• PetkoDaniOršaGol
    540
    Upravo tako. Potpisujem sve od riječi do riječi, plus apsolutno nema potrebe za panikom i crnilom ako dođe neko krizno razdoblje. Ovo je tek druga natjecateljska utakmica, 9 od 11 je novih, sve će to sjest na mjesto.
  • crophantom
    1.5k
    koliko godina se forsiralo kroz medije kako je biti anacionalan super cool, urbano, napredno, mene to ne iznenađuje. Cudi me zapravo sto toga nema vise...

Video top, al jadan Belinho ima PTSP da ga jebes :D
  • don
    15.1k
    Dinamo je zagrebački klubđole

Dinamo je prije svega hrvatski, a tek onda Zagrebački klub.
  • FelceAzzurro
    599

Dobro je Balaševiću, jedini koji dijele ljude su takvi kao ti i ovaj crtani lik majki. Otiđite na neki tečaj socijalne inteligencije ako ne razumijete zašto su one pjesme jučer bile na razglasu. Je li vi uopće razumijete što dinamo zagreb predstavlja ljudima? Jeste čuli koliko je jučer ljudi pjevalo na te pjesme? Je li vi znate što se u RH i na mjestima gdje su Hrvati živjeli i žive događalo prije 30-35 godina? Nije NK Dinamo Zagreb tu radi vas i vaših hireva.
  • Noel
    14.6k

Naravno da je zagrebački. Ima nekih koji bi voljeli da nije tako i koje to jako smeta. Isto tako naravno da je hrvatski. Isto tako ima nekih kojima to smeta. Uglavnom klub je zagrebački i hrvatski. Purgeri smo i nemreš reć da nije prvenstveno zagrebački, sori.
  • miro
    7.2k
    malo si se zajebo. Zagrebački i hrvatski, ništa prije i ništa poslije
  • đole
    451
    Dinamo je svakako simbol hrvatskog nogometa i nacionalnog ponosa, tu se slažem. Ali kako kome, jer ja sam rođeni Purger i za mene je Dinamo prije svega zagrebački klub. Uostalom, u imenu nosi “Građanski”, a nadimak mu je “Purgeri”. Tu je osnovan, tu igra, tu mu je navijački core. Punih 114 godina purgerskog kluba

A kaj se pretjerivanja s Thompsonom tiče: Thompson - Torcida razara sa sjevera
  • Nadmocniji
    450
    ZA DOM SPREMNI!
  • don
    15.1k
    malo si se zajebomiro

nisan ne brini.

A kaj se pretjerivanja s Thompsonom tiče: Thompson - Torcida razara sa sjeverađole

i ideš na klubaštvo di mista za toga nema, u Majki stilu. To mi je dovoljan pokazatelj da nemaš pojma o čemu pričaš ka ni o čemu mi pričamo.
    I da, boli me ona stvar, nek sutra snimi himnu Torcide šta se mene tiče.

Je li vi znate što se u RH i na mjestima gdje su Hrvati živjeli i žive događalo prije 30-35 godina? Nije NK Dinamo Zagreb tu radi vas i vaših hireva.FelceAzzurro

:100: , a vi koji to ne razumite, sori.
  • Jay
    2.5k
    Kako je lijepo doći na temu i čitati o sporednim stvarima. Prije samo 3 mjeseca nitko ne bi trepnuo zbog glazbe prije utakmice :love:
  • mlinchica
    3.7k
    Dinamo je prije svega hrvatski, a tek onda Zagrebački klub.don

Dinamo je i zagrebački i hrvatski i nitko nema formulu kojom će određivati čega je više tu.
    Zagreb i Hrvatska nisu suprostavljene strane pa da si idemo malo mjeriti čega ima više.
    Nemojte to raditi.
  • don
    15.1k
    apsolutno nitko ne mjeri čega ima više. I stojin iza stava da je Dinamo prvo hrvatski, a tek onda Zagrebački klub. Gledan to kroz prizmu toga da Hrvatske nije bilo, ne bi ni Zagrebačkog Dinama.
  • Noel
    14.6k

Prijatelju Dinamo je postojao dok Hrvatska kao samostalna država nije postojala i dok je kao zagrebački klub ponosno nosio hrvatska obilježja koja nisu bila dobrodošla u ta ružna vremena.
  • don
    15.1k
    klub ponosno nosio hrvatska obilježjaNoel

tako je
  • Dr Hofmann
    3.7k
    Dinamo je institucija Zagreba i hrvatskog naroda. Nemoguće je za tako veliki klub u maloj zemlji imati striktno gradski karakter, pogotovo s obzirom na Dinamovu povijest. Ali da je klub neodvojivi dio zagrebačkog identiteta, naravno da je. Dinamo je Zagreb, Zagreb je Dinamo.

I sada kad se klub ,,pročistio" to će biti sve jače i jače
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.