• Mali dioničar
    18.2k
    Zamjene zakašnjele i predvidljiveKumerle

Gol iz akcije Stojković, Bakrar, Varela.
  • Kermit
    775
    Jebiga, mi bi svi htjeli da svaku dobijemo 10:0. Treba biti i realan ponekad. Čovjeku je do sada plafon bio Varaždin i Slaven Belupo. Europu nije igrao, 2 tekme tjedno nije nikada igrao. Čovjek uči, a mi se patimo i to je to.

Ja se nadam da uči iz svega i želim mu sve najbolje.
  • Kumerle
    1.7k

Napisao sam da je zbog tog dvojka, puno ranije su trebali ući.
  • Nadmocniji
    529
    Ocekujem istu jedanaestoricu u ponedjeljak, jer za drugo ni ne znas.
  • Kermit
    775
    Ma sve ok, ali trener Dinama mora imati "cijeli paket" i gotovo. Bilo bi lipo da ova bajka o Pepeljugi uspije, ja ne virujem.nwankwo646

Potpisujem!
  • Zg123
    2.7k
    Covjek ne zna voditi utakmice, ne zna reagirati i napraviti zamjene kako spada. Jel realno da Bakrar ne moze dobiti barem pola sata? Lisica je em ozljedjen bio, em je danas ocajan bio i igrao mu je 75 minuta?! Zajc prije Ljubicica za izlazak mi je isto potpuno nejasna odluka i to konstantno robovanje formacijom s 1 napadacem pogotovo kada ti treba gol.

Nisam otpimistican, ali ok, za sada ga rezultat vise manje mazi, vidjet cemo dokle ce ici i hoce li ista mijenjati i nauciti
  • Dzoni
    2.4k
    Ima jako, jako puno za naučiti iz ove utakmice, neka i pola toga zamijeti i promjeni bit će već puno bolje
  • Mali dioničar
    18.2k
    Napisao sam da je zbog tog dvojka, puno ranije su trebali ući.Kumerle

Mijenjao je po 2 igrača u 61. i po 2 u 77.

Treći navrat taman u 85. minuti da se ne dogodi slučaj Ademi u Gorici da napraviš zamjenu i netko osjeti ložu i igraš s 10 igrača.

I taj klinac peta zamjena zabije gol.

Di je problem sa zamjenama, što sve je trebao napraviti na poluvremenu pa da ne stigne korigirati po potrebi?
  • MarK
    1.1k
    Nema dobre igre sa hrpom veznjaka trkača bez driblinga i kreativnosti uz desno krilo koje isto to nema. Imamo i rezervirane bekove, a naročito lijevog. Ostaje Hoxa kojeg dupliraju i odsječeni Beljo. Gorica i Loksa nisu slučajnost. Obranit će nam se i iskontrirati nas svaka ekipa koja se odluči na takvu igru. Da nije uveo kreativnije igrače ne bi izjednačili do Božića. Nadam se da je shvatio kako ubuduće igrati protiv inferiornih protivnika.
  • miro
    7.7k
    Bakrar je imao Osijek pa je pokazao skoro ništa, ali slažem se, u ovakvim tekmama kad se ekipa stane tako duboko, tu je Bakrar puno korisniji od Lisice
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Sad je u izjavi nakon utakmice izreko valjda svaku trenersku floskulu ikad.

Falilo samo lopta je okrugla i svi trce danas.
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Čovjek je poslije utakmice pokazao ne samo da neće naučiti na greškama, nego da je ovo njemu sve ok, samo eto utakmica je prekratko trajala, inače bi okrenuli.

Očekujem istu ekipu u ponedjeljak, istih 14 igrača ostatak sezone. Mišić će umrijeti na terenu, pitanje je vremena.
  • dotepenacdubrava
    10
    Čisto sumnjam da će voditi Dinamo na proljeće. Fali muda i iskustva tu dosta.
  • Marc
    621
    Nadam se da će krenit učit na greškama… inače…
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Nakon svake tekme jedno te isti odgovori, kažem podjseća me na jednog našeg bivšeg trenera u nekim segmentima a to nam je autogol samo takav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.