana...to samo znači da idemo u jako dobrom smjeru.
  • superhik
    12k
    Kako možeš predati zahtjev za članstvo za nekoga tko nema OIB? Isto sam htio napraviti odmah istog dana kad se moj klinac rodio i rekli su mi da ne može, da moram čekati OIB
  • vjeko1701
    15.4k
    Lesiju je gazda sve sredio...zato je sad jako tužan.
  • xavier
    12.1k
    Ne bi bilo zanimljivo i efektno da je morao čekati OIB :rofl:
  • Draž
    1.6k
    Kako možeš predati zahtjev za članstvo za nekoga tko nema OIB? Isto sam htio napraviti odmah istog dana kad se moj klinac rodio i rekli su mi da ne može, da moram čekati OIBsuperhik
    Ma klinka mu ima 12 godina. Tad se nije morao davati OIB za članstvo.
    Svejedno je idiot sa tom objavom.
  • superhik
    12k
    kužim. Hvala.
  • Krizy
    57k
    https://www.24sata.hr/sport/hajduk-je-kompromitirao-sanse-za-titulu-dinamo-ga-moze-oteti-913797

Europske viceprvake dotukao je veliki broj utakmica, konac su sezone dočekali desetkovani...
    Piše Tomislav Gabelić

A evo i lice idiota koji izgleda ne zna da seniori Dinama odigraju svake godine 10-15 utakmica više od Hajduka.
    qto6yo3ag4pm53ps.jpg
  • dumitrumitu
    1.4k
    Evo baš plačem cijeli dan jer je Barišić odaabrao BIH a ne Hrvatsku.
    ddwpabxc4kuuqmmc.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.