• Davieboy86
    842
    Kome god Thompsonov glazbeni repertoar ne odgovara , neka dobro prouci povijest naseg kluba i grupe. Ako je i dalje stanje svijesti nepromjenjeno, preporucam promjenu na drugi nogometni klub.
  • Mihael2305
    262
    Danas se igra s rudešom?
  • Zvonkec
    292
    Mi smo bad blue boysi, čuvari zagrebačke časti, katoličke crkve i hrvatske
  • don
    15.1k
    ja se samo nadan da je DJ naučia nešta sa sinoćnje utakmice i da će repertoar poput sinoćnjeg postat tradicija, odnosno barem 2-3. Nemoguće je usporediti atmosferu na Maksimiru inače prije utakmice (bolju play listu ima Orijent) i onu od sinoć. Ako je cilj imat šta bolju atmosferu, onda pusti ono šta ljudi vole.
  • javolimtebejako
    2.8k
    nisam ni ja nikad slusao thompsona al sinoc je bilo bas lijepo pogodeno, svakako bolje neg kad mi puste neko komercijalno house sranje s otvorenog radija. koji ce mi to kurac na tekmi
  • Marktwain
    716
    Mislim da bitno napomenuti pojedincima da ne privatiziraju hrvatstvo i domoljublje poput HDZa i da se ne ponašaju ko mjerna jedinica hrvatstva kao da imaju certifikat od sedmero braće i dvije sestre koji su nas doveli na ove prostore.
    Ako nas povijest ičemu uči, to je da su takvi prvi sjebali ostale Hrvate pod krinkom domoljublja.
    Okanite se toga, ovdje smo zbog Dinama, a ne brojanja krvnih zrnaca.
  • Zvonkec
    292
    potpuno nepotreban komentar i ono ''mašio si ceo fudbal' čovjek je izrazio nelagodu na thompsona i domoljubne pjesme na maxu, par ljudi ga je upozorilo na povijest kluba i grupe. Nit je ko mjerio hrvatsvo ikome nit su se bojala krvna zrnca ali mora doletit koji preventivni dušebrižnik. Evo ovdje sve minken brojna, kutle i luke rajići držimo krunicu u lijevoj a desnu ruku u tvom džepu pa buš ti zonu obranil od pohlepnih kradljivih rvatina
  • Thor
    440
    Odlicna koreografija, odlicno navijanje, odlicna potpora i odaja pocasti najvaznijem danu u povijesti od nase grupe iz koje je puno heroja nazalost polozilo svoje zivote. :heart: bravo decki i sve pohvale :heart: :strong:
    Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska :heart: :strong:

Tekma super i sve je bilo kako treba biti! :heart: ajmooo dinamoooo
  • Marktwain
    716
    Ne branim ja nikoga od ničega ali idete na kurac više spominjanjem domoljuba i 'ispravnih vrijednosti' po temama, ponašate se ko Dalić.
    I nemam 10 godina da nemam pojma o povijesti Hrvata, kluba i grupe.
    Mene sigurno nećeš o tome učiti.
  • Zvonkec
    292
    Thor u bullseye as usual
  • mlinchica
    3.6k
    Kome god Thompsonov glazbeni repertoar ne odgovara , neka dobro prouci povijest naseg kluba i grupe. Ako je i dalje stanje svijesti nepromjenjeno, preporucam promjenu na drugi nogometni klub.Davieboy86

Ajd nemojte takve stvari pisat, niti malo nije cool.
    Slušaj kaj god hoćeš ali si nemoj ni ti niti itko drugi prisvajati pravo da preporučuješ nekome tko navija za Dinamo, da promjeni klub jer ne sluša određenog pjevača.

Ja ga ne slušam u svoje slobodno vrijeme. Znam neke pjesme koje su mi dobre, većinom stariji repertoar.
    Koju sam ono jučer pjevala, @Marley, na početku tamo? :lol:
    Usput, reci kolegi jel ti bilo neugodno zbog mene, sram ili ne želiš više samnom dijelit tribinu?
    Okrenule smo tu različitost na zajebanciju.
    Ona se diže i urla na njegove pjesme, ja ju pazim da ne padne, usput joj dobacim da mi je dosta već, treba mi nekaj zagrebačko i Dinamovo … :lol:
    Onda Domovinu i Hrvatska Mati pjevamo zajedno, s visoko uzdignutim rukama.
    Ne, ne slušam niti Milu Kekina.

Ajd samo jednostavno volite Dinamo.
  • Zagi
    11.1k
    Prvi puta čujem da netko kaže da sluša ili ne sluša "Milu Kekina" . Kaj ti odlazak u politiku napravi ...
  • Filip85
    457
    Ne znam dali da ovo stavim pod Shit of the day ili ne, ali ajde ovdje ću... pazite jedan od komentara na hajlajcima od jučer na maxsport YT kanalu

"da razjasnimo par stvari. Boban je postavio Kovacevica jer zna kakav ima karakter, i da mu moze on slagat sastav. Nazalost postavio ga je samo kao pijuna svog, to vidimo i iz toga kad kaze da ga srce boli sto stojkovic igra sa klupe. Rpg, stojkovic, galesic na klupi... Ima velike istine u petkovicem gostovanju u PI.
    Takoder, ova utakmica po statistici i rezultatu se cini kao laka, ali ustvari tko god je gledo uzivo utakmicu daleko je to od tog. Svaki put kad je Vukovar preso centar mi smo strepili oce li past gol. Njihov stoper 2 puta izbaci cijeli nas vezni red. Da su imali bolju realizaciju i da j igro Knoll od prve minute...
    Ovo je dobronamjeran komentar, dinamo je trebo pobjedit da, ali je vukovar radio puno problema dinamu, a to je ekipa koja je igrala do priie 2 mj 1.NL. Znam da je pocetak prvenstva, ali sve u svemu ovo ne izgleda toliko dobro koliko se piše u medijima. Dat cemo momcima vremena, ali morat ce se napravit odstupanje od bobanovih pocetnih 11."
  • miro
    7.2k
    Za mene osobno npr. Thompson nema apsolutno nikakvu poveznicu s Dinamom, a recimo Mile Kekin ima, jer je (nekad bio) punokrvni zagrebački punk/rock i to vrhunski (Džinovski, G.A.D.)
    Evo to je moje mišljenje, ali dopuštam i suprotna, nismo Sjeverna Korea
  • Paggini
    63.3k
    Takoder, ova utakmica po statistici i rezultatu se cini kao lakaFilip85

Ovo mi je legendarna argumentacija, "utakmica se po apsolutno svim parametrima i pokazateljima čini kao da je Dinamo bio dominantan, ali ja osobno dok sam gledao utakmicu sam se stalno tresao, tako da je moje mišljenje zapravo istina, a ne svi objektivni pokazatelji"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.