• Praskaton
    6.2k
    Pod pretpostavkom da neće biti novih pojačanja, ključna stvar nam je hoće li Kravcov biti pojačanje.rioda

Slažem se.Uz pitanje golmana ovo je najvažnije.Sve karte smo bacili na tog rusa.Sredina nam je najtanja.Trkački i taktički Zajc i Stojkovic ne mogu zajedno funkcionirat na ozbiljnoj razini potrebnoj za europu.

Za krila me manje strah.Sve i da ne bude doprinosa Rodrigueza i Nsokija siguran sam da će postojeća krila doći do potrebne forme.

Iskreno se nadam da ćemo uzet jos nekoga tko može uskočit odmah u prvu ekipu
  • tp1997
    3.4k
    Neprolazno nije - Sturm, NEC, Anderlecht i Hapoel su sve utakmice koje se može dobiti, još ako uleti koji bod vani, u nekom optimističnom scenariju si na čak 12-13.

No jedino što je gotovo sigurno je da u svakoj utakmici primamo gol.

Ključno pitanje je hoće li napad moći zabiti više nego što smo u stanju glupo primiti.
  • Jos-Optimus
    13.4k
    potpis od A do Ž
  • NoSkillan
    609
    Dinamo – Bayer Leverkusen: 37% / 26% / 37%
    Dinamo – Anderlecht: 59% / 22% / 19%
    Dinamo – Sturm : 63% / 20% / 16%
    Dinamo – NEC Nijmegen: 67% / 19% / 14%
    AZ Alkmaar – Dinamo: 41% / 26% / 33%
    Rennes – Dinamo: 49% / 24% / 26%
    Sunderland – Dinamo: 56% / 23% / 22%
    Hapoel – Dinamo: 24% / 24% / 52%

šanse koje nam daje stranica FootballMeetsData
  • ZG plavi 01
    607
    jako zanimljivo da Leverkusen nije favorit protiv nas?? To mi zvuci nekaj krivog, pa Leverkusen je ekipa jaca od Celte u rangu Lillea i Betisa.
  • rioda
    18.5k
    stiže kotarskiDiavollo094

To sam računao kao riješeno
  • tp1997
    3.4k
    jako zanimljivo da Leverkusen nije favorit protiv nas?? To mi zvuci nekaj krivogZG plavi 01

Volio bih znati na temelju kojih varijabli to računaju.

I mnogo jače ekipe Dinama od ove ne bi doma po izgledima bile u egalu s ovim Leverkusenom.
  • crophantom
    7.7k
    Ja bi htio prvo doma Leverkusen pa Rennes u gostima.
    To ovak ionak gubimo vjerojatno, a nek nam ove 50 50 tekme dodu kasnije kad se Rus uigra i nadamo se Nsoki.
  • NoSkillan
    609
    12.6 bodova nam daje
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Jedino ćeš imati 100% Rusa

Kotarski ne znamo ništa još, a i mora stići do prijave inače dzabe farbamo

Nsoki ne znam da li je on pojačanje i rotacija Europske utakmice

Dani u jednom trenutku da, ali sumnjam do prvog i pitanje koliko dok ulovi formu

Aleks ne tako skoro i pitanje je šta on može dati u Europi

I to ti je 5 i to sam ga navukao do kraja….

Tko? Možemo računati da će se juniori dizati i bilo bi dobro, ali realno ulazimo kako ulazimo…
  • Str1nger Bell
    4k
    Dobar ždrijeb, lakši protivnci u domacim tekmama nego prosle godine.

Puno toga ovisi o rasporedu kad s kim igramo i pogotovo o rasporedu u domacem prvenstvu ovih jačih poput Sunderlanda i Leverkusena.
  • javolimtebejako
    6.2k
    When are the league phase matches in the 2026/27 Europa League?

Matchday 1: 16/17 September 2026
    Matchday 2: 15 October 2026
    Matchday 3: 22 October 2026
    Matchday 4: 5 November 2026
    Matchday 5: 26 November 2026
    Matchday 6: 10 December 2026
    Matchday 7: 21 January 2027
    Matchday 8: 28 January 2027
  • db-izbjeglica
    21.6k
    Ljudi moji, dinamo je u ovom natjecanju trenutno drugi pot i to pri vrhu drugog pota. Što znači da po renomeu i uspjesima u europskim natjecanjima zadnjih 5 godina mi uopće ne bi trebali biti upitni za proći dalje i trebali bi gledati kako hvatati top 8 i imati slobodno kolo u KO fazi.

Mi ovdje raspravljamo i tome kakve su šanse za prolaz u KO fazu i može li se do 10 ili 12 bodova.

Dinamo je ne tako davno uzimao bodove i prolazio protiv atalante, shaktara, tottenhama, chelsea, monaca, milana....

Sad se uglavnom dižu bijele zastave na leverkusen, sunderland i rennes...

Ajmo se konsolidirati, svima je jasno što ovoj momčadi fali, dajte par pojačanja i idemo odigrati ozbiljnu europsku sezonu, kako i priliči ovom klubu.

Kakav kurčev sunderland... dinamo je rušio sve londonske klubove, a sad ćemo se plašiti kluba iz engleske pripizdine koji je donedavno bio treća liga, a zadnju europsku tekmu je odigrao prije 50 godina. Mi tu kao nemamo što tražiti i trebamo skupljati iskustvo?

Plaši me ovo prihvaćanje teške prosječnosti i normaliziranje neuspjeha, alibi europska sezona nam nije potrebna. Bolje opet raskopati cjelokupnu momčad i krenuti od temelja, nego se koprcati za biti top24 u europa ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.