• San Lorenzo
    22.6k

Gle okretao si priču da je fokus samo na negativi...ako očekuješ da ću rovat po forumu da ti pronađem konkretan post, sorry ali nemam volje.
  • Pacho
    8.9k
    Covjek od 50 godina se na Dinamu uci kako treba s novinarima, kako je to kad si favorit, kako igrati Europu te kako rotirati kada igras istu, kako ne ugasiti igrace s klupe, itd... Ajde da se radi o treneru od 38 godina koji pokazuje da je megatalent u nekim poljima pa istrpis neiskustvo da bi kasnije bio nagraden. Ja kod Kove zasad ne vidim sta cemo mi to (barem teoretski) dobiti, a da je toliko jebeno da ga se isplati cekati dok se on uci.

A sto je najgore u svemu, ni ne pokazuje da uci na greskama.
  • Paggini
    73.6k

Pa imao si dovoljno volje napisati da sam srao, očito bez osnove jer sam eto, prerovao tih 20 postova od osijeka koje sam napisao i nisam našao išta da sam cinicno ikome komentirao po pitanju bunkera.

I da, stvarno se ispričavam što nisam u klanu "sve gori, goni sve, sta je ovo", kada smo u situaciji u kakvoj jesmo.
  • Fan
    1.6k
    Jednu stvar sam ovdje više puta pročitao koja mi nije jasna. Velite, ko je mogao očekivat da će igrat bunker.
    WTF?
    Napucavaju ih svi u prvenstvu, pol ekipe im je strgano ili imaju crvene, zadnji su na ljestvici, ludogorets ih uništio jer su probali igrat otvoreno pa su se prebacili na bunker protiv victorie, a mi (donekle) napadački ubili fener i maccabi.
    Zar je itko očekivao da oni neće igrat bunker?!?
    Pa čak i da mi laici ovdje nismo to očekivali, Kova je to morao pročitat i zaključit i bar polovično pripremit tekmu za to, a ne opet Goda, 3 centralna vezna, Hoxha....
  • Pacho
    8.9k

A i ako te iznenade opet mozes odmah reagirati. Samo treba imati muda.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Možda sam čak i vise ljut izjavom nego igrom danasLjubo

Evoluira u Jakira...Jakir je skrušeno priznavao da nije bilo dobro, tjedan dana kasnije sve isto u postavci igre, sve isto u intervjuu poslije utakmice...Kovačević udara po procesu i da ćemo biti bolji.
  • San Lorenzo
    22.6k
    I da, stvarno se ispričavam što nisam u klanu "sve gori, goni sve, sta je ovoPaggini

Dobro je smiri se, nitko, bar koliko sam vidio, ne traži da se sve goni, zapali i zaključa...jel igramo dobro, evo oprezno ću reći da ne igramo i da nas se sve lakše čita, a ne primjećujem da Kovačević ima neki plan b u rukavu.
  • Dudu9
    1.9k
    izmjena Beljo-Kulenović mi je baš ono robovanje jednom sistemu, ko da mu neko strogo naredio igrati stalno 433, pokušavamo nabacivat a da nikog tamo nema, koji je to smisao, kad sam vidio pri kraju utakmice 3 igraca na krilu mrak mi pao
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Defezivno smo mi cijelu sezonu jako dobri, nismo na odličnom jer je i odbrana znala imat svojih pomračenja(prvo poluvrijeme prvo kolo u Osijeku, drugo poluvrijeme u Rijeci ili 20 minuta drugog poluvremena u Varaždinu).

Četiri gola su direktno na Nevistićevu dušu(gol večeraš, Varaždin drugi gol, penal za Lokomotivu i prvi gol Gorice),u ostalim situacijama kod golova jednostavno nije ništa mogao, isto tako nas je i spašavao protiv Rijeke.

Kod Kovačevića mi je minus u ofenzivnom djelu, što mi još nemamo neki uhodan i uigran sistem(odnosno igru) prema naprijed, što sam spomenuo i nakon Lokomotive na temi o svemu pomalo. Također kasni sa reakcijama i zamjenama. Zamjene ne moraju uvijek biti po špranci pozicija za poziciju, niti da uvijek počinjemo 4-3-3, daj malo promješaj formaciju, igrače, podtavku igre, iznenadi protivnika sa istom, ili zaokrenei 180° na poluvremenu pa uleti skroz drukčije u poluvrijeme.

Problem u ofenzivnom djelu je što slabo slažemo neke ozbiljne prilike i šanse, gdje ćemo bubam pogoodit 2-3 stative, 2x ce odbranit 100% šansu njihov goman, ali ćemo isto tako i zabit uigrana dva-tri gola, ma neka je i jedan, ali da je uigran.

Ovo senilno kruženje oko 16erca( vukovar, varaždin prvo poluvrijeme, lokomotiva, gorica, malmo večeras do zadnjih 10 minuta) gdje lopta ide od jednog beka i krila do drugog beka i krila bez ičeg ozbiljnog(odnosno najozbiljnije ti je Lisičini i Godini ubačaji u bunar, gađanje Belje koji je okružen sa dva, nerijetko tri igrača i podo flssterom od istih i ne može naprabit ništa, ne on, ne nijedan napadač) se ne može smatrat ozbiljnom, napadačkom i prijetećom igrom. Bilo bi pogrešno da može.

Plus kad na to uzmemo malo bolju konverziju nego što nam zapravo treba biti, odnosno golove koje smo zabili(skoro eurogolovi Ljubičića i Lisice protiv Maccabia, pa gol Lisice protiv Varaždina- isti takav je bio i prvi gol Varaždina, "krompir" Belje protiv Fenera). Da nije se malo sreće tu okrenilo na naš mlin, a bilo je i vrijeme, jer je nedostajalo(nismo imali) od početka prošle sezone, danas bi vjerovatno se pričalo o smjeni Kovačevića ili bi Mario bio već bivši.

I to je dio koji me najviše iritira u svemu vezanom za Kovačevića kao trenera, što defenzivno koliko god to bio beton na u odnosu prošlu sezonu, kad je odbrana visila ko luster( a sa onakvim igračima i nije čudo) ofenziva se mora još pokazat jer su ostali najveći dužnici trenutno kao i osoba koja ih vodi i uigraje.
  • tp1997
    2.2k
    Kad čujem "svaki bod u Europi nam je veselje" dođe mi na povraćanje i proljev istovremeno.
  • Pacho
    8.9k

Takoder. Previse smo mi bodova i velikih skalpova skupili da bi trener to izjavljivao. To je izjava za trenera Rijeke ili pogotovo one orjunaske olupine, ali ne za Dinamo. Sto je najgore, ja cak s neke ljudske strane razumijem da njemu valjda i je tako, jer je od Europe vidio samo onaj planinski vrh s Tobleronea, ali to jednostavno nije mentalitet koji nama treba. I onda to laprdanje o prvaku Svedske koji zapravo to vise ni nije nego je ekipa koja mozda nece izboriti Europu.

Nitko od nas ne bi odbio priliku zivota, ali jebiga ako si nespreman onda ces i djelovati kao da se utapas cijelo vrijeme.
  • rioda
    10.9k
    Četiri gola su direktno na Nevistićevu dušu(gol večeraš,Navijač Dinama

Fascinantno mi je kako Valinčić kod svih prolazi bez kritike za ovaj gol.
  • bobanzg
    71
    Baš izjava kao da i dalje trenira Belupo i nije svjestan gdje je došao.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    mislim da je igrača koji je zabio(Lewicki) čuvao McKenna, a ne Valinčić, ili ke nešto drugo u pitanju?

gol kao gol je krompir, prvo Nevistic se ukopo na crtu kao da je na wc šolji, bacio se katastrofalno sporo i plus cherry on top, promašio loptu kad ju je htio skinit sa gol crte.
  • rioda
    10.9k
    mislim da je igrača koji je zabio(Lewicki) čuvao McKenna, a ne Valinčić, ili ke nešto drugo u pitanju?Navijač Dinama

Valinčić ga je čuvao, bili su praktički na drugoj stativi, ali ga je ovaj kretnjom izbacio

Nevistić se bacio prema prvotnoj putanji lopte i mislim da bi ju lako uhvatio da nije promijenila smjer. Odbila se od McKennine noge i skratila kut, odbila se više u zrak i taman je za toliko ostao kratak Nevistić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.