• Ljubo
    155
    Možda sam čak i vise ljut izjavom nego igrom danas.
  • Pacho
    8.9k

Nece. Vidis da kaze da je sve bilo dobro.
  • ivanlivno
    18

Lik se pretvorio u Jakirovića, fascinatno.
  • nwankwo646
    846
    Plus, njemu je gostovanje u Švedskoj nešto mega, vrhunac karijere, vjerojatno mu je opreznih 0:0 oknwankwo646

E moj treneru
  • Crusades
    19.5k
    napraviti zamjene kako spadaZg123

jedno 5 puta je napisano da su zamjene donijele gol i bod. Čitate li vi šta pišete!? :lol:
  • Paggini
    73.6k
    Mislim, ima dosta toga za prigovorit - MPV ne igra, zamjena Belje, ali ovaj dio sa zamjenama je odradio dobro što se mene tiče - napunio sredinu, stavio napokon tu mrtvi desetku protiv bunkera (i to dvije), imao muda staviti Varelu i duplirati napad sa Bakrarom.

Po meni zamjene dobro odrađene i nadam se da je shvatio da Ljubo ne može protiv bunkera jer nema poantu njegova destruktivnost i rušenje linija.

Ako je naučio super, a mislim da je. Ali osnovna postavka loša, baš loša.
  • Dudu9
    1.9k
    Mislio sam da će sa vremenom i ekipa bolje igrat, pa i trener učiti na greškama, ali trener ko da i dalje vodi Slaven, uigrao ekipu koja se zna branit, ali zato kad treba probit bunker, ko da ni jedan trening nismo takav odradili, spora lopta kruži se ko u rukometu ali sve to prema naprijed bez ideje
  • deda
    42k
    Svatko pređe u taj obrambeni mod kad ga ne ide. I Mourinho, i Guardiola. Druga stvar je brzina učenja i adaptacije. Ja sam očekivao da će Mario imati problema jer nije isto voditi Dinamo i Slaven. Sam kroji svoju karijeru i uspjeh. Ako uspije učiti i adaptirati se uspjet će u karijeri. Ako to ne bude radio bit će smijenjen i neće više biti naša stvar.

Meni se čini da su ga Šveđani danas iznenadili upravo postavljanjem u tešku bunkerčinu kao što su igrali Loksa i Gorica, očigledno su skautirali i skužili da nama ne ide to probijanje bunkera. Čak bih rekao da je izmjene dobro radio i da ga je to na koncu nagradilo. Možda zeru prekasno.

I da to je svima jasno. Mi moramo protiv ovih bunkera početi igrati s famoznom "desetkom". Hoće li to biti Stojke, Vidović ili netko treći. Ukoliko to ne napravi od mene će dobiti prvu opomenu pred isključenje.
  • rioda
    10.9k
    Meni se čini da su ga Šveđani danas iznenadili upravo postavljanjem u tešku bunkerčinudeda

Upravo to, mislim da to nitko nije očekivao. Šteta je jedino što se nije reagiralo odmah na poluvremenu, ali što je tu je. Bitno je da se izvuče pouka, valjda hoće...
  • Kumerle
    1.7k

Evo točno ovo i ja mislim, možda nisam bio dovoljno jasan ili su neki shvatili moj post kao napad na trenera.

Jako mi je drag i volio bih da se počne prilagođavati jer danas se nije trebala čekati 60. minuta pošto je postavka igre pročitana.

Imam jako glup osjećaj u želucu jer se moramo zadovoljit bodom, a ovaj Malmo je puno lošiji od nas. Nemjerljivo. Ništa nisu pokazali.
  • ElDorado
    6.4k
    to je trebao napraviti u 46. min
  • Zg123
    2.7k
    Pojedinci na svaku kritiku treneru skacu i pokusavaju nas uvjeriti kako je ovo dobro. Isti ti su prosle sezone uvjeravali nas kako je Maric mega strucnjak, kako je Cannavaro top trener, kako je Kanga reinkarnacija Ibrahimovica samo eto jelte nema srece itd itd.
  • Paggini
    73.6k
    Pojedinci na svaku kritiku treneru skacu i pokusavaju nas uvjeriti kako je ovo dobro.Zg123

Evo ti lajk legendo svaka cast napokon da je netko ovo rekao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.