• Goncalo Santos
    1.7k
    nije mi bilo dobro dok sam ga sluso, prvo jer mi se cini da nismo gledali istu utakmicu jer ne znam cime on moze biti zadovoljan i o kojoj dominaciji prica

Drugo, samo je pokazo da nastavlja gonit svoju pricu i onda na sve to kaze da je nama svaki bod u europi veselje? Normalno da je svaki bod u europi bitan, ali sta smo mi neki seoski klub sta prvi put igra europu pa trebamo slaviti minimalne poraze i velike nerjsene rezultate?

Dobro da nije ko jakir reko, nama je malmo nagrada za visoko drugo mjesto prosle sezone, tu smo da uzivamo.

Ovakav malmo je bez podcjenjivanja klub barem razinu ispod Dinama i nemas se sta veseliti niti bit zadovoljan. Doso si u Dinamo i moras pratiti njegove standarde i ambicije, a ne svoje privatne koje se ocito ne poklapaju.
  • IceMan
    3.6k
    Pisao sam u drugoj temi, Bayernu se također svi zatvaraju. I u Bundesligi a bome i u ligi prvaka.

Po utakmici imaju 10 mrtvaca, pa daj onda prepiši te kretnje, taktiku, stajanja i ostalo. Mislim da je dosta toga i u 10-ki, s kojim mi ne igramo.

Prva stvar npr koju najveći laik vidi je ta da njihovi bekovi Laimer i Guerrero imaju skoro svaki napad pretrčavanje iza krila. Stalno su gore i ofenzivno. Naši bokovi 80% tekme igraju 10 metara od stopera. To je prvo i osnovno.

Okej, mi možda nismo Bayern, al za Goricu, Lokomotivu, jučerašnji bunkeraški Malmo - bogme jesmo.
  • Masto
    300
    desetka je važna
  • IceMan
    3.6k

Nemaju klasičnu al imaju u igri..

I ta 10-ka (sad ju je igrao mladi Karl) prije Gnabry ili Musiala, oni često mijenjaju pozicije s Kaneom, i završavaju u šansi gotovo jednako kao i Kane.

Jako je bitno puno se kretat kad je bunker, a ne biti sterilan i dodavat se otraga bezbroj puta.

To vidi i nogometni laik što svakako mi ovdje svi jesmo, a kamoli stručnjak i trener kao Mario.
  • marcio amoroso
    46.4k
    Mislim da je Kovu Malmo iznenadio i da nije očekivao da će se baš ovako zaštekati. Mislio je da ćemo i njih uloviti na neku polukontru ili kontru. Početna postava je bila logična i očekivana. I na ovakav bunker smo stvorili dovoljno prilika, ali je problem što svaki iole ozbiljan udarac završi u našem golu. Rekao bih da Kova za to nije kriv, ali on postavlja i golmana, a ovaj je ispucao baš sve kredite.
  • Zagi
    12.6k
    Ako se ne varam, trenera vratara se pita tko bi trebao na gol.
    Vrijeme je da Boban, Kova i Cappelas pozovu Mrčelu na informativni razgovor.

Tu se neke stvari trebaju objasniti oko kvalitete i ocjene rada .
  • Jaro
    10.9k
    I na ovakav bunker smo stvorili dovoljno prilikamarcio amoroso

Wot? Sa 67% posjeda smo imali gol u 95oj i precku nakon kornera. Ja nisam vidio ni jednu drugu priliku, par udaraca iz realno pokrivenih situacija i to je to..
  • OsamŠest
    6.2k
    Mislim da je Kovu Malmo iznenadio i da nije očekivao da će se baš ovako zaštekati.marcio amoroso

Mislim da je ovo cijela poanta.

Mislim da stožeru ni na kraj pameti nije bilo da ćemo dominirat s posjedom na njihovoj polovici, nego su očekivali klasičnu euro tekmu 50/50.

Ne znam kaj da kažem.. Meni je Dinamo dobar. Da se riješi golman i da se ohrabri (kreativac na desetki i više rotacija) sa izborom prvih 11, ova momčad će gazit sve u hendikepu.
  • NKDZ86
    6.1k
    dinamo treba bazirati svoju igru napadački, na probijanje bunkera, pa 80% hnl igra na kontre protiv nas i autobus ispred gola, a mi pustimo Belju ili Kulu da se hrvaju s njima troje, a krila da pokušavaju nešto šta ne ide...
    i dobimo ove rezultate.
    minimalno 2 špice, jedna 10, 2 isturena vezna, pa ti pjevaj sinko
  • Zagi
    12.6k
    Zbilja su sitne promjene potrebne da sve ovo , barem na papiru, izgleda jako dobro. Ovaj set od 9 utakmica će dati mnoge odgovore. Odgodite sud do polovice prvenstva.
  • Mali dioničar
    18.2k
    Prethodna utakmica u Malmu isključenje Vrsaljka, Kelava hobotnica, poraz 2:0 i ipak prolaz u LP "nakon kakve igre?"

U Ligi prvaka statiranje.

Jučer neriješeno uz izraženu dominaciju.

Tri europske utakmice bez poraza, sasvim solidna pozicija koja obećava mjesto u prvih 24.

Činjenica je da je Dinamo europskim rezultatima od 2018 do danas razmazio ionako razmažene navijače, ali toliko kritika u ovom trenutnku je totalno i apsolutno bez pokrića.

Ovaj bahatluk tipa "kakav faking Malmo" i nezadovoljstvo osvojenim bodom je zbilja zanimljiv fenomen.

Da Dinamo u nadoknadi (kao recimo protiv Sahtara) prospe pobjedu, govorilo bi se o luzerstvu i amaterskim zamjenama koje je trener napravio te mentalitetu koji ne može dovršiti posao do kraja.

Sad kad je Dinamo odigrao hrabro i otvoreno i stisnuo protivnika u njegovih 20 metara i kad je Dinamo taj koji je u zadnjoj minuti izborio bod i to direktnom akcijom igrača uvedenih s klupe, sad se opet nema snage proslaviti pozitivan rezultat.

Jer onaj koji misli da ovo nije pozitivan rezultat ima problema sa percepcijom i nogometa kao igre i pozicije Dinama na europskoj nogometnoj mapi.

Taj bahatluk i obijest neslavljenja pobjede protiv Osijeka i nezadovoljstva jučerašnjim raspletom je za tešku psihijatriju.
  • kadsemasazatalasa
    246
    nije Dinamo odigrao hrabro i otvoreno, nego su ovi stali u bunker i čekali.

problem je što ovaj malmo jučer je ekipa koju se moralo dobit.
  • Crni86
    16.3k
    Prije koji tjedan smo se rugali s tovarima jer su pricali o ulascima u zadnju trecinu, pa i macabiju ciji su igraci slicno govorili. Mi pricamo o posjedu i totalnoj dominaciji, a iz tog posjeda su proizasle tocno 1 prilika iz igre (beljo glavom) i kornera (sergi precka). I na kraju same utakmice kad smo krenuli vabank pa je Bakrar zabio i jednom zaprijetio.

Imali smo mi posjed, ali jalov. Svaka cast kovacevicu na hrabrosti da na europskom gostovanju uzmes posjed i stanes visoko, ali ne mislite li da su nam oni zapravo prepustili loptu? Da je njima to zapravo bio plan? Prema sofi imali smo 667 dodavanja, od toga su 246 dodavanja imali nasi stoperi. Misic koji se dosta cesto spustao izmedu stopera imao je 90 dodavanja. To je sve skupa skoro 50% dodavanja cijele ekipe.

Razumijem ja ljude koji kazu dominirali smo, na prvu to tako i izgleda kad vidis koliko smo imali loptu u nogama, ali zapitajte se da li je to stvarno bila dominacija. Meni je dominacija reala protiv juvea bila kad je sjevalo sa svih strana prvo poluvrijeme pred golom juvea.

Jer onaj koji misli da ovo nije pozitivan rezultat ima problema sa percepcijom i nogometa kao igre i pozicije Dinama na europskoj nogometnoj mapi.Mali dioničar

Mislim da su decki u podcastu ovo dobo identificirali. Navijaci jos imaju ptsp od prosle sezone, i sad se puse i na toplo i na hladno. Odigras jednu utakmicu slabije dobis flashbackove. Odigras 2,3 ti flashbackovi su jos gori. Treba nam jedna dobra, jaka sezona da se taj gorak okus i ptsp pobrisu.

Rezultat ovih tjedan dana je odlican, ali ako pogledamo ofenzivnu igru nase zadnje 3 tekme (loksa, osijek i malmo), navijaci s razlogom mogu biti zabrinuti sto nas ceka vec u ponedjeljak jer ocito su protivnici nasli rjesenje za nasu igru. Sada je na potezu kova da nade taktiku kako taj problem rijesiti.
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Dobro jutro zona , sinoć luda atmosfera , sve za 10, osim ovih Kovinih izjava nakon tekme. Ne znam šta se desilo sa onim finim skromnim gospodinom. Ovaj ga je nadmudrio taktikom , jednostavno i sve za 10, imali smo utakmicu,kontrolirali kako se kaže. Jedan njihov udarac i gol,već viđeno. Ali da ti od Malmea praviš jedan Kopenhagen koji je obima uvalio 5 komada prije par mjeseci, onda ti stvarno nisi normalan. Igramo bez kreacije ,lopta kruži sporo ,ubačaj a u 16 premalo igrača . Sreća taj gol na kraju ali ovo smo trebali dobit bez da smo se oznojili. Svakim danom sam sve sigurniji da jednostavno ovo nije level i kapacitet za Dinamo. Nije on kriv do duše. On svoj posao odradjuje najbolje kako zna ,ali to nije na žalost dovoljno za biti trener Dinama
  • Blueshadow86
    4.3k
    Trener mora na dodatno školovanje.
    Imali smo problem s Malmom, Goricom i Lokomotivom jer su nam stali u blok, gusto iza i čekali prilike iz kontre. Mi na to nemamo odgovora i pušimo bodove.
    Očekivao sam da će nešto naučiti iz Gorice, ali nije - dogodila se Lokomotiva. Očekivao sam da će nešto naučiti iz Lokomotive, ali nije - dogodio se Malmo. Hoće li nešto naučiti iz ove utakmice? Bojim se da ne.
    Konstantno igraju jedno te isti igrači, konstantno koristi jedno te istu formaciju. Pa jebote, možeš li igrati nekad s 2 napadača? Možemo li očekivati protiv Vukovara igru s 2 napadača? Pa probaj, pokušaj, igraš protiv zadnje ekipe na tablici, stisnut će se iza ko i ove 3 spomenute ekipe protiv kojih si se mučio i protiv kojih nije išlo. Probaj ubaciti od prve minute i Belju i Kuleta. Nije Sveto pismo igrati stalno s jednim napadačem.
    Mijenjaj nešto, probaj, pokušaj... Pokušaj i ti nekada iznenaditi protivnika.
    I promijeni više tog golmana, vidiš li ti da to ne ide više ovako??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.