• Praskaton
    6.3k
    Pod pretpostavkom da neće biti novih pojačanja, ključna stvar nam je hoće li Kravcov biti pojačanje. — rioda

Slažem se.Uz pitanje golmana ovo je najvažnije.Sve karte smo bacili na tog rusa.Sredina nam je najtanja.Trkački i taktički Zajc i Stojkovic ne mogu zajedno funkcionirat na ozbiljnoj razini potrebnoj za europu.

Za krila me manje strah.Sve i da ne bude doprinosa Rodrigueza i Nsokija siguran sam da će postojeća krila doći do potrebne forme.

Iskreno se nadam da ćemo uzet jos nekoga tko može uskočit odmah u prvu ekipu
  • tp1997
    3.5k
    Neprolazno nije - Sturm, NEC, Anderlecht i Hapoel su sve utakmice koje se može dobiti, još ako uleti koji bod vani, u nekom optimističnom scenariju si na čak 12-13.

No jedino što je gotovo sigurno je da u svakoj utakmici primamo gol.

Ključno pitanje je hoće li napad moći zabiti više nego što smo u stanju glupo primiti.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    potpis od A do Ž
  • NoSkillan
    637
    Dinamo – Bayer Leverkusen: 37% / 26% / 37%
    Dinamo – Anderlecht: 59% / 22% / 19%
    Dinamo – Sturm : 63% / 20% / 16%
    Dinamo – NEC Nijmegen: 67% / 19% / 14%
    AZ Alkmaar – Dinamo: 41% / 26% / 33%
    Rennes – Dinamo: 49% / 24% / 26%
    Sunderland – Dinamo: 56% / 23% / 22%
    Hapoel – Dinamo: 24% / 24% / 52%

šanse koje nam daje stranica FootballMeetsData
  • ZG plavi 01
    694
    jako zanimljivo da Leverkusen nije favorit protiv nas?? To mi zvuci nekaj krivog, pa Leverkusen je ekipa jaca od Celte u rangu Lillea i Betisa.
  • rioda
    18.7k
    stiže kotarski — Diavollo094

To sam računao kao riješeno
  • tp1997
    3.5k
    jako zanimljivo da Leverkusen nije favorit protiv nas?? To mi zvuci nekaj krivog — ZG plavi 01

Volio bih znati na temelju kojih varijabli to računaju.

I mnogo jače ekipe Dinama od ove ne bi doma po izgledima bile u egalu s ovim Leverkusenom.
  • crophantom
    8.9k
    Ja bi htio prvo doma Leverkusen pa Rennes u gostima.
    To ovak ionak gubimo vjerojatno, a nek nam ove 50 50 tekme dodu kasnije kad se Rus uigra i nadamo se Nsoki.
  • NoSkillan
    637
    12.6 bodova nam daje
  • vlatkomarkovic
    4.5k

Jedino ćeš imati 100% Rusa

Kotarski ne znamo ništa još, a i mora stići do prijave inače dzabe farbamo

Nsoki ne znam da li je on pojačanje i rotacija Europske utakmice

Dani u jednom trenutku da, ali sumnjam do prvog i pitanje koliko dok ulovi formu

Aleks ne tako skoro i pitanje je šta on može dati u Europi

I to ti je 5 i to sam ga navukao do kraja….

Tko? Možemo računati da će se juniori dizati i bilo bi dobro, ali realno ulazimo kako ulazimo…
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Dobar ždrijeb, lakši protivnci u domacim tekmama nego prosle godine.

Puno toga ovisi o rasporedu kad s kim igramo i pogotovo o rasporedu u domacem prvenstvu ovih jačih poput Sunderlanda i Leverkusena.
  • javolimtebejako
    6.4k
    When are the league phase matches in the 2026/27 Europa League?

Matchday 1: 16/17 September 2026
    Matchday 2: 15 October 2026
    Matchday 3: 22 October 2026
    Matchday 4: 5 November 2026
    Matchday 5: 26 November 2026
    Matchday 6: 10 December 2026
    Matchday 7: 21 January 2027
    Matchday 8: 28 January 2027
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Ljudi moji, dinamo je u ovom natjecanju trenutno drugi pot i to pri vrhu drugog pota. Što znači da po renomeu i uspjesima u europskim natjecanjima zadnjih 5 godina mi uopće ne bi trebali biti upitni za proći dalje i trebali bi gledati kako hvatati top 8 i imati slobodno kolo u KO fazi.

Mi ovdje raspravljamo i tome kakve su šanse za prolaz u KO fazu i može li se do 10 ili 12 bodova.

Dinamo je ne tako davno uzimao bodove i prolazio protiv atalante, shaktara, tottenhama, chelsea, monaca, milana....

Sad se uglavnom dižu bijele zastave na leverkusen, sunderland i rennes...

Ajmo se konsolidirati, svima je jasno što ovoj momčadi fali, dajte par pojačanja i idemo odigrati ozbiljnu europsku sezonu, kako i priliči ovom klubu.

Kakav kurčev sunderland... dinamo je rušio sve londonske klubove, a sad ćemo se plašiti kluba iz engleske pripizdine koji je donedavno bio treća liga, a zadnju europsku tekmu je odigrao prije 50 godina. Mi tu kao nemamo što tražiti i trebamo skupljati iskustvo?

Plaši me ovo prihvaćanje teške prosječnosti i normaliziranje neuspjeha, alibi europska sezona nam nije potrebna. Bolje opet raskopati cjelokupnu momčad i krenuti od temelja, nego se koprcati za biti top24 u europa ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.