• rokikaciga
    4.5k
    Ja, ali ne placam niti cu.
  • Majki2111
    4.1k
    Tako sam i ja. Imam ju 2 sezone već, ali nisam dao 2 eura.
  • rokikaciga
    4.5k
    I odgledao sam europske utakmice na tome. Ne planiram vise upalit taj kanal
  • ElDorado
    5.3k
    najbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud uklet
  • NORTE
    18.5k
    najbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud ukletElDorado

Jedan od razloga koji ozbiljno i navode zašto žele novi stadion.
  • jedan u nizu
    14.8k
    ajbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud ukletElDorado

Prije ce biti da Poljudu treba novi klub jer je Hajduk uklet
  • Paggini
    65k
    jer je poljud ukletElDorado

Sta je i stadion u Tirani uklet? I stadion u Kazahstanu? I stadion u Shelbourneu? I u mađarskoj? Najbolje da odmah sve srušimo.

A jako, jako smijesno je sto navode da otkad su došli na Poljud nemaju vise toliko "srece" i uspjeha, a jedino objašnjenje je da je Poljud ukleta zemlja.

A mozda je logičnije objašnjenje da je iste godine kad je napravljen poljud iz hajduka otisao ubojica vojka krstulovica i komunisticko zlo tito kirigin, prije bih rekao da je to razlog hmmmmmm
  • NORTE
    18.5k
    Sta je i stadion u Tirani uklet? I stadion u Kazahstanu? I stadion u Shelbourneu? I u mađarskoj? Najbolje da odmah sve srušimo.

A jako, jako smijesno je sto navode da otkad su došli na Poljud nemaju vise toliko "srece" i uspjeha, a jedino objašnjenje je da je Poljud ukleta zemlja.

A mozda je logičnije objašnjenje da je iste godine kad je napravljen poljud iz hajduka otisao ubojica vojka krstulovica i komunisticko zlo tito kirigin, prije bih rekao da je to razlog hmmmmmm
    Paggini

Lijepo si primjetio ovo s Tobolom, tamo su došli s 2:0 iz Splita, je li Poljud i tad bio uklet?

Zaboravio si da ih je iste godine zauvijek napustio i drugi Tito, maršal Josip Broz, glava države.

Ali osobno im je ostavio stadion, kojim su se do jučer toliko ponosili, a sada ga žele napustiti jer su namirisali milijune eura javnog novca i žele od države novi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.