• rokikaciga
    14.6k
    Ja, ali ne placam niti cu.
  • Majki2111
    4.2k
    Tako sam i ja. Imam ju 2 sezone već, ali nisam dao 2 eura.
  • rokikaciga
    14.6k
    I odgledao sam europske utakmice na tome. Ne planiram vise upalit taj kanal
  • ElDorado
    11.4k
    najbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud uklet
  • NORTE
    24.8k
    najbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud ukletElDorado

Jedan od razloga koji ozbiljno i navode zašto žele novi stadion.
  • jedan u nizu
    18.3k
    ajbolji biser je da trebaju novi stadion jer je poljud ukletElDorado

Prije ce biti da Poljudu treba novi klub jer je Hajduk uklet
  • Paggini
    86.7k
    jer je poljud ukletElDorado

Sta je i stadion u Tirani uklet? I stadion u Kazahstanu? I stadion u Shelbourneu? I u mađarskoj? Najbolje da odmah sve srušimo.

A jako, jako smijesno je sto navode da otkad su došli na Poljud nemaju vise toliko "srece" i uspjeha, a jedino objašnjenje je da je Poljud ukleta zemlja.

A mozda je logičnije objašnjenje da je iste godine kad je napravljen poljud iz hajduka otisao ubojica vojka krstulovica i komunisticko zlo tito kirigin, prije bih rekao da je to razlog hmmmmmm
  • NORTE
    24.8k
    Sta je i stadion u Tirani uklet? I stadion u Kazahstanu? I stadion u Shelbourneu? I u mađarskoj? Najbolje da odmah sve srušimo.

A jako, jako smijesno je sto navode da otkad su došli na Poljud nemaju vise toliko "srece" i uspjeha, a jedino objašnjenje je da je Poljud ukleta zemlja.

A mozda je logičnije objašnjenje da je iste godine kad je napravljen poljud iz hajduka otisao ubojica vojka krstulovica i komunisticko zlo tito kirigin, prije bih rekao da je to razlog hmmmmmm
    Paggini

Lijepo si primjetio ovo s Tobolom, tamo su došli s 2:0 iz Splita, je li Poljud i tad bio uklet?

Zaboravio si da ih je iste godine zauvijek napustio i drugi Tito, maršal Josip Broz, glava države.

Ali osobno im je ostavio stadion, kojim su se do jučer toliko ponosili, a sada ga žele napustiti jer su namirisali milijune eura javnog novca i žele od države novi.
  • Purgeri
    1.3k
    Kakav mrtvi profil? Opcija na maxtv-u, nikakav profil. Inače, kad me već citiraš random, nije 2 eura nego proporcionalno danima korištenja, pa taj užitak, za koji bi naravno rado dao 2 eura, neće koštati ni 10 centi.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Klub iz San Marina sve bliže Konferencijskoj, vode na Islandu 0-1
  • San Lorenzo
    23.7k
    1-0 Jagellonia, očajna reakcija golmana Dinama.
  • Omake
    17.8k
    Dominacija Sandra Perkovića u Ljubljani, 2 0 nakon 40 minuta.
  • rioda
    16.7k
    Šahtar gubi...
  • Tom Hanks
    5.3k
    Hacken protiv Cluja 7-2 :fire:
  • Krizy
    72.6k

Layouni čak PET asistencija!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.