• Zg123
    2.7k
    pa drago mi je da si se prepoznao
  • ElDorado
    6.4k
    Dakle ova tekma je bila ko stvorena za Vinlofa. Goda stalno puštan na krilu ubacivao balončine, nije mogao preći nikoga. I tako cijelo drugo poluvrijeme i Kova ne mjenja ništaa vidljivo iz aviona.

A da nam se trener vrati na postavke s početka sezone????
  • Paggini
    73.6k
    pa drago mi je da si se prepoznaoZg123

Pa ajde mi molim te reci tko te to napao za tvoju kritiku trenera? Ili samo radiš od sebe mučenika?

Ili ti je posjedovanje drugačijeg mišljenja od tvoga automatski napad?
  • Dudu9
    1.9k
    dinamo je u ovoj utakmici izgubio 2 boda, trenera i momčad iznenadio bunker a očito nemaju ideje kako probit po ko zna koji puta
  • Chempers
    917
    8.8k
    Nije razina za Dinamo. Neshvatljivo mi je da dovodis Bennacera, igrace iz La Lige, Bundeslige, Capellasa i onda ekipu das u ruke njemu.
    Pacho

Baš to. Nije da čovjek ima 35 godina pa smo ga doveli jer je veliki potencijal. Od svega što se očekivalo da ćemo dobiti od njega nismo dobili ništa jer mu je primarna ideja braniti svoj posao umjesto napraviti nekakvu smislenu igru.
  • hardek
    6.9k
    Pitanje je hoće li naučiti. Ako protiv Vukovara u prvih 11 vezni red bude Mišić-Bennacer-Ljubičić početi ću gubiti nadu.
  • ElDorado
    6.4k
    ha bas to rekoh prije 10 min
  • Xpert1992
    66
    Kova je zeznul danas sa dosta stvari, ali nije iskljucivi krivac kaj nismo dobili. A kaj da on napravi kad Misic svaku 20-u loptu uspije pogodit u okvir ili to kaj Nevistic u glavi razmislja o svemu drugome osim o onome kaj se desava na terenu.
    Ali stoji definitivno ak si vec odlucil da ti je plan igre u drugom poluvremenu lansirat loptu u 16 jer ocito individualno ne vjerujes da tvoji igraci mogu napravit visak u sredini ostavis Belju i Kuleta zajedno pa nek se hrvaju sa Svedima unutra.
  • NBC
    43
    Danas je trener kasnio sa izmjenama. Skoro pa niti jedna dubinska lopta, stalno se prebrojavamo kao u rukometu ali presporo. Beljo zrel za izvaditi u 45 min. Ljubičića nije bilo na utakmici. Goda danas spor i predvidljiv. U ovakvim okolnostina se igra sa 2 napadača jer protivnik igra dupli blok.Pogreška je vađenje Zajca, po meni trebao je Ljubičića. Definitivno fali igrača koji mogu puknuti sa 20 metara - ala Mudri.Iako Nevistić nije krivbza gol, po meni treba raditi na povratku Livakovića.Dobar potez uvođenje Varele, ali je to trebalo biti u 60. Minuti. Nakon 3 kola 7 bodova je top , ali šteta što nismo uzeli 3 boda jer ovaj Malmo bi HNL- u bio pri dnu.Idemo dalje!!
  • Crni86
    16.3k
    Pitanje je hoće li naučiti.hardek

Bio je naucio na pocetku sezone kad smo se prebacivali svake tolko u 4231. To nam prvo kolo i spasilo pobjedu.

Ja mislim da nakon varazdina pa sve do danas nismo niti jednu tekmu odigrali sa desetkom. Ne kuzim zas se odustalo od tog plana b koji se pokazao u startu dosta uspjesan za drugu opciju kada nas nije islo u 433
  • hardek
    6.9k
    Čak ne znam da li problem samo u 10-tki. Mislim da je generalno balans ekipe loš ako počinjemo kao danas. Možeš ti igrati sa 3 6-ice ali onda ti treba Vinlof kao ofenzivniji bek da to balansira malo.

Sa Godom lijevo, Hoxhom i Lisicom kao pravocrtnim krilima i 3 6-ice dobiješ ovo što si dobio danas. Nedostatak imaginacije.
  • bobanzg
    70
    Mislim da Kova ima fore do Božića da dovede u red i sebe i igru, a onda bi Boban mogao tražiti novog trenera. Ovo dosad ničim ne ulijeva nadu da će se popravit. Šablonizirana, sterilna, pirova i jalova "dominacija" bez učinka. Iritira me kako u sportu i u životu općenito manjak hrabrosti i ziheraštvo. I sad još nakon ove tekme svi sretni i zadovoljni pa ispada da je sve super i mrak. Ja nisam zadovoljan s bodom protiv ovih klošara i siguran sam da bi s hrabrijim pristupom lako dobili. Ne želim prestrašeni i dosadni Dinamo.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Protiv bunkera ne ide. Nije to sramota, nije nikad ni išlo.

Ali brate dragi, onda na treningu igraj A vs B ekipa, neka B igra ekstremni desetorodupli blok, pa ovi neka probijaju, pa vidi kako ide sa desetkom u međuliniji, pa ovo pa ono
    Paggini

Nemoj se ljutit, ali nakon Osijeka je masa ljudi ostavila komentar na tragu ovog tvog, pa si reagirao ciničnim odgovorima.
  • Paggini
    73.6k

Jel jesam prijatelju? Ajde mi to nađi.

Gdje sam ja to cinicno odgovarao na postove o igranju protiv bunkera.
  • Crni86
    16.3k
    pa i to je na pocetku radio. Velim ne bi to bilo nista novo, samo mi nije jasno sta se desilo da su vida i stojke kao desetke zaljepljeni za klupu te vinlof kao da je nestao.

Ja bi jednostavno volio cut kovu zasto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.