• Tom Hanks
    3.9k
    Sad nazvat sina po nekom od albanskih strijelaca
    Čestitam usput
  • NVKOD
    6.7k

Kaže Garcia da su imali puno prilika i da su kontrolirali utakmicu, a u sažetku osim gola imali jednu jedinu priliku hahahahaha... Dinamo pogađao prečke, imao mrtvaca i svejedno im zabio 3 komada.

Malo smo sporije od njih ušli u utakmicu, kasnili smo u previše situacija i duela i primili smo gol. Osim toga nam nisu napravili previše problema, a mi smo bili oko njihova šesnaesterca, ali nismo zabili. Rekao bih da smo i s igračem manje kontrolirali utakmicu, možda su imali jednu šansu.

Stari moj, dobra neka roba se prodaje dolje. No dobro, neće Garcia plakati, nije tragedija ispasti od Cityja.
  • NORTE
    18.4k
    Koliko pritisaka i pljački stalno rade, hnl i hns su taoci zla s juga.
    Pa i ovi pritisci koje sada izvode s novim stadionom i ulaskom u hns.

Zamislite trenutak kad spiker u nedjelju na Poljudu kaže:
    "Dobro došli na stadion najvećeg hrvatskog kluba."

Klub slučaj.
  • Crni86
    14.1k
    Mogu bit sretni kaj jucer nije bilo 7:2 a ne da su kontolirali tekmu
  • veselko tenžera
    5.4k
    hahahahahhahaha
    Kakav si kad se pridružiš orgijanju?!
  • Dadox
    695
    Oće biti kakav sažetak sa svim greškama sudaca konta Hajduka u ova dva pretkola? Pitam za frenda iz Solina…
  • Hnlovac
    3k
    znaš kaj, još do prije 10 godina kad je njih bilo po 15 000 a nas 2000 po tekmi još sam mogao i skužit zašto bi to govorili jer su nas tada brojkama spremati u mali džep svako kolo

Ali sad kad smo im se brojkama približili i na novom Maksu imamo šansu prestic ih, sve im.pada u vodu

Pa i da izvuku onaj bankrot 2004 (koji nam nije na ponos realno) I da nam se oduzmu sve titule od tad do dolaska DP, opet smo veći od njih
  • Paggini
    64.8k
    Pa i da izvuku onaj bankrot 2004 (koji nam nije na ponos realnoHnlovac

Pa nije ni njima Sirio sport i slicne makinacije na ponos, radili su iste stvari, ali samo jedna strana akcentuira drugu stranu
  • Hnlovac
    3k
    Pa oni nisu ni za raspravu ovdje koliko su mafijaski klub, sam kazem da nam ovo 2004. nije nimalo na ponos

A njima možemo iz povijesti izvuc još 20 takvih stvari naravno
  • Paggini
    64.8k
    sam kazem da nam ovo 2004. nije nimalo na ponosHnlovac

Poanta je bila, mozda je nisam dovoljno jasno naglasio, da i mi i oni smo radili ljigave stvari. Ali nogomet je ljigav sport, moze se svakom klubu naci takve makinacije, ljigavstine, pranje para, laganje i muljanje.

Ono sto sam sretan sto smo mi svojih gresaka svjesni, sramimo ih se, a oni svoje sramote i laži stavljaju u muzeje i vitrine i ponose se njima
  • Keyser Soze
    15.4k
    Pa nije ni njima Sirio sportPaggini
    Može netko ovo objasnit? Bio sam premlad tad, al po priči sam sad shvatio da su poslovali preko računa koji je bio blokiran ili? Koju su kaznu trebali dobit za ovo?
  • Jos-Optimus
    7k
    slušaj, kad si dužan Gradu, pa Grad sam preuzme svoj dug i još drugi preuzmu upravljanje...nemas pravo govoriti drugima da su radili makinacije...uostalom, neki je dan bio članak o slučaju Tomić, otetom naslovu kojim se diče, a nisu bili režimski, jel...pa su malo radili i s paralelnim računom dok je pravi bio u blokadi. Pa su za novog trenera uzeli trenera ekipe kojeg su pobijedili u zadnjem kolu za naslov i to objavili u emisiji poslije utakmice. Ne stari, nismo isti, oni su puno gori. Znaš li koja je glavna razlika? Njima bi Mamić bio kralj, svetinja...jer bi dupe i dušu prodali za titulu, nismo isti, ni blizu

da, imali su blokiran račun i poslovali s nekim paralelnim
  • Paggini
    64.8k
    sad shvatio da su poslovali preko računa koji je bio blokiran ili? Koju su kaznu trebali dobit za ovo?Keyser Soze

Pa u principu si dobro skuzio, ali ne i samu poantu tog računa koji je bio, ako se ne varam, u Švicarskoj, odnosno poanta je bila pranje para bez nadzora, upumpavanje para od tko zna kojih izvora i tko zna kojim namjerama bez nadzora, izbjegavanje poreza i ostalih stvari bez nadzora, kao.i uzimanje para od tko zna koga iz tog računa, bez nadzora.

Uz to, ugasili su drustvo i osnovali novo 2008. ako se na varam? Sto je to, nego slicna stvar nasoj? Onda, 2012. su se spasili bankrota, kako to? Mozda JAVNIM novcem? Glume moralne vertikalr zbog naše 2004., a istu stvar bi napravili da nije dosao taj privatni poduzetnik Grad Split i upumpao pare
  • Hnlovac
    3k
    Pa naravno da nemaju pravo jer su mafija i pravo su izgubili već prije 10 godina

I dalje ne mijenja činjenicu, ali kao kaj paggini kaže dobro je da nas je ipak dobar dio svjestan uzmi dijelova prošlosti, Daj Bože da i ZM bagra kad tad progleda

A sad za ovo nismo isti, bila je prije 7,8 mjeseci ozbiljna rasprava i bila su nepopularna misljenja da bismo bili isti da nas se guzi 20 godina jer smo nakon 1 izgubljene titule napocetku bili nemoguci

Samo fala Bogu to se ne dogada i sad se tovarima iz dana u dan možemo smijati i sprdati ih
  • Jos-Optimus
    7k
    Daj Bože da i ZM bagra kad tad progledaHnlovac

Neka te bagre što dalje od Dinama, ima nas dovoljno. To su tipovi brđana koji navijaju za pare i seljakluk i koji izjave da je Mamić legenda, a Cico pijanac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.