• badjibadara
    10.7k
    Neprolazno nije - Sturm, NEC, Anderlecht i Hapoel su sve utakmice koje se može dobiti, još ako uleti koji bod vani, u nekom optimističnom scenariju si na čak 12-13.tp1997

Prvoloptaški, sve su to ekipe u rangu Vikinga ili bolje od njega.

A naša epizoda Vikinga je završila sa 5 lakih komada.
  • ZG plavi 01
    607

Jako je bitno kad se s kime bude igralo, do prvog mjeseca se moze svasta promjeniti. Moze se dogoditi da netko od njih upadne u tako losu seriju i rupu i taman nama dodje. Mogu se desiti ozljede, svasta, uopce je nezahvalno sada ista prognozirati.
  • pešća
    2k
    sve su to ekipe u rangu Vikinga ili bolje od njega.badjibadara

Barem trče manje od Vikinga pa će našima bit lakše :grin:

Jbt ta nesretna kondicija i trčanje, izmijenilo sa 10 stožera i kondicijskih ekipa a mi uvijek imamo problema sa fizikalijama i kondicijom u odnosu na europske protivnike.
  • Benedikt
    338
    Dosta kompliciran ždrijeb, ali ajmo se potući pa da vidimo gdje smo. Samo da ne bude težih ozljeda
  • Boycie
    4.3k
    znaci 13 bodova...
  • pešća
    2k
    Dinamo – Bayer Leverkusen: 37% / 26% / 37%NoSkillan

Zar su se oni raspali? Pa ljudi nedavno osvojili Bundesligu.
  • Str1nger Bell
    4k

Mislim da su samo 4,5 igrača ostala iz te momčadi, gotovo sve su rasprodali.

Screenshot-2026-08-28-at-15-46-52-Bayer-04-Leverkusen-Most-expensive-departures-Transfermarkt.png
    Screenshot-2026-08-28-at-15-46-39-Bayer-04-Leverkusen-Most-expensive-departures-Transfermarkt.png
  • Markelo
    4k
    Mene je iznenadilo kad sam vidio tko je sve ispred nas u drugom potu. Ferencvaroš i Viktorija Plzen su čak 10 bodova ispred, Slavija koja igra ligu prvaka je na 2,5 boda prednosti. Bome, drugi su vrijedno skupljali bodove kad nisu igrali Lš
  • NoSkillan
    609
    prosle sezone u bundesligi imaju isti broj pobjeda kao nerijesnih+izgubljenih, u 34 utakmice 17 pobjeda, 8 nerijesnih i 9 izgubljenih
  • Zg123
    4.7k
    nisu bas uspjesnu sezonu imali, 6 mjesto u ligi, LP su dosta dobro odradili. Doveli su dosta nepoznatog trenera iz Toulousa kojem je ovo drugi seniorski klub u karijeri tako da i to treba vidjet kako ce im taj eksperiment proci
  • Dzoni
    8.2k

Dobro, njihovo trčanje bi nadmašilo valjda svakoga u LP. Mi nismo u tom pogledu pre loši. Zato u drugim stvarima smo poražavajući
  • ZG plavi 01
    607
    Daleko od toga da su nepobjedivi, ali i dalje je to ekipa u rangu Betisa i Lillea s kojima smo igrali prosle sezone, malo je nerealno da smo mi tu egal
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Zar su se oni raspali? Pa ljudi nedavno osvojili Bundesligu.pešća

rasprodali sve, zato su i proše godine bili šesti u bundesligi i ne igraju LP-a.
    ja ne želim da dinamo bude klub koji u mentalnom sklopu smatra da je normalno izgubiti bodove doma od šestog kluba njemačke lige.

ta vremena moraju biti iza nas!
  • Str1nger Bell
    4k

Ne znam tko je to tu rekao, i da sutra prodaju još petoricu favoriti su protiv nas.
  • ZG plavi 01
    607
    ma govorim cisto za ovu analitiku sa football meets data
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.